تکنولوژی

20 سوال متداول در مورد هاست و دامنه

ایجاد وب سایت و اداره و گرداندن این سایت ها، یکی از متداول ترین راه ها برای کسب و کارها یا هر شخصی است که می خواهد به گونه ای در دنیای مجازی فعالیت داشته باشد.

با این همه هاست و دامنه وب سایت ها و امور مرتبط با این دو موضوع از شایع ترین موضوعاتی است که باعث سردرگمی افراد می شود.

به همین دلیل در این مقاله قصد داریم تا با مطرح کردن بیست مورد از متداول ترین سوالات مرتبط با این دو مبحث پاسخ های مرتبط با این سوالات را با خوانندگان به اشتراک بگذاریم.

۱. دامنه و معنای آن

زمانی که صحبت از دامنه یا تلفط لاتین آن دامین Domain به میان می آید، منظور همان نامی است که هر وب سایت در دنیای اینترنت با آن نام شناخته می شود.

در مورد دامین باید به این موضوع اشاره کرد که این نام معمولا از دو بخش مهم و متفاوت تشکیل شده است.

نخست، قسمت اول نام دامنه که افراد می توانند آن را به دلخواه و متناسب با نوع فعالیت یا میل و علاقه شخصی و البته به این شرط که قبلا این نام توسط شخص دیگری استفاده نشده باشد، آن را برای سایت خود انتخاب کنند.

دوم، قسمت دوم نام دامنه که شامل پسوندهای از قبل مشخص شده در دنیای اینترنت است. این پسوندها هر کدام نشان دهنده و نماینگر نوع خاصی از فعالیت یا هدف هستند.

برای مثال پسوند رایج .com معمولا برای امور تجاری به کار می رود یا پسوند .ir معمولا برای سایت هایی استفاده می شود که ایرانی هستند.

۲. هاست و معنای آن

زمانی که صحبت از هاست یا همان میزبانی وب سایت به میان می آید، منظور یک فضای مشخص در یک سرور است که به صورت اختصاصی به یک وب سایت خاص اختصاص داده شده است.

این سرور ها که معمولا توسط شرکت هایی با عنوان هاستینگ ایجاد و اداره می شوند، فضاهای بسیار بزرگی از حافظه هستند که به صورت مدوام و بیست و چهارساعته به اینترنت متصل هستند.

گفتنی است که این سرورها، امکاناتی نظیر ساخت ایمیل، آپلود اطلاعاتو داده ها، ایجاد دیتابیس ویا ساخت اکانت های ftp را هم در اختیار کاربران قرار می دهند.

۳. روش اجرایی برای ایجاد یک سایت

شاید یکی از رایج ترین سوالات برای افراد این است که چطور می توانند یک سایت برای خود ایجاد کنند.

در پاسخ به این پرسش کاربران باید گفت که آنها باید هدف و منظور خود از ایجاد سایت را مشخص کنند. برای مثال آیا می خواهند یک آنلاین شاپ داشته باشند یا یک سایت خبری.

گام بعدی برای ایجاد سایت، انتخاب نام و هاست برای وب سایت است.

گام آخر در مسیر ایجاد سایت، طراحی سایت است. افراد در این مرحله می با دو انتخاب روبرو هستند.

انتخاب اول، استفاده از قالب های از پیش آماده و نمونه ورد پرس است. انتخاب دوم که البته نتیجه بهتری را در اختیار افراد خواهد گذاشت، مراجعه به متخصصان طراحی سایت و استفاده از تخصص آنها برای طراحی سایت است.

خرید دامنه,خرید هاست,هاست پرسرعت

۴. اد-آن دامین و معنای آن

زمانیکه صحبت از اد-آن دامین یا همان Addon Domain به میان می آید، منظور قابلیت میزبانی همزمان از چند دامنه است.

به عبارت دیگر افراد می توانند با ایجاد زیرشاخه های مختلف در فضای اختصاصی خود در سایت، هر کدام از این شاخه ها را به یک دامنه مجزا اختصاص دهند.

استفاده از این قابلیت به افراد اجازه می دهد تا در یک فضای مشخص از سرور هاست، چندین دانه متفاوت (یا همان سایت های مختلف) را بارگذاری کنند.

۵. هاست های ویندوز و لینوکس و تفاوت های آنها

یکی از سوالات متداول در دنیای طراحی سایت، سوالات مرتبط با هاست های ویندوز و هاست های لینوکس و تفاوت های این هاست ها با یکدیگر است.

در پاسخ به این سوال باید گفت که تفاوت اصلی این دو نوع هاس با یکدیگر، در پشتیبانی آنها از زبان های برنامه نویسی متفاوت است.

در اینباره باید گفت که معمولا برای زبان php یا سیستم های مدیریت محتوایی مانند وردپرس، جوملا و دروپال و یا برای پایگاه داده هایی از نوع MySQL از هاست های لینوکس استفاده می شود.

در مقابل کارایی پایگاه داده هایی از نوع MySQL و زبان های برنامه ریزی مانند Net یا ASP بر روی هاست های ویندوز بسیار بهتر است.

