
پیشنهاد ویژه بست فارسی
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین
بررسی علل اعتماد به نفس پایین و افسردگی
یکی از مهارت هایی که تمامی افراد باید به تقویت آن در خود بپردازند، اعتماد به نفس است. ممکن است شماهم به هنگام انجام بعضی از کار ها همچون سخنرانی، مصاحبه و… دچار کاهش اعتماد به نفس شده و نتوانید به خوبی کار را به اتمام برسانید. برای آشنا شدن با ده ویژگی اعتماد به نفس پایین به شما پیشنهاد می دهیم تا انتها با ما همراه بمانید و مطالب را مورد بررسی تان قرار دهید.
۱۰. حیرت
یکی از کلماتی که نشان می دهد شما دچار کاهش اعتماد به نفس شده اید، کلمه حیرت می باشد. این کلمه هنگامی که به کار می رود، باعث عدم اطمینان افراد به شما خواهد شد و ممکن است کار یا روابط شما را تحت تاثیر قرار دهد.
۹. احتمالا
هنگامی که از کلمه احتمالا استفاده می کنید، در واقع عدم اطمینان خود را به یک موضوع نشان می دهید و این موضوع خود به تنهایی نشان دهنده عدم اعتماد به نفس در شما می باشد.
۸. نیاز
یکی از ویژگی های اعتماد به نفس پایین، شرح نیاز است. همانطور که می دانید، تمامی افراد در طول زندگی شان دچار نیازمندی می شوند، اما هیچ گاه نباید این مسئله را برای دیگران مطرح کرد. به طور کلی می توان گفت بیان احتیاجات نشان دهنده یک ضعف درونی و کاهش اعتماد به نفس می باشد.
۷. ابراز تشویش
همواره سعی کنید تا به ابراز تشویش و نگرانی خود در جمع نپردازید. این موضوع باعث می شود تا دیگران متوجه پریشان شدن و گیجی شما شوند و از اعتماد به نفس پایین تان آگاه گردند.
۶. نگرانم
از دیگر کلماتی که نشان دهنده اعتماد به نفس پایین در شما هستند، کلمه “نگرانم” می باشد. اگر افراد به هنگام انجام یک کار از واژه نگرانم استفاده کنند، قطعا به دیگران نشان می دهند که از توانایی های خود مطمئن نیستند. همواره توصیه می شود از ابراز نگرانی نسبت به یک موضوع در جمع خودداری نمایید تا همواره خود را یک فرد با اعتماد به نفس و قوی نشان دهید.
۵. غیر ممکن
ممکن است شما هم در مکالمات خود از کلمه “غیرممکن” استفاده کرده باشید. بیان این کلمه یکی از ویژگی های اعتماد به نفس پایین و افسردگی می باشد که باید آن را حائز اهمیت تان قرار دهید. هنگامی که این کلمه را استفاده می کنید، احساس اعتماد و اطمینان در طرف مقابل خود را از بین خواهید برد. لذا خواهشمندیم تا هیچ گاه از این کلمه در میان جمع استفاده نکرده و در صورت تمایل شرایط کار و موضوع را شرح دهید تا بتوانید راه حلی برای آسان تر شدن آن پیدا کنید.
۴. معمولا
هنگامی که از کلمه “معمولا” استفاده می کنید، نشان می دهید شما از شرایط و ویژگی های لازم برای انجام یک کار برخوردار نیستید. به همین خاطر می توان گفت یکی از ده ویژگی اعتماد به نفس پایین بیان کلمه معمولا است که باید از آن به شدت خودداری کرد.
۳. شک دارم
هنگامی که می خواهید در بحثی از خود دفاع کنید، به هیچ وجه نباید از کلمه “شک دارم” استفاده کنید چرا که این موضوع نشان دهنده اعتماد به نفس بسیار پایین در شما است. لذا توصیه می شود تا منظورتان را به طور مستقیم به فرد مد نظر انتقال دهید و از بیان چنین کلماتی خودداری نمایید.
۲. شاید
یکی از کلماتی که اغلب افراد آن را در مکالمات خود به کار می برند، کلمه “شاید” است. این کلمه عدم اطمینان را در شما به افراد نشان می دهد و توصیه می شود حد الامکان از بیان آن جلوگیری نمایید.
۱. نمی دانم
آخرین کلمه که از ده ویژگی اعتماد به نفس پایین محسوب می شود، کلمه “نمی دانم” می باشد. این کلمه احساس بسیار منفی را در طرف مقابل ایجاد می کند و نشان دهنده شک و دو دلی شما نسبت به یک موضوع است. همواره سعی کنید با اطمینان کافی به صحبت کردن بپردازید.