پیشنهاد ویژه بست فارسی
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین
بهترین کشور برای مهاجرت کاری ایرانیان
طبق قانون مصوب شده توسط سازمان ملل در سال ۲۰۰۳ در زمینه مهاجرت افراد و اتباع خارجه در کشور های عضو سازمان ملل، دریافت ویزای کاری و امرار معاش، اقدام برای مهاجرت و دریافت حق سیتیزن شیپ یا همان حق شهروندی در هر شهر یا کشور، چندین شرط بایستی رعایت شود. این شروط شامل عدم سوءپیشینه و عدم اعتیاد تا تخصص هر فرد به منظور بهبود عملکرد در سازمان های دولتی و خصوصی می باشند.
به طور کلی شرایط احراز و دریافت ویزای کاری نسبت به رزومه علمی، فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی و سوابق کاری متغیر است. برخی از کشورهای صنعتی به منظور پیشرفت رفاه افراد جامعه خود دست به استخدام نیروی کار ساده برای کارهای روزمره زده اند.
برخی کشورها نیز به منظور صرفه جویی در هزینه های تحصیل عمومی و متخصص پروری از این کار روی گردانده اند و دست به استخدام افراد متخصص و تحصیل کرده در سطوح بالای دانشگاهی کرده اند. همانطور که میدانید آمریکا آلمان، نروژ، فنلاند و . . . جزو دسته کشورهایی هستند که نیرو های متخصص و در برخی موارد دانشجویان رشته های مهندسی و دانشجویان رشته ی پزشکی را در سال های آخر تحصیلشان بر اساس عملکرد علمی و عملی، برای انجام ادامه تحصیل بورسیه فول فاند (پرداخت تمام هزینه های تحصیلی و مخارج زندگی) می کنند و پس از اتمام تحصیلات عالیه در مقاطع ارشد (Master Degree ) و یا دکتری (PhD)، ویزای آن ها را از حالت تحصیلی به ویزای کاری تغییر داده و به استخدام و تزریق آن ها در بازار کار می پردازند.
سالیانه هزینه های عمومی تحصیل یک دانش آموز فارغ التحصیل در دبیرستان های آمریکا به منظور ورود به کالج و دانشگاه های دولتی این دانشگاه از ۱۱۰۰۰ دلار تا ۳۲۰۰۰ دلار می باشد. در حالی که تحصیل یک فرد فرهیخته و دانشگاهی از کشورهای دیگر خرجی برای ورود به کالج و دوره ی کارشناسی برای این کشور ندارد و در عین حال آماده به کار نیز در بزرگترین قطب اقتصادی جهان غرب نیز هست.
برای دریافت ویزای کاری و اقامت در کشورهای پیشرفته جهان چند نکته بسیار قابل توجه می باشد. می توان به نکاتی از قبیل تخصص افراد، رزومه و سوابق شغلی، سوابق تحصیلی و مقالات علمی پژوهشی معتبر، سن افراد و همچنین دلیل تقاضا برای دریافت این ویزا اشاره نمود.
طبق شرایط فعلی کشور بسیاری از دانشجویان و متخصصین به دنبال دریافت ویزای کاری و اخذ اقامت کاری در کشورهای اروپایی و آمریکایی می باشند که یکی از مهم ترین دلایل آن ها، برخورداری از شرایط زندگی ایده آل و فرصتی برای تشکیل خانواده به دور از دغدغه های مالی و اجتماعی و به طور کلی حفظ و ارتقا رفاه زندگی خود و خانواده شان می باشد.
مهم ترین نکته در زمینه مهاجرت و اخذ ویزای کاری هر کشور دانستن شرایط فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی آن کشور است. در صورت دریافت ویزای کاری و استخدام در یکی از شرکت های موجود در اتحادیه اروپا، شما موظف هستید، در صورت منعقد شدن قرارداد تا یکسال در آن شرکت کار کنید و در صورت عدم تعهد به قرارداد منعقد شده، امکان این قضیه وجود دارد که شما از دو سال تا ده سال از دریافت ویزای هر کشور در اتحادیه اروپا منع شوید. توصیه می گردد قبل از اقدام با دقت شرایط زندگی و ضوابط زندگی در آن کشور را مورد مطالعه قرار دهید تا از بروز هرگونه مشکل جلوگیری شود.
کشورهای پیشرفته و قطب های اقتصادی معمولا به دنبال استخدام مهندسین و پزشکان تراز اول هر کشور می گردند. پس این زمینه می تواند به افرادی که در رشته هایی از قبیل کامپیوتر، عمران، مکانیک، برق، مهندسی پزشکی، داروسازی، دندان پزشکی و پزشکان متخصص که مشغول به تحصیل یا کار هستند، فرصت مناسبی برای اخذ ویزای کاری و در نتیجه مهاجرت را به ارمغان بیاورد.
نیروهای تازه نفس و یا به اصطلاح جوان در بازارکار معمولا از شرایط بهتری برای استخدام و فعالیت های اجتماعی بهره مند هستند. نیروهای جوان و کم سابقه با اندکی آموزش به نیروهای حرفه ای و با تخصص بالا تبدیل می شوند و نیازمندی های سازمان های کشورهای بزرگ صنعتی را به راحتی برآورده می کنند.
نیروی جوان در کشور ایران معمولا افراد تحصیل کرده و دارای مدرک کارشناسی معتبر از دانشگاه های این کشور می باشند. این افراد می توانند در کشور هایی که نیازمند مهندسین و طراحان جوان و ایده پرداز هستند، به راحتی استخدام شوند و ویزای کاری و سیتیزن شیپ (حق شهروندی) آن کشور را دریافت نمایند. کشورهایی که نیازمند مهندسین هستند، کشورهایی هستند که پروژه های تازه تاسیس صنعتی را در دست کار دارند و به منظور کاهش هزینه های هر پروژه به استخدام مهاجرین و متقاضیان بازار کار جهانی هستند، روی می آورند. از قبیل این کشور ها می توان به استرالیا، آلمان، چین، اندونزی، برزیل، کانادا، دانمارک و اتریش اشاره نمود.
ولی قبل از اقدام برای دریافت ویزای کاری و مهاجرت، به این مسئله توجه ویژه داشته باشید که فرهنگ برخی کشورها با فرهنگ کشور ایران ممکن است تفاوت های چشم گیری داشته باشد و این مسئله می تواند شرایط زندگی را به کل مورد تاثیر قرار دهد و باعث سرخوردگی و یا حتی پشیمانی از گرفتن چنین تصمیمی بشود.
توصیه می گردد پیش از شروع اقدامات و ملزومات اولیه و ارسال درخواست خود در رابطه با دریافت اقامت و ویزای کاری، درباره مقصد مورد نظر به طور کامل کسب اطلاعات نمایید و به پرس و جو از افراد با تجربه و دریافت مشاوره از افراد متخصص بپردازید تا با آگاهی کامل و چشمانی باز، بهترین و مناسب ترین مقصد را با توجه به شرایط شخصی شما و درخواست تان، انتخاب نمایید.
به بیانی دیگر می توان اذعان داشت، بهترین کشور برای کار، کشوری است که ترس از اخراج وجود ندارد، دخل و خرج با هم همخوانی دارند، امنیت شغلی بالاست، درآمد دریافتی کفاف تمام هزینهها زندگی را بدهد، دسترسی به مشاغل و بازار کار راحت باشد و رضایت شغلی و اجتماعی بالایی وجود داشته باشد.
۱۰ مورد از بهترین و محبوب ترین کشور های مهاجر پذیر برای متقاضیان اخذ پذیرش کاری به ترتیب تقدیم می گردد:
ایالات متحده آمریکا، انگلستان، چین، کانادا، استرالیا، فرانسه، روسیه، آلمان، ژاپن و اسپانیا
ترتیب این ۱۰ کشور برای متقاضیان اخذ پذیرش کاری در ایران، کمی متفاوت می باشد. به ترتیب می توان کشورهای ایالات متحده آمریکا، ترکیه، آلمان، ایتالیا، کانادا، مالزی، استرالیا، امارات متحده عربی، خند و اتریش را نام برد.
سخن آخر
اگر به دنبال کسب رفاه و امنیت و آرامش بیشتر در زندگی خود هستید یا شما نیز مانند تمامی والدین دغدغه مند آینده فرزندان خود می باشید و قصد مهاجرت و اخذ ویزای کاری را دارید، کمر همت بسته و با دقت و اطلاعات کامل به انتخاب کشور مقصد پرداخته و برای شروع فصل جدیدی از زندگی خود، در صورت دریافت تاییدیه پذیرش، عازم کشور مقصد شده تا در کشوری جدید با فرهنگی تازه و مردمانی ناآشنا به لحاظ فرهنگی و روحیات و سبک زندگی و آداب و رسوم . . . در به حرکت در آوردن چرخه کار و اقتصاد آن کشور شریک باشید.