۶. الزام یا عدم الزام به استفاده از سیستم عامل لینوکس برای هاست لینوکس

یکی دیگر از پرسش ها و نگرانی های رایج در دنیای طراحی سایت این پرسش است که در صورت استفاده از هاست لینوکس آیا باید از کامپیوترهایی با سیستم عامل لینوکس برای دسترسی به وب سایت استفاده کنیم؟

در پاسخ به این نگرانی باید گفت که نوع هاست هیچ ارتباطی به سیستم عامل کامپیوتر ندارد.

به عبارت دیگر افراد می توانند با هر نوع کامپیوتر (ویندوز یا لینوکس) و تنها با استفاده از یک مرورگر به هاست خود دسترسی پیدا کنند.

خرید دامنه,خرید هاست,هاست پرسرعت

۷. هاست و سرور اختصاصی – تفاوت های آنها

یکی از پرسش های متداول در دنیای اینترنت، پرسش های مرتبط با تفاوت میان سرور اختصاصی و هاست است.

شاید برای پی بردن به تفاوت های این دو بهتر باشد که یک مثال در اختیار شما قرار دهیم.

خانه ای با انواع امکانات وجود دارد که در قبال استفاده از این امکانات باید هزینه ای پرداخت شود.

فرد می تواند به تنهایی در خانه اقامت کند. در این صورت اگرچه تمام امکانات و قابلیت های خانه تنها در اختیار این فرد است اما مسئولیت پرداخت همه هزینه ها با همین شخص است.

در مقابل اگر چند نفر به صورت اشتراکی در این خانه اقامت کنند، اگرچه باید امکانات و قابلیت ها را بین خود تقسیم کنند، اما هزینه های پرداختی هم به همین ترتیب بین افراد مختلف تقسیم می شود.

هاست همان خانه اشتراکی است که در آن افراد بخش از یک سرور را در اختیار خود دارند و در استفاده از قابلیت های سرور با دیگران شریک هستند.

در مقابل سرور اختصاصی، همان خانه تکی است که تمام امکانات و حق مدیریتی آن در اختیار یک نفر است و البته پرداخت همه هزینه ها هم بر عهده همین فرد است.

۸. سرور مجازی و معنای آن

زمانی که صحبت از سرور مجازی یا همان VPS به میان می آید، منظور سروری است که منابع و قابلیت ها و امکانات آن به صورت اختصاصی و تضمین شده تنها میان چند کاربر خاص که دارای سطح دسترسی بالاتری هستند، تقسیم شده است.

نکته ای که در مورد VPS باید به آن اشاره کرد این است که فضای تخصیص یافته به هر سرور مجازی، تضمین شده است.

به عبارت دیگر اگر برای مثال ۱۰ گیگابایت از حافظه ۱۲۸ گیگا بایتی سرور اصلی به یک VPS اختصاص یافته باشد، این سرور مجازی بدون توجه به عملکرد سایر کاربران سرور اصلی و به صورت دائمی به این فضا دسترسی خواهد داشت.

نکته مهم دیگر، استقلال VPS های مختلف در یک سرور اصلی از یکدیگر است. برای مثال یک VPS می تواند تحت لینوکس و دیگری می تواند تحت ویندوز باشد.

مهمترین مزیت این سرورهای مجازی این است که در عین ارائه امکانات و قابلیت های بیشتر به کاربران در مقایسه با سرورهای اشتراکی، هزینه تمام شده آنها در مقایسه با سرورهای اختصاصی بسیار کمتر و مقرون به صرفه تر است و آن را به بهترین هاست ایران تبدیل می کند.

۹. سرور مجازی و هاست – تفاوت ها

در مقام مقایسه سرور های مجازی و هاست ها باید گفت که آنها دارای چند فرق اساسی هستند گه در ادامه به آنها می پردازیم:

– ایمنی: با توجه به اینکه فضای اختصاص یافته در سرور مجازی بر خلاف فضاهای هاست ها به صورت کاملا شخصی و مجزا از دیگران است، میزان اطمینان از امنیت دسترسی به اطلاعات در این سرورها در مقایسه با هاست ها بسیار بیشتر است.

– مدیریت و کنترل: با توجه به اینکه کاربران سرورهای مجازی بر خلاف کاربران هاست ها، امکان root و admin را در اختیار دارند، می توانند به راحتی کارهایی مانند تغییر پیکربندی سرور یا نصب و حذف برنامه ها را انجام دهند. این قابلیت در هاست وجود ندارد.

– میزان استقلال و کارایی: با توجه به تضیمن منابع و امکانات برای سرور مجازی، عملکرد کاربران این سرورها بر خلاف هاست ها تحت تاثیر میزان استفاده سایر مشتریان قرار نمی گیرد.

۱۰. هاست مناسب برای بازید روزانه ۳۰۰۰ تایی

در پاسخ به این سوال که چه هاستی برای چه میزان بازدیدی مناسب است باید گفت که متغییرهای زیادی هستند که در این زمینه تاثیرگذار هستند.

مواردی مانند بهینه و مناسب بودن کدهای برنامه نویسی، تصاویر و یا تعداد درخواست ها از جمله این عوامل تاثیرگذار هستند.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا