
- بدون شک ما بارها در طول روز به وب سایت های پر مخاطب جهان سر می زنیم. اما آیا تا حالا از خودتان پرسیده اید که بنیانگذار پر بازدید ترین سایت های جهان چه کسانی بوده اند؟ اگر دراین باره کنجکاو شده اید، بد نیست تا با این افراد آشنا شوید.
پیشنهاد ویژه بست فارسی
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین
موسسین پر بازدید ترین سایت های دنیا چه کسانی هستند؟
گوگل، یاهو، اینستاگرام و..، همگی از پر مخاطب ترین وب سایت ها و برنامه های جهان به شمار می روند که روزانه میلیون ها کاربر دارند.
قطعا راه اندازی چنین پلتفرم هایی به ایده های نابی احتیاج دارد که از هر کسی بر نمی آید.
چنانچه شما هم دوست دارید تا در این مورد اطلاعات بیشتری کسب کنید، با ما همراه باشید تا شما را با 10 بنیان گذاران پر بازدید ترین سایت های جهان، آشنا کنیم.
10. پیر امیدیار، بنیان گذار سایت eBay
پیر امیدیار یکی از ایرانی تبارهای موفق در میان بنیان گذار سایت های پر بازدید دنیا می باشد که در سال 1967 در فرانسه متولد شده است.
جالب است بدانید که این فرد سایت محبوب eBay را به صورت کاملا اتفاقی در سال 1995 بنیان گذاری کرد. این وب سایت در ابتدای فعالیتش تنها یک صفحه ساده به شمار می رفت که کارش را با حراج نشانگری لیزری آغاز کرد.
خوشبختانه پیر توانست برای این نشانگر مشتری پیدا کند و کارش را در سطح آنلاین گسترش دهد.
او تصمیم گرفت تا در ازای دریافت مبلغی بین 25 سنت تا 2 دلار، به فروشندگان دیگر هم اجازه دهد تا از این پلتفرم برای فروش محصول شان استفاده کنند.
در کنار این مورد، او بخشی از سودهای حاصل از فروش را نیز دریافت می کرد و به این ترتیب توانست تا یکی از معروف ترین وب سایت ها در زمینه خرید و فروش آنلاین را راه اندازی کند.
9. دیوید فیلو و جری یانگ، بنیان گذاران سایت YAHOO
جری و دیوید هر دو از فارغ التحصیلان رشته مهندسی برق در دانشگاه استنفورد بوده اند که در ابتدا کارشان را با راه اندازی وب سایتی با نام “راهنمای جری و دیوید برای شبکه جهانی وب” شروع کردند.
این پلتفرم به افراد کمک می کرد تا بتوانند وب سایت های مد نظرشان را راحت تر جستجو کنند. این وب سایت به مرور زمان بهبود پیدا کرد و سر انجام در سال 1994 به نام امروزی اش یعنی یاهو، تغییر پیدا کرد.
بهتر است بدانید که دامنه این پلتفرم (yahoo.com) در تاریخ 18 ژانویه 1995 راه اندازی شد.
8. جک دورسی، بنیان گذار Twitter
یکی دیگر از بنیان گذاران سایت های پر بازدید، جک دورسی است که طراح نرم افزار آمریکایی بوده و مدیر عامل و بنیان گذار توییتر می باشد. او همچنین اسکویر شرکت “پرداخت همراه” نیز می باشد که در سنت لوییس، میسوری بزرگ شده است.
جک دورسی در ابتدا تحصیلاتش را در دانشگاه علم وصنعت میسوری آغاز کرد و بعدها به دانشگاه نیویورک منتقل شده و برای اولین بار ایده ساخت توییتر را ارائه کرد.
7. جف بزوس، بنیان گذار Amazon و Alexa
آمازون برای اولین بار توسط جف بزوس در شهر سیاتل، ایالت واشنگتن و در سال 1994 تاسیس شد. جالب است بدانید که آغاز فعالیت های جدی این شرکت به سال 1995 برمی گردد.
