رپورتاژ

۵ روش مهم که در برقراری ارتباط موثر در محیط املاک به شما کمک می‌ کند

برای شروع بهتر است در ابتدا به جواب این سوال فکر کنید که:

تا چه اندازه، معامله کننده خوبی هستید؟

یکی از اصلی ترین وظایف شما در زندگی کاری این است که یاد بگیرید چطور بتوانید به نفع خودتان با طرف مقابل معامله کنید. و اگر بتوانید در معامله با دیگری بهتر از او باشید، خیلی سریع تر و آسان تر می‌توانید به آنچه می‌خواهید برسید. در این راه باید بتوانید ارتباط تعاملی خوبی را با اطرافیان در محیط‌های کاری برقرار کنید.

در ادامه این مطلب شما را با ۵ روش مهم در زمینه‌ ی برقراری ارتباط با دیگران آشنا می کنیم.

آشنایی با این مطالب و بکار بردن این موارد می‌ تواند در برقراری ارتباط موثر و مفید با مشتری و سایر افراد به شما کمک بزرگی کند و مشکلات شما را حل کنید. همراه ما باشید.

۵ روش مهم در برقراری ارتباط

  1. خوب گوش دادن
  2. صریح و صادق بودن
  3. همدلی و همدردی
  4. حفظ آرامش و احترام به طرف مقابل
  5. مخالفت کردن به شیوه مناسب

روش اول: خوب گوش دادن

در حالی که به نظر می‌ رسد گوش دادن به دیگران بسیار ساده است، اما اگر شنونده فن گوش دادن را نتواند به درستی به کار ببندد ارتباط دچار مشکل می‌ شود. گوش دادن فقط شنیدن کلامی که طرف مقابل به زبان می‌ آورد نیست، بلکه شامل برخی موارد به شرح زیر است :

  • اینکه گوینده کیست؟
  • دیدگاه او نسبت به مسئله مطرح شده چیست؟
  • چه مسائلی او را نگران می‌کند، احساساتش چگونه است و چه انتظاری از ما دارد؟

علاوه به اینها یک شنونده موفق به خوبی می‌ تواند هماهنگی لازم بین ارتباط کلامی و غیر کلامی برقرار کند، قادر است به کلیه ژست‌ ها و حالات بدنی گوینده توجه کند و خود نیز به هنگام گوش دادن از ژست‌ ها و حالات بدنی مناسب برای تأیید و اعلام درک طرف مقابل استفاده کند.

او هیچ گاه با خمیازه کشیدن یا با نگاه کردن سریع به اطراف، نگاه خود را از گوینده نمی گیرد و دانماً در صدد است با تماس چشمی مناسب این موضوع را به گوینده منتقل کند که علاقه مند است به حرف‌ های او گوش دهد.

به خاطر داشته باشید تا زمانی که شما به جای تمرکز و دقت در سخنان دیگران به افکار درونی خود گوش می‌ دهید، قادر نخواهید بود شنونده خوبی باشید.

روش دوم: صریح و صادق بودن

صراحت و صادق بودن فرایندی است که در ارتباطات انسانی به شکل نامحسوس اما بسیار مؤثر نقش بازی می‌ کند. تأکید می‌ شود این فرایند قابل دیدن یا شنیدن نیست. بلکه دو طرف درگیر ارتباط آن را حس می‌ کنند.

اگر ارتباطی فاقد صراحت و صداقت باشد، بدون شک، یا قطع خواهد شد یا به شکل  مخدوش، مبهم و ناسالم ادامه می‌یابد. اگر نتوانیم یا نخواهیم منظور خود را با صراحت بیان کنیم طرف مقابل به اشتباه می‌افتد و به حدس و گمان متوسل شده و از واقعیت دور می‌ شود.

به خاطر داشته باشیم ابهام و عدم صداقت در ارتباط انسانی سرمنشاً بسیاری از مسائل و مشکلات ارتباطات فردی است.

