- جیمیل یکی از محبوب ترین پست های الکترونیکی است که مردم در سراسر جهان از قابلیت های آن استفاده می کنند. این سرویس ترفند های گوناگونی دارد که به شما کمک خواهند کرد و با آموزش ترفندهای جیمیل می توانید به سادگی صندوق پیام های تان را مدیریت کنید.
پیشنهاد ویژه بست فارسی
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین
آموزش ترفندهای جیمیل برای حرفه ای ها
در سال ۲۰۰۴ سرویس پست الکترونیکی جیمیل با طراحی گیرا و محیط ساده و دوست داشتنی اش به عنوان تعریف تازه ای از ایمیل متولد شد.
این سرویس با وجود فضای یک گیگابایتی و رایگانی که در اختیار کاربران گذاشت توانست خیلی سریع پله های ترقی را طی کند و رقبایش را کنار بزند، تا حدی که امروزه این فضا ده ها گیگابایت گسترده تر شده است و حسابی طرفدار پیدا کرده است.
سرویس جیمیل امروزه به یکی از بزرگ ترین پلتفرم ها تبدیل شده است که مردم سراسر جهان از آن استفاده می کنند. برای استفاده بهتر از این سرویس باید با ترفند ها و ابزار های مختلف آن آشنایی داشته باشید تا مدیریت صندوق نامه های دریافتی تان بسیار راحت تر شود.
اگر شما هم علاقه مندید با ماه همراه باشید تا مهم ترین ترفندهای جیمیل را یاد بگیرید و به فردی حرفه ای تبدیل شوید.
۱۰. ترفندی کاربردی اما ابتدایی برای جستجوی جیمیل ها!
برای آن که بتوانید در عرصه استفاده از جیمیل به فردی حرفه ای تبدیل شوید نیاز دارید که از ساده ترین قدم های این پست الکترونیک شروع کنید و به آن مسلط شوید.
یکی از کاربردی ترین ترفندهای جیمیل که ممکن است در مورد آن ندانید این است که در صورت جستجو برای یافتن جیمیل هایی که از شخص خاصی دریافت شده اند می توانید به راحتی از عبارت “from: emailname@gmail.com” استفاده کنید و با نوشتن نام و آدرس ایمیل مورد نظرتان، نامه های دریافتی از آن آدرس را به سرعت پیدا کنید.
۹. یادآوری نامه های مهم در جیمیل!
احتمالا برای شما هم پیش آمده است که قصد ارسال نامه مهمی را دارید اما در لحظه امکان فرستادن آن برای تان محیا نیست و می ترسید که در آینده آن را فراموش کنید. لازم نیست نگران باشید زیرا سرویس جیمیل به شما اجازه می دهد تا آن را به لیست وظایف تان اضافه کنید تا فرستادن آن را به شما یادآوری کند.
برای استفاده از این ترفند جیمیل کافی است در نامه مربوطه روی گزینه more در بخش بالای صفحه کلیک کنید و با انتخاب add to tasks آن را ثبت کنید و با تعیین تاریخ یادآوری، آن را به یک آلارم از نوع پست الکترونیکی تبدیل کنید.
۸. تعیین فاصله بین نامه های موجود در صندوق پست الکترونیک
یکی از ویژگی های جالب پلتفرم جیمیل این است که به شما دسترسی لازم برای شخصی سازی حجم و سایز نامه های دریافتی تان را می دهد.
چنانچه دوست دارید که نامه ها و مسیج های موجود در صندوق تان با فاصله بیشتری در فهرست نمایش داده شوند تا راحت تر بتوانید آن ها را بخوانید و پیدا کنید، کافی است که در بخش تنظیمات جیمیل با کلیک بر روی گزینه display density حجم مورد نظرتان را تعیین کنید.
۷. افزایش ویژگی های جیمیل با کمک برنامه های جانبی
پس از معرفی این سرویس و تبدیل شدن آن به پستی محبوب، برنامه های جانبی دیگر بر پایه کمک به آن طراحی و معرفی شدند که با استفاده از آن ها می توانید از قابلیت های دیگر این سرویس استفاده کنید.
یکی از این برنامه ها Boomerang می باشد که به کمک آن قادر هستید که برای ارسال پیام های تان زمان تعیین کنید، تا در موعد مقرر ارسال شوند، بدون آن که فراموش شان کنید.
علاوه بر آن برنامه Rapportive یکی دیگر از برنامه های ثالث این سرویس می باشد که اطلاعات بیشتری را از فیسبوک، لینکداین و توییتر مخاطب جمع آوری کرده و در اطلاعات پروفایل اش به شما نمایش می دهد.
این برنامه به شما کمک می کند که اطلاعات بیشتری از مخاطب پیام تان به دست بیاورید و بهتر او را بشناسید.
۶. شخصی سازی به کمک لیبل زدن روی نامه های تان
یکی از بهترین ترفند ها و ویژگی های سرویس جیمیل این است که می توانید پیام ها را با کمک برچسب زنی از سایر پیام ها مشخص کنید. به این ترتیب در صورت نیاز می توانید آن ها را به راحتی پیدا کنید.