آمازون در ابتدای راه، کارش را به عنوان یک فروشگاه آنلاین کتاب شروع کرد و بعدها فعالیتش را به فروش محصولات نو یا دست دوم گسترش داد.
این سایت امروزه انواع محصولات مختلف، از کتاب و سی دی گرفته تا لباس و کفش را برای فروش عرضه می کند و در میان سایر فروشگاه های اینترنتی، بالاترین درصد فروش را به خودش اختصاص داده است.
در سال 2008 بازدیدکنندگان سایت amazon.com به بیش از 615 میلیون نفر رسید و این شرکت توانست تا سال 2016، توجه بیش از 130 میلیون مشتری را به خدماتش جلب کرده و آن را جذب کند.
الکسا هم یکی از زیر مجموعه های آمازون می باشد که سود خوبی برای این شرکت به همراه داشته است. بد نیست بدانید که الکسا توانست در سال 2016 حدود 330 میلیون دلار در آمد برای آمازون به همراه داشته باشد.
6. مایک کرایگر و و کوین سیستروم، بنیان گذاران Instagram
کوین و مایک، از مهندسان نرم افزار آمریکایی و برزیلی هستند که در سال 2010 این کمپانی محبوب را تاسیس کردند. این برنامه جذاب تنها در مدت کوتاهی توانست به سرعت محبوب شده و سود هنگفتی بالغ بر 500 میلیون دلار برای صاحبانش داشته باشد.
همزمان با رشد روز افزون این برنامه، سرمایه گذاران زیادی تصمیم به سرمایه گذاری در این کمپانی گرفتند.
جالب است بدانید که در تاریخ 6 سپتامبر 2012، کمپانی فیسبوک برنامه اینستاگرام را به ارزش یک میلیارد دلار خریداری کرده است.
5. لری سنگر و جیمی ویلز، بنیان گذاران سایت Wikipedia
دو تن از بزرگ ترین بنیان گذاران سایت های پر بازدید دنیا، لری و جیمی می باشند که سایت محبوب و پرطرفدار ویکی پدیا را راه اندازی کرده اند.
جیمی ویلز، صاحب و رئیس اصلی بنیاد ویکی مدیا می باشد که علاوه بر آن، پروژه های مربوط به ویکی پدیا را نیز سازماندهی می کند. او همچنین بنیان گذار شرکتی انتفاعی به نام ویکیا نیز می باشد.
لری سنگر هم از دیگر سرمایه گذاران ویکی پدیا به شمار می رفت که بعدها آن را ترک کرد. او پس از ترک ویکی پدیا، آن را به شدت مورد انتقاد قرار داده و در ادامه دانشنامه ای جدید با عنوان “سیتیزندیوم” را بنیان گذاری مرد.
جالب است بدانید که طبق آمارهای منتشر شده الکسا، ویکی پدیا در رتبه هفتم از پر بازدید ترین سایت های جهان قرار دارد که طبق بررسی های کام اسکور، این وب سایت هر ماه در ایالات متحده آمریکا بیشتر از 117 میلیون بار مورد بازدید قرار می گیرد.
این درحالی است که آمارهای جهانی میزان بازدید از این وب سایت در کل دنیا را حدود 18 میلیارد بار اعلام کرده اند!
4. روبن لی، بنیان گذار وب گاه Baidu
بایدو در واقع وب گاهی چینی است که بیش از 57 نوع خدمات، از جستجوی نتایج گرفته تا اتصال به شبکه های مجازی را به کاربرانش ارائه می کند. این وبگاه به افراد اجازه می دهد تا عکس و حتی فایل های صوتی را نیز جستجو کنند.
از دیگر قابلیت های جذاب بایدو توانایی شناسایی خط پین یین، بازگردانی آن به زبان چینی و جستجو بر اساس آن می باشد.