اجاره آپارتمان,برقراری ارتباط با دیگران,سایت شابش

روش سوم: همدلی و همدردی

اغلب ما زمانی که با یکدیگر ارتباط برقرار می‌ کنیم همواره افکار، آرزوها، تمایلات، نگرانی‌ ها و ترس‌ های خود را آشکار می‌ سازیم. بدین جهت نیاز داریم که دیگران اولاً درک درستی از ما داشته باشند و ثانیاً با ما در زمینه نگرانی‌ ها، ترس‌ ها و مشکلاتمان همدلی و همدردی کنند.

همدردی تلاشی است برای درک و فهم دنیای ذهنی طرف مقابل. برای همدلی باید بتوانیم خود را جای دیگران بگذاریم و از دریچه چشم آنها نگاه و احساس کنیم. در همدلی شما می‌ توانید سخن طرف مقابل را تکرار کنید تا بداند شما منظور او را دریافته‌ اید.

مثال: دوستتان به شما می‌ گوید: هم اتاقی‌ام اعصاب مرا خرد کرده است به هیچ وجه نمی توانم او را تحمل کنم، با استفاده از طرز رفتار همدلانه می‌ توانید به او بگویید: «مثل این که از دست او خیلی عصبانی هستی، این طور نیست ؟»

به خاطر داشته باشید که در برخورد همدلانه مجبور نیستید در  جهت موافقت با طرف مقابل خود حرف بزنید. به جای آن با تکرار صحبت او احساساتش را تصدیق کنید. در ضمن لازم نیست در مقابل حرف‌ های طرف مقابل قضاوت و نتیجه‌گیری کنید.

نکته قابل ذکر این که میان همدلی و همدردی تفاوت وجود دارد. در همدردی شنونده سعی می‌ کند با احساسات و عواطف گوینده همنوایی کند. بدین معنی که خوشحال شدن به خوشحالی او و متاسف شدن به ناراحتی او منجر می‌ شود؛ ولی همان طور که اشاره شد در همدلی شما الزاماً در صدد تأیید و موافقت با طرف مقابل خود نیستید.

همدلی و همدردی هر دو در تداوم ارتباط نقش بازی می‌ کنند، با این تفاوت که در همدلی نقش منظق قوی تر از احساس است و شنونده با همدلی به خوبی به حرف‌ های گوینده گوش می‌دهد تا بتواند برای حل مسئله به او کمک کند، ولی در همدردی صرفاً با تخلیه هیجانات و عواطف منفی به او کمک می‌ کند.

روش چهارم: حفظ آرامش و احترام به طرف مقابل

ما اغلب در ارتباطات خود با دیگران درصدد ارزیابی آنها بر می‌آییم و گاه فکر می‌ کنیم یا باید نظرات و احساسات آنها را رد یا به نوعی (مستقیم و غیر مستقیم) نظرات و احساسات خودمان را به آنها تحمیل کنیم.

ارتباطاتی که بر پایه این روش شکل می‌ گیرد غالباً تداوم نمی یابد و هر دو طرف درگیر در ارتباط را دچار مشکل می‌ سازد. همان طور که قبلاً نیز اشاره شد، ما بدین دلیل با یکدیگر ارتباط برقرار می‌ کنیم تا از طریق آن به حل مسائل و مشکلات، رفع تضادها و تعارضات، رد و بدل کردن اطلاعات، درک بهتر خود و رفع نیازهای اجتماعی دست یابیم، در روابطی که «ارزیابی دیگران» عنصر اصلی است نه تنها اهداف مذکور تحقق نمی یابد، بلکه آرامش لازم در ارتباطات انسانی نیز از بین می‌رود.

باید به خاطر داشته باشیم همه ما می‌خواهیم دیگران با نظرات ما موافقت کنند یا حداقل به افکار و احساسات ما احترام بگذارند و آنها را تأیید کنند، زیرا عقاید و نظرات ما برای خودمان کاملاً اهمیت ندارند، اگر در ارتباط با دیگران این تصور پیش آید که به نظرات آنها احترام نمی گذاریم، ارتباط روند مناسب و هدفمند خود را طی نمی کند.

