مهارت های طراحی و توسعه وب
طراحی و توسعه وب، جدا از جذاب بودنش، یکی از مهم ترین پایه های یک کسب و کار آنلاین می باشد که تاثیر بسیار زیادی در موفقیت شما خواهد داشت.
امروزه هر سایتی برای موفق شدن به افرادی نیاز دارد که در زمینه طراحی سایت حرفه ای باشند.
از همین رو می توان گفت که یکی از شغل های پرطرفدار و پر درآمد می باشد که در صورت مهارت در آن، می توانید به سرعت وارد بازار کار شده و یا بیزنس خودتان را راه اندازی کنید.
با توجه به اینکه این صنعت تقریبا نو پاست، بعید می دانیم که به این زودی ها از رونق بیوفتد، و از همین جهت سرمایه گذاری روی آن می تواند برای تان حسابی به صرفه باشد.
اگر در زمینه طراحی و توسعه وب تازه کار هستید، پیش از هر چیزی باید بدانید که برای حرفه ای شدن در این زمینه باید مهارت های مختلف را فرا گرفته و از آن ها استفاده کنید.
چنانچه علاقه دارید تا در مورد مهارت های مورد نیاز در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید، با ما همراه باشید تا شما را با ۱۰ مهارت لازم برای توسعه و طراحی وب، آشنا کنیم.
۱۰. توانایی های مدیریتی
مهارت های مربوط به مدیریت پروژه از مواردی است که دانستنش در هر کسب و کاری اهمیت زیادی دارد.
این توانایی به شما کمک می کند که بتوانید پروژه ها را به خوبی شروع کرده و آن ها را کاملا دقیق رهبری کنید.
زمانی که شما در کارتان حرفه ای باشید، مدیران دیگر نیز از همکاری با شما لذت می برند، بنابراین می توان گفت که داشتن این مهارت برای پیشرفت در زمینه های کاری به شدت فوق العاده خواهد بود.
به خاطر داشته باشید که حتی اگر به صورت فریلنسر کار می کنید هم مهارت مدیریت پروژه برای تان مفید واقع خواهد شد.
۹. کسب اطلاعات در مورد سرور وب
برخی از افرادی که در زمینه مهارت های طراحی وب فعالند، فکر می کنند که داشتن اطلاعات در مورد سرور وب، امری ضروری نیست. اما بهتر است بدانید که آشنایی با این مورد به شما کمک می کند تا بتوانید مشکلات را بهتر حل کرده و سایت قوی تری بسازید.
در واقع آشنایی با سرور وب، به شما کمک می کند تا دید بهتری نسبت به زیرساخت ها داشته و در مقایسه با سایرین در جهت بهبود عملکرد سایت و رفع مشکلات احتمالی هم بهتر عمل کنید.
در نتیجه این مهارت، کارفرمایان زیادی ترجیح می دهند که با شما کار کنند، بنابراین اهمیت این مورد را دست کم نگیرید و برای آن زمان بگذارید.
۸. تسلط بر سئو
امروزه کمتر کسی را پیدا می کنید که با سئو و اهمیت آن در دنیای مجازی آشنا نباشد. سئو یا همان بهینه سازی موتورهای جستجو، از مهم ترین مواردی است که به شما کمک می کند تا بتوانید رتبه سایت تان را در گوگل بالا ببرید.
شما به عنوان یک طراح وب، باید به خوبی با اصول سئو آشنا باشید و سایتی طراحی کنید که بتواند نظر مخاطبان را به خوبی جلب کرده، و در عین حال در رتبه بندی گوگل نیز جایگاه بالایی کسب کند.
اینکه با دانش سئو آشنا باشید باعث می شود که رزومه قوی تری بسازید و این مورد بدون شک فرصت های بهتری پیش روی تان خواهد گذاشت.
۷. توانایی در زمینه خدمات به مشتری
شاید شنیدن این مورد کمی برای تان عجیب باشد، زیرا یک متخصص توسعه و طراحی وب پیش از هر چیزی باید دانش فنی قوی داشته باشد.
در وهله اول کاملا حق با شماست، اما حقیقت آن است که شما در هر زمینه ای که فعالیت کنید، برقراری ارتباط با مردم و مشتری از مهم ترین بخش های کاری تان خواهد بود.
تفاوتی ندارد که فریلنسر کار کنید و یا در شرکت خاصی مشغول باشید، زیرا کسب مهارت در زمینه خدمات به مشتریان حسابی برای تان مفید و کارساز خواهد بود.
به خاطر داشته باشید که هر چقدر هم حرفه ای باشید، برای موفق شدن به ساخت و برقراری ارتباطات سازنده نیاز دارید، پس از اهمیت این مورد غافل نشوید.
۶. پشتیبانی و طراحی اپلیکیشن های موبایلی
پیش از هر چیزی باید بدانید که در دنیای امروزی و با توجه به انواع مختلف گوشی ها و تبلت های هوشمند، شما باید در زمینه پشتیبانی و رفع مشکل کاربران قوی عمل کنید.
علاوه بر آن، به عنوان یک متخصص در مهارت طراحی صفحات وب، باید سایت را از نظر اندازه و سازگاری با دستگاه های مختلف نیز بررسی کنید و با اصول آن آشنا باشید.
یکی از مواردی که می تواند از دردسرهای موجود کم کند، طراحی اپلیکیشن هایی مرتبط با سایت تان است که به کاربران اجازه می دهد راحت تر به مطالب و یا خدمات شما دسترسی پیدا کنند.
باید بدانید که در دنیای پیشرفته امروزی تنها داشتن وبسایت کافی نیست و شما باید از راه های مختلفی برای جلب رضایت مخاطبان تلاش کنید تا بتوانید به موفقیت برسید.
۵. فراگیری زبان های برنامه نویسی
برای اینکه بتوانید برنامه نویسی صفحات وب را انجام دهید، باید به حداقل دو مورد از زبان های برنامه نویسی مسلط باشید.
خوشبختانه زبان های برنامه نویسی تنوع بالایی دارند اما یادگیری معروف ترین های شان، بیشتر از سایرین به کارتان خواهد آمد.
PHP یکی از بهترین بهترین زبان هایی است که می توانید فرا بگیرید، زیرا نه تنها از نوع منبع باز است، بلکه با عنوان رهبر وب هم شناخته می شود.
در حیطه توسعه و طراحی وب، شما نیازی به یادگیری تخصص زبان ها ندارید و تنها زبانی که درحالت عادی می گیرید HTML می باشد که آن هم زبان کاملی نیست و نوعی نشانه گذاری به شمار می رود.
اما به طور کلی به شما پیشنهاد می کنیم تا در کنار تخصص های تان، مهارت های مربوط به برنامه نویسی هم یاد بگیرید، زیرا این کار شما را حسابی متمایز می کند و از لحاظ شغلی نیز برای تان فوق العاده خواد بود.
۴. مهارت جاوا اسکریپت
اگر از توسعه دهندگان وب هستید، جاوا اسکریپت و آشنایی بامهارت های مربوط به آن یکی از مهم ترین مواردی است که باید پیش از یادگیری زبان های دیگر، فرا بگیرید.
شما باید به خوبی روی اصول و مباحث جاوا تسلط داشته باشید تا بتوانید عملکرد مناسبی از خودتان نشان دهید.
اگر شما در بخش طراحی وب مشغولید، اوضاع کمی فرق می کند و یادگیری این مورد برای تان اجباری نیست، اما همانطور که حدس می زنید، دانستنش می تواند شما را در زمینه کاری تان حرفه ای تر کند.
۳. درک درست از طراحی وب و اصول آن
پیش از هر چیزی بهتر است بدانید که طراحی وب سایت، تنها به روانشناسی رنگ ها و نحوه به کار گرفتن شان اختصاص ندارد.
شما به عنوان یک طراح حرفه ای، علاوه بر موارد بالا باید با اصول مربوط به صفحه آرایی و همچنین کاربرد تصاویر و.. نیز به خوبی آشنا باشید تا با به کارگیری تمامی آن ها بتوانید موفق شوید.
به خاطر داشته باشید که شما باید به گونه ای عمل کنید که در وهله اول مخاطبان جذب سایت و محتوای شما شده و از آن استفاده کنند.
اگر توسعه دهنده وب هستید، دانستن این مهارت زیاد برای تان ضروری نیست اما قطعا می تواند رزومه فوق العاده ای برای تان بسازد.
۲. تسلط بر CSS
پیش از این به طور خلاصه درمورد HTML برای تان توضیح دادیم و دانستید که یکی از بخش های مهم در ساختار سایت است، اما CSS در واقع به ظاهر بصری وب سایت مربوط می شود.
چه شما طراح باشید و چه توسعه دهنده، تسلط بر این مهارت برای تان ضروری است و باعث می شود که شما به صورت بهبود یافته تر عمل کنید.
معمولا افراد حرفه ای در زمینه توسعه و طراحی وب، مهارت های مربوط به CSS و HTML را هم زمان باهم یاد می گیرند، زیرا این دو مورد در کنار هم تشکیل دهنده ساختار و ظاهر صفحات وب هستند.
۱. تسلط بر HTML
HTML در واقع مهم ترین مهارتی است که شما باید در این صنعت یاد بگیرید و در واقع نوعی زبان نشانه گذاری به شمار می رود که برای بسیاری از افراد، نقطه شروع فعالیت های شان می شود.
این زبان در واقع تعیین کننده ساختار صفحات شماست و به شما کمک می کند تا درک بهتری از کارکردهای یک صفحه و ابزارهای مربوط به آن داشته باشید.
هر چند که این مهارت برای توسعه دهندگان وب ضروری است اما برای طراحان از مواردی به شمار می رود که دانستنش بد نیست و می تواند آن ها را در زمینه کاری شان حرفه ای تر کند.
به طور کلی پیشنهاد می کنیم که حتی اگر به فراگیری این زبان نیازی ندارید، با زهم در مورد آن اطلاعات کسب کنید، زیرا در دنیای گسترده و پیشرفته امروزی هر چقدر که مهارت های بیشتری بلد باشید، موفق تر خواهید بود.