
- رپورتاژ آگهی یکی از موثرترین روش های تبلیغاتی و همچنین افزایش بهینه سازی وب سایت می باشد. برای انجام این کار حتما باید یک سری اصول و قوانین را رعایت کنید، چراکه این روش تبلیغاتی به همان اندازه که می تواند برای سایت شما سود آورد و پر منفعت باشد، به همان اندازه هم زیان آور است!
پیشنهاد ویژه بست فارسی
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین
رپورتاژ اگهی چیست؟
در آغاز باید تعریف جامع و درستی از این مفهوم در ذهن داشته باشید. به ساده ترین زبان ممکن رپورتاژها، نوعی از تبلیغات در قالب متن های خبری و یا به طور کلی هر تولید محتوایی ست. این تبلیغ های تدوین شده در جهت برند سازی و معرفی بیشتر کسب و کار ها، سایت های معتبر منتشر می شوند.
در دنیای امروز که همه چیز بر پایه قدرت اینترنت و دنیای درون آن شکل می گیرد و رو به جلو حرکت می کند؛ بهبود بخشیدن و رونق کسب و کارها بیشتر از همیشه به سواد و آگاهی ما در این زمینه نیازمند است. یکی از موارد مهمی که در مدیریت امور مجازی، سایت ها، خبرگزاری ها، فروشگاه های اینترنتی و… باید مورد توجه قرار بگیرد؛ رپورتاژ آگهی ست. این مورد به پیشرفت سایت شما، افزایش رتبه و بالا رفتن سئو آن کمک فوق العاده ای می کند. اما در این باب باید از اشتباهاتی که موقع گرفتن سفارشات ممکن است مرتکب شوید، کاملا آگاه باشید زیرا هر یک از این موارد می توانند به ضربه جبران ناپذیری به کسب و کار تان و جریمه از طرف گوگل منجر بشوند.
Bestfarsi در ادامه این مطلب ده نکته اساسی و بسیار مهم که باید همواره در سفارش رپورتاژ آگهی از آن ها فاصله بگیرید را بررسی کرده که حتما به کمک تان خواهند آمد.
چرا رپورتاژ های آگهی اهمیت دارند؟
از آنجاییکه این نوع از آگهی به نسبت ارزان تر و مقرون به صرفه تر است و بک لینک برای سایت شما ایجاد می کند اهمیت ویژه ای دارد. یکی از مهم ترین معیارهای موتور جست و جو گر گوگل برای رتبه دهی به وب سایت ها، بک لینک های شاخص و معتبر موجود در آن هاست. تاثیر رپورتاژ ها در برند سازی نیز قابل نادیده گرفتن نیست؛ چون این لینک ها دائم و مداوم در سایت ها قرار داده می شوند هم شهرت کسب و کار تان را بیشتر می کنند و هم هزینه اضافی روی دست شما نمی گذارند.
چه زمانی رپورتاژ ها نتیجه عکس می دهند؟
زمانی که با عدم وجود تجربه و یا آگاهی لازم در زمینه سفارشات و قوانین سئو لینک های انبوه در سایت قرار داده و یا به سراغ سایت بی ارتباط به کارتان بروید؛ بدون شک آگهی ها نتیجه عکس می دهند.
10. بی برنامگی و بی هدفی
اشتباه بزرگ شما این است که پیش از هرکاری هدف خود را به طور واضح و شفاف تعیین نمی کنید. این نکته اساسی را به هیچ عنوان از قلم نیندازید؛ هدف مندی شرط موفقیت است. به پاسخ سوال هایی از قبیل اینکه قصد دارید با چه مدل جست و جو هایی بیشتر دیده شوید و به رتبه نخست برسید؟ و یا رقیبان خود را شناسایی کرده اید؟ خوب فکر کنید و سپس سنجیده و با برنامه تصمیم بگیرید.
9. بک لینک سازی بلافاصله بعد از شروع به کار
لطفا کمی صبور باشید! عجله می تواند همه چیز را به هم بریزد. هیچ لزومی ندارد بلافاصله پس از ایجاد سایت و شروع به کار، رپورتاژ آماده کنید. بهتر است حدود 3 تا 6 ماه صبر و حوصله به خرج داده و اجازه بدهید تا گوگل به حد کافی با سایت تان آشنا شود و چند صفحه ای را ایندکس کند؛ سپس می توانید به بک لینک سازی وتهیه رپورتاژ اقدام کنید.
