سلامت

10 حقیقت تکان دهنده در مورد آلودگی

خلاصه نوشته
  • آلودگی هوا از بزرگترین مشکلات بشر به شمار می رود که تمامی کشورها با آن دست و پنجه نرم می کنند و به دنبال راهی برای کاهش آن هستند. آلودگی، اثرات جبران ناپذیری بر روی زندگی ما خواهد داشت پس بد نیست تا با حقایقی درباره آلودگی هوا آشنا شوید.

پیشنهاد ویژه بست فارسی

اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین

قیمت لیر ترکیهاعزام دانشجوتحصیل در ترکیهمهاجرت به ترکیه

حقایقی درباره آلودگی هوا که باید بدانید

آلودگی در واقع به همان آلاینده هایی گفته می شود که ورود شان به محیط می تواند باعث مشکلات بسیار زیادی شود. آلودگی ها انواع مختلفی دارند و می توانند به صورت مواد شیمیایی و یا حتی به شکل صدا، نور و گرما هم به محیط اطراف وارد شوند و آن را دچار اختلال کنند.

آلودگی و مشکلات حاصل از آن همواره در زندگی انسان ها وجود داشته است و اصلا چیز جدیدی نیست و از همان زمان که آتش کشف شد، شروع به تحت تاثیر قرار دادن محیط اطراف مان کرد.

حتی بررسی های متعددی نشان می دهد که سقف محل زندگی انسان های اولیه، یعنی غارها، در برخی از موارد با دود حاصل از آتش پوشیده و سیاه شده است و این نشان می دهد که انسان از همان ابتدا با آلاینده های مختلفی دست و پنجه نرم می کرده است.

این مشکل امروزه شکل جدی تری به خودش گرفته و تمامی کشورها را تهدید کرده است. از همین رو تلاش برای رفع این مشکل، بخش بزرگی از زندگی انسان ها را تشکیل داده است.

اگر شما هم کنجکاوید تا اطلاعات تان را در این زمینه قوی تر کنید پس با ما همراه باشید تا شما را با 10 حقیقت تکان دهنده در مورد آلودگی آشنا کنیم.

آلودگی هوا,حقایقی درباره آلودگی هوا,کاهش آلودگی هوا,

10. زابل آلوده ترین شهر دنیاست!

شاید برای تان عجیب باشد که این را به شما بگوییم، اما در سال 2016 سازمان بهداشت جهانی گزارش هایی را منتشر کرد که در آن ها زابل به علت طوفان های شن در فصل تابستان ، با عنوان آلوده ترین شهر جهان معرفی شده است.

9. استفاده از خودرو برای کاهش آلودگی!

همه ما می دانیم که امروزه یکی از اصلی ترین دلایل آلودگی شهرها مربوط به خودروها و آلاینده های ناشی از آن هاست اما جالب است بدانید که در گذشته کاملا داستان فرق می کرده است.

در اوایل قرن بیستم، یعنی زمانی که بیشتر از حیواناتی مانند اسب ها برای حمل و نقل استفاده می شد، به علت آلودگی های ناشی از فضولات آن ها مردم تصمیم گرفتند که به جای آن ها از خودروها استفاده کنند و باور داشتند که ماشین ها جایگزینی سبز برای حیوانات و فضولات ناشی از آن ها محسوب می شود!

هر چند که این ایده اکنون کاملا منسوخ شده، و حتی عجیب به نظر می رسد اما کاملا حقیقت دارد و زمانی طرز تفکر مردم به این شکل بوده است!

آلودگی هوا,حقایقی درباره آلودگی هوا,کاهش آلودگی هوا,

8. مه دود لندن و مرگ های ناشی از آن

یکی از اتفاقات بسیار بزرگ و ناراحت کننده که به دلیل آلاینده های موجود در هوا ایجاد شده است، مربوط به “مه دود بزرگ لندن” یا ”Great Smog” در سال 1952 می شود.

در طی این اتفاق، وجود دودهای ناشی از مصرف بالای زغال سنگ و پایین آمدن همزمان دمای هوا باعث شد تا مه دود غلیظی در این شهر ایجاد شود و چند روز نیز به همان شکل باقی بماند.

این مطلب را از دست ندهید
10 تکنیک برای سلامت پا

در نتیجه این مشکل و تنها در طول چهار روز، 4 تا 12 هزار از مردم این شهر جان شان را به علت آلودگی از دست دادند و تراژدی غم انگیزی را رقم زدند که تا کنون نیز از ذهن ها پاک نشده است.