در نظر گرفتن این نکته که اغلب مردم مانند ما فکر نمی کنند، احساس نمی کنند و به روش خود به دنیا نگاه می‌ کنند بسیار اساسی است.

فروش ملک,اجاره آپارتمان,برقراری ارتباط با دیگران

روش پنجم: مخالفت کردن به شیوه مناسب

اگر بتوانیم بپذیریم که دیگران مانند ما نیستند آن وقت می‌ توانیم به شیوه مناسب با نظرات و عقاید آنها، که به نظر ما صحیح نیستند، مخالفت کنیم. به عبارت دیگر بدون بحث و جدل مخرب که غالباً همراه با بلند کردن صدا، داد و فریاد، خشم و غضب است می‌ توانیم به نتیجه مناسب دست یابیم.

یکی از مناسب ترین شیوه‌ ها برای مخالفت کردن با نظرات و عقاید دیگران روش خلع سلاح است. در این روش، فرد در سخنان طرف مقابل حقیقتی را پیدا می‌ کند (حتی اگر با مجموعه سخنان او موافق نیست) و سپس در مقام موافقت و تأیید آن حرف می‌ زند. این روش بر طرف مقابل تاثیر آرام بخش عجیبی می‌ گذارد.

ممکن است روش خلع سلاح را نپذیرد ولی جدل، بی فایده و همیشه بی سر انجام است. با این شیوه در واقع شما پیروز از بحث خارج می‌ شوید و طرف مقابل نیز احساس پیروزی می‌ کند و با آمادگی بیشتری به حرف‌ های شما گوش می‌ دهد.

  • مثال: همکلاسی شما می‌ گوید: اصلاً حرف‌های تو را قبول ندارم! پاسخ شما: بله حق با توست، ما همیشه نباید در بست و به صورت صددرصد حرف‌ های دیگران را بپذیریم.
  • باید به خاطر داشت که لحن پاسخ شما نیز مهم است. اگر پاسخ تحقیر آمیز باشد این روش اثر مطلوب را نخواهد داشت.

نتیجه گیری :

شغل مشاور املاک یکی از شغل‌ های پر درآمد در جهان است. بسیاری از افراد در ابتدا با این تصور که این شغل می‌ تواند منبع درآمد بسیار خوبی برای آن‌ ها باشد وارد این صنف می‌ شوند.

اما با گذشت زمان سختی و پیچیدگی‌ های این شغل را درک کرده و به مشکلات متعددی برخورد می‌ کنند. اگر می‌ خواهید که در این شغل به موفقیت و در نهایت به درآمد بسیار خوبی برسید باید مهارت های خود را در فروش و برقراری ارتباط با دیگران قوی کنید. در این مطلب شما را با ۵ روش مهم و اساسی که در رسیدن به موفقیت کمک می ‌کند اشاره کردیم. همچنین می توانید اگر پیشنهادی در جهت کامل تر شدن این مطلب دارید آن را با ما و بقیه کاربران به اشتراک بگذارید.

شابش وب سایت تخصصی درج آگهی املاک در ایران است. به عنوان مشاور املاک می‌ توانید آگهی های ملکی خود را جهت تبلیغات و بازدید بیشتر و زنگخور باکیفیت، در وب سایت شابش آگهی کنید.

تفاوتی ندارد که آگهی شما ، فروش ملک باشد و یا رهن و اجاره آپارتمان. هر نوع ملکی از هر جای ایران را می‌توانید در شابش آگهی کنید. علاوه بر این با عضویت در وب سایت شابش و قرار دادن آگهی های ملکی نام املاک شما در لیست املاک‌ های معتبر شابش قرار می‌گیرد که این کار به تبلیغات و برندینگ املاک شما کمک بزرگی می‌ کند.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا