کسب و کار

10 نکته که باعث ثبات مالی شما در رکود اقتصادی می شود

افزایش بازدید در گوگل

چگونه شرایط رکود اقتصادی ثبات مالی داشته باشیم؟

هاوارد دورکین که یکی از متخصصان مالی خبره است و همچنین رئیس Debt.com نیز می باشد، در این باره گفته است:

” برای آنکه زندگی تان را ضد رکود کنید، بهتر است که به آن به چشم ضد گردباد کردن خانه تان نگاه کنید.

اگر گردبادی در نزدیکی خانه تان در حال وقوع باشد و از شما سوال کنیم که حفاظ های ضد گرد بادتان کجا هستند، یکی از فاجعه بار ترین اتفاقات ممکن آن است که بگویید چندتایی دارید، اما همچنان لازم است که مقدار بیشتری تهیه کنید!

باید بدانید که برای اینکار دیر است و هر بخشی که بدون حفاظ باشد مساوی است با وقوع یک فاجعه! رکود اقتصادی نیز دقیقا مشابه همین شرایط است، اما آثار آن تا ماه ها و سال ها گریبان گیر تان خواهد بود.”

باتوجه به این توصیه، بهترین کار ممکن آن است که پیش از واقعه، برای آن راه حل پیدا کنید.

اگر شما هم می خواهید که در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید، پس با ما همراه باشید تا شما را با ۱۰ نکته که باعث ثبات مالی شما در رکود اقتصادی می شود، آشنا کنیم.

ثبت مالی,شرایط رکود اقتصادی,ثبت مالی

۱۰. اگر بدهی دارید، از کمک خواستن خجالت نکشید

لسلی. اچ تاین که نویسنده “زندگی و بدهی: رویکردی تازه در رسیدن به سعادت مالی” است و وکیل امور مالی معروفی نیز می باشد، عقیده دارد که:

” سلامت روانی و مالی شما، به اندازه سلامت جسمی اهمیت دارند. شما در صورت بیماری به پزشک مراجعه خواهید کرد، بنابراین هنگامی که مشکل مالی دارید نیز باید از متخصص در امور مالی کمک بخواهید.

از اینکار اصلا احساس خجالت نکنید، اینکه یک متخصص همراه تان باشد، باعث می شود تا کمتر زیر فشار قرار بگیرید”

بهتر است بدانید که برای این نوع کمک نیازی نیست که هزینه های گزافی بدهید، بلکه موسسه هایی وجود دارند که با هزینه کم می توانند حسابی شما را راهنمایی کنند.

حتی مواردی وجود دارند که به صورت رایگان به شما مشاوره خواهند داد، بنابراین در شرایط رکود اقتصادی و پیش از آن، حتما از این افراد کمک بگیرید.

۹. روی مهارت هایی که دارید حساب کنید

بهتر است بدانید که از دست دادن شغل یکی از رایج ترین اتفاقاتی است که در بحران اقتصادی برای افراد پیش می آید، بنابراین بهترین کار برای حفظ ثبات مالی تان آن است که مهارت های دیگری نیز در رزومه تان داشته باشید که بتوان روی آن ها سرمایه گذاری کرد.

برای این مورد همیشه سعی کنید که رزومه تان را آپدیت کرده و حساب لینکداین تان را هم به روز کنید تا در هر شرایطی بتوانید نظر کارفرمایان را جلب کنید.

یکی از متخصصان امور مالی شخصی، به نام دیوید باک می گوید:

” شاید یکی از موارد مورد نیاز آن باشد که مهارت های فعلی تان را تقویت کنید، در صورت امکان، مهارت های جدید و مربوط به شغل تان را نیز یاد بگیرید.

در شرایط رکود اقتصادی، معمولا امکان دارد که شرکت ها تعدیل نیرو انجام دهند. بنابراین باید ثابت کنید که در کنار حرفه اصلی تان، در بخش های دیگر نیز شایستگی دارید.”

ثبت مالی,شرایط رکود اقتصادی,ثبت مالی

۸. منبع درآمد دوم داشته باشید

لوری در این زمینه گفته است: ” چند منبع درآمد داشته باشید. به طور مثال شما می توانید به شکل پاره وقت مسافر جا به جا کنید، پرستار کودکان شوید، به صورت آنلاین فروشندگی کنید و یا حتی در فروشگاه کار کنید.”

یکی از متخصصان امور مالی در FinanceSuperhero گفته است:

” برای افزایش پس انداز اضطراری تان، داشتن شغل دوم و پس انداز کردن در آمد آن می تواند به شما کمک کند، و در صورت از دست دادن شغل در شرایط رکود اقتصادی، می توانید روی این پس انداز حساب کنید”

۷. از برنامه های مدیریت هزینه ها استفاده کنید

یکی از راه ها برای حفظ ثبات مالی، پس انداز کردن و مدیریت هزینه هاست، که در این زمینه شما می توانید از برنامه ها و اپلیکیشن های کاربردی حسابی کمک بگیرید.

بنابراین اگر تا کنون از آن ها استفاده نکرده اید، الان بهترین زمان ممکن برای شروع می باشد.

این قبیل برنامه ها به شما کمک می کنند تا استراتژی مناسبی برای پس انداز کردن در کنار هزینه های روزانه تان داشته باشید، پس اهمیت آن ها را در این راه دست کم نگیرید.

ثبت مالی,شرایط رکود اقتصادی,ثبت مالی

۶. برای دوران بازنشستگی تان استراتژی داشته باشید

ارنی لوری در باره این نکته می گوید:

“حتی در بحران و رکود اقتصادی نیز برای دوران بازنشستگی تان پس انداز کنید و به علت ترسیدن از رکود، از بیمه های بازشستگی و سرمایه گذاری روی آن ها پشیمان نشوید”

لوری توصیه کرده است که اگر زمان بازنشستگی تان نزدیک است، بهتر است که حتما با یک متخصص امور مالی مشورت کنید.

” بگذارید که یک فرد متخصص در این زمینه، حداقل یک بار استراتژی های تان برای بازنشستگی را بررسی کند تا مطمئن شوید که همه چیز در وضعیت خوبی قرار دارد”

علاوه بر موارد بالا، شما می توانید برای خرید اوراق عرضه و سهام نیز اقدام کنید. لوگان الک که موسس سایت Money Done Right می باشد، در این باره توصیه می کند که اگر در آستانه بازنشستگی هستید، بهتر است که بخش زیادی از پول تان را در سهام قرار ندهید.

اینکه پول های تان در اختیار تان باشد باعث می شود که بهتر بتوانید برای دوران بازنشستگی برنامه ریزی کنید.

او در این باره گفته است: ” احتمالا کار درست تر آن است که پس اندازهای دوران بازنشستگی تان در راه های با ثبات تری مثل اوراق عرضه سرمایه گذاری شود”

۵. تنوع را به هنگام سرمایه گذاری رعایت کنید

دانیل کانکل رابرتس که از مؤسسان Boomer Benegits می باشد، به عنوان یک نویسنده امور مالی گفته است:

” حداقل حدود ۴۰ درصد از سرمایه تان باید در بازارهای پولی مثل بورس و اوراق عرضه، به شکل کوتاه و یا بلند مدت سرمایه گذاری شود. درصد باقی مانده را باید به شکل سهام سرمایه گذاری کنید تا بتوانید برای کسب درآمد روی آن حساب کنید.

اگر وقت کافی دارید و هنوز جوانید، میانگین سازی هزینه ها به ریال نیز در شرایط رکود اقتصادی بد نخواهد بود.

سعی کنید که هنگام پایین آمدن قیمت ها، سهام خریداری کنید، اما در زمان افزایش قیمت نیز می توانید سهام بخرید. اینکار باعث می شود که سرمایه کلی تان افزایش یابد.

شما باید به جای تمرکز روی شرایط اقتصادی کنونی، روی اهداف بلند مدت متمرکز شوید.”

ثبت مالی,شرایط رکود اقتصادی,ثبت مالی

۴. برای هر دو شرایط عادی و سخت، برنامه ریزی مالی داشته باشید

اگر هنوز برای این کار برنامه ای ندارید، بالاخره وقت آن رسیده که شروع کنید. شاید در ابتدا این کار برای تان سخت و خسته کننده باشد، اما بد نیست بدانید که خدمات رایگان زیادی وجود دارند که می توانید ازشان کمک بگیرید.

دورکین در این باره می گوید: ” برنامه های آنلاینی وجود دارند که می توانند بیش از نیمی از کارهای تان را انجام دهند، تنها کاری که باید انجام دهید تایپ کردن مقادیر و عددهاست.

و به این شکل، به راحتی می توانید برای خودتان برنامه ریزی های مالی داشته باشید”

تلاش کنید که علاوه بر برنامه ریزی برای بودجه امروزتان، برای دوران بحران نیز برنامه داشته باشید تا دچار مشکل نشوید.