7. آمریکایی ها و زباله های پلاستیکی

متاسفانه یکی از حقایق تکان دهنده ای که در مورد آمریکایی ها وجود دارد این است که آن ها در زمینه مصرف بطری های پلاستیکی آمار بالایی دارند و در هر ساعت چیزی در حدود 2.5 میلیون بطری توسط آن ها دور ریخته می شود.

قسمت ناراحت کنده ماجرا زمانی مشخص می شود که بدانید هر کدام از این بطری ها به بیش از 500 سال زمان احتیاج دارند تا تجزیه شوند و این اتفاق آسیب بسیار بزرگی به محیط اطراف ما و کره زمین وارد خواهد کرد.

آلودگی هوا,حقایقی درباره آلودگی هوا,کاهش آلودگی هوا,

6. زباله های الکترونیکی

جالب است بدانید که سهم زیادی از زباله های جهان مربوط به دور ریختنی های الکترونیکی می شود که تنها در سال 2012 چیزی در حدود 49 میلیون تن زباله را شامل می شده است.

شاید فکر کنید که این دسته بی خطرتر از زباله های پلاستیکی هستند اما باید بدانید که زباله های الکترونیکی در ترکیبات شان دارای مواد بسیار خطرناکی مانند جیوه، کادمیم و سرب هستند که می توانند برای موجوات و محیط مضر باشند.

5. آب های آلوده و مرگ کودکان

آب ها و منابع آبی، یکی از مهم ترین نیازهای ضروری بشر به شمار می روند که در صورت آلودگی می توانند اثرات مخرب و جبران ناپذیری به جای بگذارند.

حقیقت تلخی که باید در این باره بدانید این است که افراد بسیاری در جهان هستند که به منابع آبی تمیز و قابل نوشیدن دسترسی ندارند و همین امر باعث شده است که در هر 8 ثانیه، یک کودک جانش را از دست بدهد.

آلودگی هوا,حقایقی درباره آلودگی هوا,کاهش آلودگی هوا,

4. آلودگی ناشی از چین

جالب است بدانید که چین یکی از شلوغ ترین کشورهای دنیاست که با معضل آلودگی هوا دست و پنجه نرم می کند و این مشکل به قدری بزرگ است که حتی به کالیفرنیا هم سرایت کرده و حدود یک سوم از آلودگی هوای کالیفرنیا را نیز سبب شده است.

3. آلودگی های نفتی

همه ما می دانیم که آلودگی آب ها یکی از رایج ترین و در عین حال خطرناک ترین مشکلات بشری به شمار می رود و مشکل آن جاست که بدانید به هنگام جا به جایی نفت کش ها و انتقال هر یک میلیون تن نفت در اقیانوس، چیزی در حدود 1 تن از آن وارد آب می شود!

آلودگی هوا,حقایقی درباره آلودگی هوا,کاهش آلودگی هوا,

2. تولید زباله در آمریکا

یکی دیگر از حقایق تلخ در مورد آلودگی، بازهم به کشور آمریکا مربوط می شود. طبق آمارها با اینکه این کشور چندان هم پر جمعیت نیست و تنها 5 درصد از جامعه جهانی را تشکیل می دهد، حدود 30 درصد از زباله های کل جهان را تولید می کند!

این مطلب را از دست ندهید
10 عادت مخرب روزانه که سلامت بدن شما را تهدید می کند

این رقم برای یک کشور مقدار زیادی محسوب می شود که بهتر است برای آن راه چاره ای پیدا کنند.

1. آلودگی اقیانوس ها

اگرچه که اقیانوس ها یکی از مهم ترین منابع آبی هستند و می توانند تاثیرات جوی مهمی داشته باشند، اما پیش از هر چیز باید توجه کنیم که خانه بسیاری از موجودات دیگر نیز هستند که آلودگی آب می تواند باعث نابودی آن ها شود.

یکی از حقیقت های تکان دهنده که در این مورد وجود دارد این است که در هر سال حدود 6 میلیون تن زباله، که بیشتر آن ها از جنس پلاستیک هستند وارد آب اقیانوس ها می شود که میزان خطرناکی است و نمی توان از آن چشم پوشی کرد.

پیشنهاد ویژه بست فارسی

یک سایت خوب و معروف جهت مشاوره مهاجرت تحصیلی و شرایط مهاجرت کاری میخوای بزن رو دکمه پایین

مهاجرت تحصیلیمهاجرت کاریتحصیل در انگلستانتحصیل در کانادا

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا