لیست معروف ترین غذاهای اسپانیایی
اسپانیا یکی از کشورهای محبوب دنیاست که غذاهایش همیشه زبان زد مسافران و گردشگران کشور های مختلف است.
این کشور سرشار از مزه یکی از مقاصد جذاب و اروپایی برای مسافرت است. اگر شما هم قصد دارید تا با غذاهای آن بیشتر آشنا شوید یا روزی به سفر به اسپانیا را در پیش گیرید، شاید بهتر باشد که ابتدا لذیذ ترین غذاهای این کشور را بشناسید تا حتما در اولین فرصت طعم شگفت انگیزشان را تجربه کنید.
در این موضوع بست فارسی ۱۰ تا از بهترین غذاهای اسپانیایی، یکی از محبوب ترین کشورهای اروپایی، را به شما معرفی کرده است تا بدانید که اسپانیا نه تنها در زمینه فوتبال و گاوبازی معروف است، بلکه غذاهای لذیذش هم زبان زد اکثر مردم هستند و حسابی محبوب می باشد با ما همره باشید.
۱۰. سوپ سرد گازپاچو | Gazpacho
اگر از مسافران تابستانی اسپانیا باشید قطعا پس از گذراندن یک روز گرم تنها چیزی که خستگی تان را در می کند یک نوشیدنی یا غذای خنک است.
گازپاچو یکی از بهترین غذاهای اسپانیایی و نوعی سوپ سرد به حساب می آید که ممکن است در ابتدا برای تان خوشمزه به نظر نرسد، اما شرط می بندیم زمانی که طعم فوق العاده سبزیجات و خنکی مطبوع آن را حس کنید از طرفداران درجه یک آن می شوید!
۹. کروکتس؛ غذای معروف اسپانیا | Croquetas
Croquetas از انواع غذاهای اسپانیایی محسوب می شود که به علت محبوبیت بالای آن به یکی از معیار های اصلی برای تشخیص رستوران های خوب به شمار می رود.
این غذا را تقریبا در همه رستوران های اسپانیا پیدا خواهید کرد که با توجه به رسپی های مخصوص هر سرآشپز، می تواند مزه ها و ادویه های مختلفی داشته باشد.
کروکتس، ژامبون یا گوشت ماهی سرخ کرده و طعم دار شده ای است که در کنار سس بشامل سرو می شود و از سری غذاهای سبک به حساب می آید.
۸. ترتیلا یا املت اسپانیایی | Tortilla Espanola
در ابتدا باید بدانید که املت اسپانیایی با پیش زمینه شما از املت های اصیل ایرانی متفاوت است! این غذا با سیب زمینی درست می شود و در ترکیبات آن به اندازه ای تخم مرغ به کار می رود تا غذا حالتی کیک مانند به خودش بگیرد.
این غذا هم می تواند با توجه به دستورهای مختلف با طعم های خوشمزه و جدیدی سرو شود که قطعا برای تان لذیذ خواهد بود.
۷. پیستو؛ راتاتویی اسپانیایی | Pisto
اگر شما هم به غذاهایی شبیه راتاتویی علاقه دارید باید به شما بگوییم که پیستو یک جورهایی ورژن اسپانیایی این غذا محسوب می شود که اتفاقا حسابی هم خوشمزه و خوش عطر است و دست کمی از رقیب فرانسوی اش ندارد.
ترکیبات اصلی این غذا بر پایه آویشن، روغن زیتون، فلفل دلمه ای، بادمجان و.. است که از غذاهای مخصوص لامانچا، بخشی در مرکز اسپانیاست.
۶. تاپاس؛ خوشمزه ترین غذا | Tapas
اگر به اسپانیا سفر کنید قطعا تاپاس یکی از معروف ترین غذاهای اسپانیا است که توسط همه افراد به عنوان لذیذ ترین غذا به شما معرفی می شود و در سرتاسر اسپانیا به قدری محبوب است که در همه رستوران ها سرو می شود.
تاپاس غذایی است که در اندازه های کوچکی سرو می شود و انواع مختلفی دارد. شما میتوانید انواعی از تاپاس با ماهی دودی گرفته تا ترکیب سبزیجات یا سیب زمینی آن را امتحان کنید.
۵. بوکادیو؛ ساندویچ های جادویی | Bocadillo
بوکادیوها از خوشمزه ترین ساندویچ هایی هستند که می توانید در اسپانیا امتحان کنید. این غذا بسته به سفارش شما می تواند ترکیباتی مثل ماهی سرخ شده داشته باشد یا شامل ژامبون و پنیرهای خوش عطر باشد.
۴. پائلا برای عاشقان برنج! | Paella
اگر شما هم از علاقه مندان غذاهای برنجی هستید، پائلا بهترین غذای اسپانیایی از بهترین انتخاب های ممکن است. این غذا که با برنج های مرغوب تهیه می شود شامل مرغ یا ماهی، لوبیا سفید و سبزیجاتی است که حسابی طعم دار شده اند و مزه ای فوق العاده دارد.
این غذا معمولا با غذاهای دریایی مثل صدف یا میگو تزئین می شود.
۳. پاتاتاس براواس؛ تجربه طعم و چاشنی! | Patatas Bravas
پاتاتاس یکی دیگر از معروف ترین غذاهای اسپانیا است که معمولا بر سر هر میزی سرو می شود. پایه اصلی این غذا سیب زمینی های برش خورده و سرخ شده ای هستند که با سس های متنوعی سرو می شوند.
سس های کنار پاتاتاس از گوجه فرنگی تند گرفته تا سس سیر و سبزیجات متفاوت اند و تجربه فوق العادی از چاشنی های اسپانیایی را برای تان ثبت می کنند.
۲. چوروس؛ شیرین و محبوب | Churros
Churros یکی از خوراکی های محبوبی است که نه تنها در اسپانیا، بلکه در بیشتر نقاط جهان شناخته شده است. این خوراکی خیابانی در اکثر جشن ها و مهمانی ها تهیه می شود و درواقع خمیری سرخ شده است که با شکر تزئین شده و در کنار سس شکلات سرو می شود.
این شیرینی با آرد، تخم مرغ و آب تهیه شده که برای عطر و طعم بهتر آن از وانیل و دارچین هم استفاده می شود.
۱. میگاس؛ غذایی به سبک روستا! | Migas
همانطور که می دانید بهترین غذاهای اسپانیایی از رسپی های اصیل و روستایی زیاد استفاده می کنند. میگاس هم از این قاعده مستثنی نیست و غذای لذیذی است که از خرده نان های سرخ شده تهیه می شود و می تواند در کنار بیکن یا حتی سوسیس و ژامبون هم سرو شود.
این غذا در ابتدا غذایی روستایی محسوب می شده که کشاورزان برای صرفه جویی در مواد غذایی از آن استفاده می کرده اند، اما امروزه به قدری محبوب شده است که راهش را در منوی رستوران ها بازکرده و به یکی از محبوب ترین غذاهای اسپانیایی تبدیل شده است.