ارنی لوری باور دارد که ” برنامه ریزی بودجه برای شرایط سخت و بحرانی، هنگام کاهش درآمد خودش را نشان خواهد داد. این بودجه تعیین شده روی مخارج حیاتی شما متمرکز می شود و سعی دارد که برای ضروریات شما، هزینه کافی تامین کند.”

زمانی که می خواهید برای روزهای سخت برنامه ریزی کنید، باید بدترین شرایط ممکن را بسنجید و بودجه کافی برای ضروری ترین نیازهای تان را در نظر بگیرید.

به عنوان مثال هزینه های مربوط به حمل و نقل و همچنین خریدهای روزانه از اصلی ترین ها می باشند.

شما نباید هزینه های غیر ضروری مانند رستوران رفتن و یا باشگاه را به این لیست اضافه کنید!

بدون شک امیدواریم که هیچ وقت به این بودجه نیاز پیدا نکنیم، اما به هر حال برنامه ریزی برای مقابله با این شرایط، بهترین کار ممکن خواهد بود.

۳. از شر بدهی های تان رها شوید

الکساندر لوری در این زمینه می گوید: “بعد از آنکه پس انداز اضطراری تان را تعیین کردید، مهم ترین کار ممکن آن است که از شر بدهی های تان خلاص شوید.”

ارنی لوری نیز به این توصیه باور دارد و می گوید “کم کردن بدهی ها، تاثیر بسیار مهمی برای کاهش فشار ناشی از شرایط سخت اقتصادی خواهد داشت.”

ثبت مالی,شرایط رکود اقتصادی,ثبت مالی

۲. برای پس انداز اضطراری تان برنامه ریزی داشته باشید

الکساندر لوری که در کالج گوردون آمریکا با عنوان مدیر گروه ارشد در زمینه تحلیل امور مالی فعالیت می کند، گفته است:

“طبق بررسی های انجام شده، بخش زیادی از مردم حتی از پس کمترین هزینه های ماهیانه شان نیز بر نمی آیند. اگر شما نتوانید پس انداز داشته باشید، پس در شرایط رکود اقتصادی چه خواهید کرد؟

در این صورت یا باید خانه تان را بفروشید یا حسابی بدهکار می شوید، بنابراین حتما برای این مواقع خاص، به صورت ماهیانه پس انداز کنید.”

متخصصان امور مالی معمولا پیشنهاد می کنند که مقداری کافی برای هزینه های ۳ تا ۶ ماه تان را پس انداز کنید. از نظر لوری احتمالا این حرف برای جوانان خنده دار به نظر برسد، اما بهتر است که آن ها حداقل به اندازه مخارج ۱ ماه شان پس انداز داشته باشند.

او در این باره گفته است: “موردی ندارد اگر با مقادیر کم شروع می کنید، مهم آن است که هر ماه بخشی از حقوق تان را پس انداز کنید.”

۱. نترسید و از شرایط وحشت نکنید

بدون شک مضطرب شدن و احساس ترس و نگرانی از اصلی ترین نشانه های روانی در شرایط رکود اقتصادی هستند که برای همه افراد پیش می آید.

اما شما باید تلاش کنید که پیش از هر چیزی به خودتان مسلط شوید تا بتوانید اوضاع را به خوبی کنترل کنید.

زمانی که دچار وحشت می شوید، گرفتن تصمیمات درست و بلند مدت، برای مغزتان سخت خواهد شد، بنابراین حفظ آرامش باعث می شود تا علاوه بر سلامتی تان، درک کنید که این شرایط قابل حل شدن بوده و بالاخره تمام می شود.

طبق گفته های دورکین: “امور اقتصادی مانند فصل های مختلف هستند که زمستان نشان دهنده شرایط رکود است. قطعا پس از هر تابستانی، شاهد ریزش برگ ها و کوتاه تر شدن طول روز خواهیم شد.”

ارنی لوی که نویسنده کتاب “جوان ورشکسته سرمایه گذاری را امتحان می کند” می باشد، در این زمینه گفته است:

“بازارهای مربوط به بورس دوره ای هستند و و شرایط رکود همیشه در آن ها وجود خواهد داشت.”

شاید شنیدن این عقیده کمی برای تان ناراحت کننده باشد، اما حداقل باعث می شود بدانید که شرایط گذراست و با کمی دوراندیشی، همه چیز حل خواهد شد.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا