آشپزی

10 غذاهای خطرناک دنیا

غذاهای خطرناک جهان کدامند؟

شاید یکی از تفریحات بسیار رایج برای بسیاری از افراد، تجربه غذاهای جدید و نو باشد. با این همه باید به خاطر داشته باشیم که همه غذاهای جدید و جالبی که با آنها روبرو می شویم، الزاما سالم و بی خطر نیستند.

در حقیقت بسیاری از غذاها، به شدت خطرناک و حتی سمی هستند و تجربه کردن آنها نیازمند شجاعت و حس ماجراجویی فراوان است.

با ما باشید تا فهرستی متشکل از 17 مورد از خطرناک ترین غذاهای دنیا را به شما معرفی کنیم.

خطرناک ترین غذاهای جهان,خطرناک ترین غذاهای دنیا,عروس دریایی نومورا,

10. میوه ستاره ای یا کارامبولا | Carambola

یکی از میوه های بومی مناطق جنوب غربی آسیا، میوه ستاره ای است که به دلیل کالری کم و میزان ویتامین سی بالا به یک میوه پر مصرف در دنیا تبدیل شده است.

با این همه افراد دارای نارسایی کلیوی باید در مصرف این میوه دقت داشته باشند زیرا آب این میوه دارای ماده ای به نام نوروتوکسین است که در صورت دفع نشدن از بدن می تواند باعث ایجاد اسیب های جبران ناپذیر بر روی مغز و اعصاب شود

غذاهای خطرناک جهان,غذاهای خطرناک دنیا,خطرناک ترین غذاهای جهان,

9. ریواس | Rhubarb

یکی از گیاه هان پرمصرف در تمام دنیا، گیاه ریواس است. با وجود خوشمزه بودن این گیاه بهتر است که درمصرف آن دقت شود.

دلیل این توصیه وجود اسیدی به نام اگزایک در برگ های این گیاه است که می تواند منجر به ایجاد بلورهای کریستالی سمی در کلیه شود.

خطرناک ترین غذاهای دنیا,عروس دریایی نومورا,غذاهای خطرناک جهان,

8. بادام هندی خام | Cashew

بادام هندی یکی از آجیل های محبوب در تمام دنیا است، با این همه توصیه می شود که از مصرف این آجیل به صورت خام خودداری شود.

دلیل این توصیه وجود مواد شیمیایی سمی به نام اروشیول در نوع خام این آجیل است که می تواند منجر به مرگ شود.

غذاهای خطرناک دنیا,خطرناک ترین غذاهای جهان,خطرناک ترین غذاهای دنیا,

7. الدربری یا آقطی سیاه | ELDERBERRY

یکی از انواع توت ها که در سرتاسر دنیا استفاده می شود، میوه ای به نام الدربری است.

با این همه نکته ای که در زمان مصرف الدربری باید به آن توجه داشت این است که میوه های این گیاه باید به صورت کاملا رسیده و پخته و بدون شاخه و برگ مصرف شوند.

دلیل این الزام این است که شاخ و برگ این گیاه دارای مواد سمی سیانیدی است و علاوه بر این، مصرف میوه های نرسیده یا نپخته این گیاه هم باعث ایجاد تشنج و اسهال در افراد می شود.

عروس دریایی نومورا,غذاهای خطرناک جهان,غذاهای خطرناک دنیا,

6. گیاه ابسنت | Absinthe

یکی از گیاهان مورد مصرف در اروپا، گیاهی به نام ابسنت است که معمولا به صورت نوشیدنی و در کنار گیاهان دیگری مانند رازیانه شیرین یا افسنتین استفاده می شود.

با این همه خاصیت توهم زایی این گیاه باعث شده تا بعضی از افراد بعد از آن دست به خودکشی بزنند یا به بیماری هایی مانند صرع مبتلا شوند.

خطرناک ترین غذاهای جهان,خطرناک ترین غذاهای دنیا,عروس دریایی نومورا,

5. مغز میمون | Monkey Brain

مغز میمون خام یا پخته شده، یکی از غذاهای محبوب در بسیار از مناطق مرکزی، جنوبی و شرقی آسیا است.

این مطلب را از دست ندهید
10 تا از بهترین غذاهای گیلان

با این همه مصرف این غذا بدون خطر هم نیست، زیرا این غذا می تواند باعث ایجاد نوعی بیماری کشنده عصبی به نام کروتسفلد ژاکوب در انسان شود.

غذاهای خطرناک جهان,غذاهای خطرناک دنیا,خطرناک ترین غذاهای جهان,

4. گیاه کاساوا | Cassava

یکی از گیاهان بومی منطقه آمریکای جنوبی، گیاهای به نام کاساوا است که با دو طعم تلخ و شیرین یافت می شود.

اگرچه می توان این گیاه را به صورت کبابی، گریل، سرخ شده و آب پز استفاده کرد، اما استفاده از این گیاه به صورت خام باعث مسمویت می شود.

دلیل این مسمومیت، مقادیر زیاد ماده لینامارین است که در نوع خام این گیاه وجود دارد. مصرف این ماده باعث ایجاد سم سیانید در بدن می شود.

خطرناک ترین غذاهای دنیا,عروس دریایی نومورا,غذاهای خطرناک جهان,

3. ماهی فسیخ | Fesikh fish

یکی از غذاهای محبوب در میان مردم مصر، نوعی ماهی به نام فسیخ است.

این ماهی که غذای سنتی جشن شم النسیم در فصل بهار است، ابتدا در آفتاب خشک شده و سپس به مدت یک سال در نمک نگهداری می شود.

اما نکته ای که در مورد این ماهی باید به آن توجه داشت این است که این غذا علی رغم محبوبیت، می تواند سمی باشد.

در حقیقت سالانه افراد زیادی به دلیل مسمویت ناشی از مصرف این ماهی نیازمند خدمات پزشکی می شوند.

غذاهای خطرناک دنیا,خطرناک ترین غذاهای جهان,خطرناک ترین غذاهای دنیا,

2. میوه پانگیوم ادول | Pangium Edule

یکی از میوه هایی که در ماطق جنوب غربی آسیا رشد می کند، میوه ای به نام پانگیوم ادول است که به دلیل داشتن ترکیبات سمی هیدروژن سیانید بسیار خطرناک است.

با این همه مردم این مناطق با استفاده از دو روش این میوه را مصرف می کنند.

روش اول، شامل جدا کردن پوست میوه و سپس جوشاندن میوه به مدت طولانی است.

در روش دوم، میوه جوشانده شده و بعد از پیچانده شدن در برگ های موز، به مدت یک ماه در خاکستر دفن می شود.

عروس دریایی نومورا,غذاهای خطرناک جهان,غذاهای خطرناک دنیا,

1. عروس دریایی نومورا | Nemopilema Nomurai

یکی از غذاهای محبوب در میان مردم ژاپن، گوشت نوعی عروس دریایی بسیار بزرگ به نام نومورا است.

اما نکته ای که در زمان طبخ این عروس دریایی باید به آن توجه داشت این است که بعضی از قسمت های بدن این حیوان بسیار سمی و کشنده است و حتما باید این قسمت ها جدا شود.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت خرید فالوور اینستاگرام بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

*

code

دکمه بازگشت به بالا