آشپزیرپورتاژ

دوره های آموزشگاه آشپزی و شیرینی پزی

آشپزی در حقیقت هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه، مطبوع و سالم است. در دنیای مدرن امروز مردم باز هم به خوردن غذاهای مختلف متنوع و سالم تمایل زیادی می دهند. در هر کشوری مردم دوست دارند با فرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. آشپز فردی است که این هنر را به خوبی دارا می باشد و آشپز حرفه ای فردی است که تا جایی که امکان دارد، نه تنها با انواع غذاها آشنا بوده، بلکه با خواص و فواید تقریبی آنها آشنا باشد.
همچنین پایه و اساس آشپزی نیاز به دانش، مهارت و تحصیلات لازم می باشد زیرا آشپزی به یک حرفه ی کاملا تخصصی تبدیل شده که شما با یک جستجو در اینترنت متوجه خواهید شد که آموزشگاه آشپزی شیرین بیان بیشترین و متنوع ترین دوره ها را برای علاقه مندان این حرفه در نظر گرفته است.

لیست دورهای آموزشگاه آشپزی :

آشپز درجه ١:

آموزش آشپزی ۵۰ مدل غذاهای سنتی، غذاهای فانتزی، غذاهای ملل، سالاد،پیش غذا……

آشپز درجه ٢:

آموزش آشپزی ٨۰ مدل غذاهای سنتی،غذاهای فانتزی، غذاهای ملل، سالاد، پیش غذا…

  • طباخ آبزیان
  • آشپزی سنتی
  • آموزش کباب40
  • آموزش فینگر فود
  • سالاد ساز و اردورساز
  • آشپزی با مایکروویو

دوره های آموزشگاه شیرینی پزی :

آموزشگاه آشپزی,آموزشگاه شیرنی پزی,آموزشگاه فست فود,

دوره های آموزش شیرینی پزی و کیک در آموزشگاه شیرینی پزی شامل ١٢ دوره مجزا در زمینه آموزش پخت شیرینی،کیک و دسر به صورت تخصصی و صنعتی،آموزش شیرینی پزی و معیار های صحیح پخت شیرینی به روش قنادی، با هدف ارتقا آموزش پخت و تهیه شیرینی های خشک و شیرینی تر،اموزش انواع شیرینی های فانتزی،آموزش شیرینی های سنتی،آموزش تزیین روی شیرینی،آموزش کیک،دسر،شکلات،کیک تولد و کیک نامزدی،طراحی روی کیک،دکوراتوری کیک،کار با خامه و فوندانت،گاناش کشی،آموزش اساسی فوندانت،آموزش کیک های کافی شاپی و گز سازی و نانوای نانهای حجیم شده با بهترین معیارها و متدهای روز در حال فعالیت می باشد.

لیست دورهای های آموزش شیرینی پزی :

شیرینی پز درجه ١:

  • آموزش ٣۰ مدل شیرینی تر و خشک از قبیل رول بستنی، انواع پای شارلوت و بنیه میوه، ترایفل با رولت..

شیرینی پز درجه ٢ :

  • آموزش ۵۰ مدل شیرینی تر و خشک از قبیل نان برنجی، نخودچی، مافین، دانمارکی، ملکه بادام، دوناتس پفکی…
  • کیک ساز ترساز
  • شیرینی های بدون فر
  • شیرینی پز شیرینی های خشک

دوره های آموزشگاه فست فود :

دورهای آموزشگاه آشپزی,لیست دورهای آموزشگاه آشپزی,آموزشگاه آشپزی,

در جوامع امروزی که زندگی به سمت غذاهای فست فود رفته  و تعداد رستوران ها و فودکورت ها افزایش یافته حتما راه اندازی فست فود ایده ی مناسب و سودآوری خواهد بود.شما با جستجو در اینترنت می توانید مقالات و اطلاعات خوبی بدست آورید ولی همه ی اینها مطالب تئوری هستند که برای راه اندازی کسب و کار لازم است ولی کافی نیست. یعنی اگر تا به حال تجربه ای در این گونه کسب و کارها نداشته باشید، نمی توانید به راحتی مطالب تئوری را در پروژه ی عملی به کار بگیرید ولی با شرکت در دوره های آموزشگاه فست فود شیرین بیان این امر بسیار آسان تر و بی نقص خواهد بود.

این مطلب را از دست ندهید
آموزش جامع کابینت سازی راهی برای کسب درآمد فوق العاده

لیست دورها های آموزش فست فود :

  • پیتزا ( ٣ مدل خمیر پیتزا ) ایتالیایی، آمریکایی،ایرانی
  • پیتزاهای ویژه شیرین بیان ( بدون نان، gold، یونانی، دبل، کالزونی، سس میانی، سس سرو)
  • برگرهای ویژه شیرین بیان ( بدون نان، سوخاری، gold، چیزبرگر ویژه شیرین بیان)
  • ساندویچ های ویژه ( سوپر ویژه، سوپر دبل ویژه شیرین بیان، سس میانی، سس سرو، دنر کباب)
  • سوخاری    کنتاکیی سوخاری پولکی     3  طعم سیب زمینی سوپر دبل ویژه شیرین بیان

دوره های آموزشگاه کافی شاپ :

کلمه کافی شاپ همیشه تداعی گر فضای دنج و عطر و بوی قهوه است. البته امروز دیگر کمتر کافی شاپی هست که فست فود سرو نکند و انواع ساندویچ و پاستا را در منوی خود نگنجانده باشد. دوره های آموزشگاه کافی شاپ شیرین بیان به طور کامل تمامی نیاز های شما برای داشتن کافی شاپ به روز و مدرن در خود گنجانده است.

لیست دورهای های کافی شاپ :

  • دوره کافی شاپ – بارتندینگ
  • آشنایی کامل با ابزارهای استاندارد بارتندینگ و آشنایی با انواع لیوانها
  • آشنایی متدهای ساخت نوشیدنی طبق استاندارد اروپا
  • سیروپ شناسی
  • رنگ شناسی
  • طعم شناسی
  • سیگنیچر (نوشیدنی های ابداعی)
  • انجام بیش از ٢۰ رسپی به صورت عملی شامل ماگاریتاها، ماکتیل ها، آبمیوه های طبیعی، اسموتی
  • فلیر flair
  • آیس کافی ها
  • دسر بستنی های خاص
  • میلک شیک ها و گلاسه ها
  • دمنوش ها
  • دی تاکس ها
  • دوره کافی شاپ میکسولوژی و باریستا
  • آشنایی با تاریخچه قهوه
  • آشَنایی با گونه های قهوه
  • آشنایی با انواع رست و گرایند قهوه
  • انواع کاپ ها و نحوه سرو قهوه ها
  • انجام حداقل ٢۰ رسپی بر پایه اسپرسو

آموزشگاه شیرین بیان با مدیریت سرکار خانم حسینی کارشناس و داور بین المللی صنایع غذائی – مدرس سازمان صداوسیما مفتخر است دوره های آموزشی خود را با تیم حرفه ای خود برگزار کند جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره “٢٢١٢١۰۶۴” تماس حاصل فرمائید و یا به سایت شیرین بیان مراجعه نمائید.

ساعت پاسخگویی از ٩ الی ٢۰

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

دکمه بازگشت به بالا