این وبگاه در چین رتبه اول را داراست و در لیست پر بازدید ترین وبگاه های جهانی نیز در جایگاه چهارم قرار گرفته است.
جالب است بدانید که در روز 22 دی سال 1388، ارتش سایبری ایران توانست تا این وبگاه قدرتمند را هک کند.
این کار در نهایت باعث ایجاد نوعی جنگ سایبری بین دو کشور شد و دسته ای از هکرهای چینی با عنوان “اتحادیه هانکر” به وبگاه های رسمی ایران و همچنین وبگاه رهبری و ریاست جمهوری حمله کردند.
3. چاد هرلی، جاوید کریم و استیوچن، بنیان گذاران سابق YouTube
استیو، چاد و جاوید سه تن از مهم ترین بنیان گذاران پر بازدید ترین سایت های جهان به شمار می روند که پلتفرم یوتوب را برای اولین بار راه اندازی کردند.
جالب است بدانید که یوتوب یا همان یوتیوب، با قرار گیری میان دو پلتفرم قرتمند گوگل و فیسبوک، در جایگاه دوم از پرطرفدارترین وبگاه های جهان قرار دارد که در نوار ابزار گوگل مشاهده می شود.
این وبگاه در واقع شبکه برای اشتراک گذاری و مشاهده ویدیو های مختلف است که اولین بار در سال 2005 توسط این سه نفر که از کارمندان سابق پی پل بودند، راه اندازی شد.
بهتر است بدانید که یوتوب در سال 2006 به ارزش 65/1 میلیارد دلار به گوگل فروخته شد.
2. مارک زاکر برگ، بنیان گذار FaceBook
مارک زاکر برگ یکی از دانشجوهای روان شناسی و علوم کامپیوتر در دانشگاه هاروارد بوده است که در کارنامه فعالیت هایش، پیش از فیسبوک نیز در راه اندازی سایت های دیگر تجربه داشته است.
از قبیل این وبگاه ها می توانیم به وبگاه CourseMatch (برای جویا شدن وضعیت مدرک تحصیلی) و Facemash (برای رده بندی افراد از نظر میزان جذابیت) اشاره کنیم.
وبگاه The FaceBook برای اولین بار در سال 2004 توسط زاکر برگ و دوستانش، آن هم تنها زمانی که 20 سال سن داشت راه اندازی شد.
در 24 ساعت اولیه پس از تاسیس این سایت، حدود 1,200 نفر از دانشجویان هاروارد و پس از یک ماه، بیشتر از نیمی از دانشجوهای مقطع کارشناسی این دانشگاه در فیسبوک عضو شده بودند.
جالب است بدانید که مارک زاکر برگ در سال 2018 در جایگاه پنجمین فرد ثروتمند جهان قرار گرفت.
1. سرگئی برین و لری پیج، بنیان گذاران Google
پیش از هر چیز جالب است بدانید که منشاء کلمه گوگل به واژه “گوگول” بر می گردد که به معنی “یک عدد یک و صد صفر در جلوی آن” می باشد.
لری و سرگئی از معروف ترین بنیان گذاران سایت های پر بازدید در جهان می باشند که از دانشجوهای مقطع دکتری در دانشگاه استنفورد بوده اند.
این پلتفرم عظیم و قدرتمند، برای اولین بار در سال 1996 راه اندازی شد. سرگئی کار آفرینی آمریکایی است که در روسیه متولد شده و از یهودی تباران به شمار می رود.
لری نیز مبتکر و کارآفرینی اهل آمریکا می باشد که با کمک سرگئی توانست گوگل را پایه گذاری کند.
بد نیست بدانید که بیش از 95 درصد از درآمد گوگل از طریق تبلیغات در این پلتفرم می باشد.
پیشنهاد ویژه بست فارسی
یک سایت خوب و معروف جهت مشاوره مهاجرت تحصیلی و شرایط مهاجرت کاری میخوای بزن رو دکمه پایین