8. انتخاب صفحات اشتباهی و بی کیفیت
صفحه ای که آگهی در آن قرار می گیرد باید کیفیت و کارایی لازم را داشته باشد. صفحاتی را انتخاب کنید که محتوا های خوبی هم برای مخاطب و هم برای گوگل تهیه کرده اند. هدف از رپورتاژ برند سازی و بالا بردن بازدید است؛ با به سراغ سایت ها و مطالبی که چندان به درد بخور نیستند چه فعالیت مثبتی انجام داده اید؟
7. سفارش بر مبنای رتبه الکسا
بله این هم یک اشتباه دیگر! این گزینه به معنی این نیست که رتبه دهی الکسا در زمینه سفارش رپورتاژ اعتبار ندارد و بهتر است به طور کل آن را کنار بگذاریم؛ بلکه باید متوجه باشید که صرفا رتبه بلا به تنهایی نمی تواند معیار درستی برای تصمیم گیری و انتخاب محسوب بشود. اولویت خود را سایتی اختصاص بدهید که محتوای جذاب تر و بهتری تولید می کند و همچنین ارتباط بیشتری با حرفه و کار شما دارد؛ با پیاده سازی این روش شاهد نتیجه به مراتب بهتری خواهید بود.
6. عدم رعایت تنوع
بک لینک های تکراری و پشت سر هم ضربه دیگری ست که دست های خود به سایت وارد می کنید. قرار دادن انبوهی از آگهی ها در یک صفحه و بی توجه و عدم رعایت تنوع واقعا اشتباه نا زیبایی ست! از تکرار بی رویه و تمرکز افراطی بر روی یک صفحه از سایت جدا خود داری کنید.
5. بی توجهی به زمان بندی
ساخت لینک و آگهی برنامه ای ست که به صرف زمان و دقت بالایی نیاز دارد. اصلا ایده خوبی نیست که بخواهید ملا بیش از ده سفارش در هفته را قبول کنید. سعی داشته باشید تعداد رپورتاژ ها از این مقدار تجاوز نکند زیرا این کار در بلند مدت به ضرر سایت شما خواهد بود.
4. سر تیتر های تکراری و بی ارتباط
به کار بردن عناوین شبیه به هم و تکرار شونده خطای بزرگی ست. این کار باعث می شود تا موتور گوگل اینطور تشخیص بدهد که شما به عمد بر روی سر تیتر های به خصوصی مانور می دهید و در نتیجه لینک های تان اسپم می شوند. خوب توجه کنید که در بالا آوردن صفحات عنوان های انتخابی متنوع، مناسب و مرتبط باشند تا با اخطار گوگل و اسپم لینک ها رو به رو نشوید.
3. پکیج هایی با تعداد سایت بالا
شاید به این قبیل پیشنهادات برخورد کرده باشید که با پرداخت مبلغی جزئی یک پکیج دارای صد سایت در اختیار تان قرار می گیرد و شما این امکان را دارید که در همه آن ها رپورتاژ آگهی منتشر کنید! کمی عجیب به نظر نمی رسد؟ شاید این مورد ارزان تمام شود اما به طور حتم نتیجه جالبی به دنبال نخواهد داشت.
2. کپی پیست پشت کپی پیست!
شاید رایج ترین اشتباه همین باشد که وقت کافی صرف نمی کنید و مدام و پشت سر هم کپی پیست انجام می دهید. هرگز نباید یک متن بی سر و ته را با چند لینک ترکیب کرده و در چند سایت مختلف بارگذاری کنید. لینک های انبوه و بی کیفیت بدون کوچک ترین خلاقیت و خرج زمان و دقت لازم نتیجه خوبی به بار نمی آورد. آگهی های با کیفیت تدوین کرده و سپس منتشر کنید. یک رپورتاژ درست و حساب شده به ده تا از آن بی کیفیت ها می ارزد!
1. خروار، خروار لینک
چه کسی گفته که هرچه تعداد لینک ها را افزایش دهید بهتر است؟ کیفیت شرط اول و مهم ترین نکته ای ست که باید متوجه آن باشید. قرار دادن تعداد بیشتر رپورتاژ و لینک اصلا به معنی بالا تر بردن سئو سایت نیست. در ضمن بهتر است هیچوقت این نکته را فراموش نکنید که از نظر قوانین شرکت گوگل خرید بک لینک و پرداخت وجه برای ساخت آن ممنوع تلقی می شود؛ با انجام این کار خطر جریمه شدن را باید به جان بخرید!
پیشنهاد ویژه بست فارسی
یک سایت خوب و معروف جهت مشاوره مهاجرت تحصیلی و شرایط مهاجرت کاری میخوای بزن رو دکمه پایین
ممنون
نکات خیلی خوبی رو اشاره کردید بهشون