زمانی که روی نامه ای برچسب می زنید به صورت خودکار آن را وارد دسته بندی با فیلتر خاصی کرده اید که می توانید با جستجوی نام لیبل و تاریخ مد نظرتان، مشابه عبارت زیر، به آن ها دسترسی داشته باشید.
“label:newsletter before:2019/07/03”
۵. تبدیل سرویس جیمیل به آسمانی پر ستاره!
یکی از ویژگی های جالب و دوست داشتنی جیمیل آن است که می توانید در این پلتفرم ستاره های مختلفی را معرفی کنید و بعد، از آن ها برای نامه ها و شخصی سازی کردن شان استفاده کنید.
این ویژگی که در بخش setting و زبانه General فعال می شود، قابلیت ایجاد ۱۲ ستاره مختلف را به شما می دهد.
زمانی که از این ستاره استفاده می کنید، آن ها در کنار پیام های موجود در صندوق تان ظاهر می شوند و هر بار که روی آن ها کلیک کنید، رنگ شان عوض خواهد شد.
۴. قابلیت اضافه کردن سایر صندوق های پستی به حساب تان
اگر از دسته افراد منظمی هستی که آدرس پست الکترونیکی کاری تان با آدرس مورد استفاده در خبرنامه ها متفاوت است باید بدانید که جیمیل قابلیت ویژه ای دارد که به ساماندهی صندوق نامه های تان کمک بزرگی می کند.
شما می توانید نامه هایی که برای تان ارسال می شود را به پلتفرم جیمیل هم منتقل کنید تا بتوانید همه آن ها را در کنار هم مدیریت کنید.
با مراجعه به بخش Accounts & Import می توانید به آسانی از این قابلیت استقاده کنید. شما حتی می توانید که نامه های موجود در صندوق های دیگر تان را هم دسته بندی کنید یا آن ها را با علامت خوانده شده مارک کنید.
یکی از قابلیت های جالب دیگر در جیمیل آن است که شما می توانید به آدرس پست الکترونیک تان واژه های جدیدی اضافه کنید و با استفاده از آدرس جدید در سایت های مختلف عضو شوید.
مثال: “username+ anything@gmail.com”
نکته جالب آنجاست که تمامی نامه های ارسالی به این آدرس مستقیما وارد صندوق اصلی تان خواهند شد و شما می توانید با جستجوی نام آدرس به راحتی آن ها را در صندوق تان پیدا کنید.
۳. شخصی سازی و دسته بندس صندوق دریافتی
جیمیل به شما این امکان را می دهد که با مراجعه به بخش تنظیمات Inbox، نامه ها و پیام های دریافتی تان را بر اساس ترتیب مد نظرتان مرتب کنید.
علاوه بر آن می توانید از قابلیتی به نام Priority inbox استفاده کنید و با استفاده از آن نامه های الویت دار را برای جیمیل مشخص کنید تا آن ها را پیش از سایر پیام ها نشان دهد.
قابلیت دیگر این سرویس با نام preview معرفی می شود که شبیه برنامه outlook عمل خواهد کرد. البته برای بهره بردن از این ویژگی بهتر است که از مانیتورهای عریض استفاده کنید تا نتیجه بهتری بگیرید.
۲. جیمیل و موتور جستجوی قوی آن
از آن جایی که این سرویس از مشتقات و زیر مجموعه های گوگل محسوب می شود انتظار داریم که در بخش جستجو هم قوی عمل کند. هرچند که این ویژگی در ابتدا به چشم تان نخواهد آمد اما زمانی که به شخصی حرفه ای تبدیل می شوید اهمیتش برای تان مشخص خواهد شد.
استفاده از بخش جستجوی جیمیل به شما این امکان را می دهد که به دنبال نامه های خاص، با تاریخ مد نظرتان بگردید و یا اگر فضای کمی دارید با جستجوی نامه های ضمیمه دار آن ها را پیدا کنید و حذف شان کنید.
بنابراین موتور جستجوی جیمیل هم همانند گوگل برای تان بسیار کاربردی خواهد بود.
۱. ایجاد فیلترهای شخصی برای حرفه ای ها
حال که با دانستن این ترفند ها به فردی حرفه ای تبدیل شده اید می توانید از ویژگی های دیگر این سرویس هم بهره ببرید.
شما می توانید با جستجوی هر عبارتی که در نظر دارید، آن را به فیلتر خاصی تبدیل کنید تا در مواقع دیگر هم بتوانید به راحتی به آن دسترسی داشته باشید.
به طور مثال می توانید نامه های دریافتی از شخص خاص و یا پیام های شبکه فیسبوک را با استفاده از عبارتی مانند “From: Facebook” جستجو کنید و در دفعات بعدی راحت تر آن را پیدا کنید.
در صورتی که این فیلتر ها را تعیین کنید، جیمیل فورا برای کمک به شما دست به کار شده و پیش ازآن که نیازی به دسته بندی مجدد داشته باشید، پیام های دریافتی شما را در صندوق دسته بندی کرده و به شما نمایش می دهد.