سرگرمی

10 مدل دسر برای شب عید + دستور تهیه

بهترین دسر مخصوص شب عید

شب عید و لحظات تحویل سال با استفاده از دسرها و شیرینی های خاص می تواند سرشار از لذت و نشاط شود. آیا برای دسر عید نوروز چیزی را در نظر گرفته اید؟ اگر به خوراکی های دوست داشتنی برای شیرین تر کردن لحظات سال نو علاقه مندید، قطعا این مطلب بهترین کمک برای شما به شمار می رود.

دسر عید نوروز اگر چه جزو اصلی ترین اجزا ایام نوروز به شمار نمی رود اما می تواند به عنوان گزینه هایی لذت بخش برای پذیرایی از دوستان و عزیزان محسوب گردد.

انواع شیرینی ها و آجیل به همراه میوه همواره اجزا ثابت میهمانی ها بوده و تقریبا از قبل می دانیم که در یک دید و بازدید عید با چه چیزهایی مواجه می شویم.

اما تصور کنید به جای گزینه های معمول از دسرها و شیرینی های بخصوص در پذیرایی از مهمانان با دسرهای متفاوت استفاده نمایید، با این کار علاوه بر نشان دادن سلیقه وذوق خود به دوستان و افراد خانواده که برای تبریک عید به منزل شما می آیند نیز بیشتر خوش می گذرد.

در مطالب گذشته چند غذای سنتی شب عید نوروز را برای شما بیان کردیم و حال بیایید با هم 10 دسر مخصوص شب عید را بشناسیم.

بهترین دسرهای عید نوروز,دسر برای شب عید,دسر شب عید,

10. بستنی سرخ شده، تضادی دلپذیر و دوست داشتنی

شاید با شنیدن نام بستنی سرخ شده کمی شگفت زده شوید، اما این گزینه می تواند یکی از بهترین دسرهای شب عید به شمار برود. برای تهیه بستنی سرخ شده از موادی همچون کورن فلکس، دارچین، پودرنارگیل، سفیده تخم مرغ و روغن استفاده می کنیم.

بستنی را با اسکوپ مخصوص به دانه های گرد در آورده و پس از غلتاندن در سفیده تخم مرغ و پاشیدن دارچین و پودر نارگیل در روغن برای لحظاتی سرخ نمایید. دسری فوری که باید به سرعت نیز سرو شود.

دسر شب عید نوروز,دسر مخصوص شب عید,عید نوروز,

9. رولت رنگینک، مقوی و گرم

رولت رنگینک دسری با طبع گرم و بسیار مقوی می باشد، که در کشورهای عربی برای افطارهای ماه رمضان مورد استفاده قرار می گیرد. این دسر خوشمزه به عنوان شیرینی مناسب شب عید می تواند گزینه ای ایده آل محسوب گردد.

مواد تشکیل دهنده رولت شامل خرما، روغن یا کره، مغز گردو، دارچین، شکلات بن ماری و هل است. خرما را از هسته و پوست جدا کرده و در کره تفت می دهیم بعد به آن پدر دارچین و هل می افزاییم.

سپس کف سینی پهن نموده و مغز گردوها را به همراه هر دانه یا آجیلی که دوست دارید، روی خرما قرار داده و رول می کنیم و برای حدود 1 ساعت در یخچال می گذاریم. بعد شکلات بن ماری را گرم می کنیم و رولت ها را با آن آغشته می نماییم.

غذای سنتی شب عید نوروز,بهترین دسرهای عید نوروز,دسر برای شب عید,

8. چیز کرم انبه، معطر و لذیذ

چیز کرم هم یک دسر برای شب عید است که تقریبا شبیه به کرم کارامل است که می توان آن را با انواع میوه ها ترکیب نمود. موادی مانند انبه، پودر ژلاتین، شکر، پنیر ماسکار پونه و خامه به صورت بن ماری بر بخار آب کاملا هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

این مطلب را از دست ندهید
10 تا از عجیب ترین مرگ های دنیا - مرگ بر اثر گرسنگی تا خبر خوش تولد

سپس در قالب های متنوع با اشکال مختلف بریزید و در یخچال برای 2 ساعت بگذارید تا کاملا ببندد. سپس می توانید با پودر شکلات، پودر نارگیل یا شکلات های رنده شده رنگی آن ها را تزئین و سرو نمایید.

دسر شب عید,دسر شب عید نوروز,دسر مخصوص شب عید,

7. ژله در طالبی، متفاوت و خوش عطر

یکی دیگر از بهترین دسرهای عید نوروز ژله در طالبی می باشد. برای این کار یک طالبی را از ناحیه ی بالایی سوراخ کرده و تخم ها را در می آوریم. سپس پودر ژله ای که تمایل دارید را با آب داغ ترکیب کرده و خوب حل نمایید.

پس از کمی خنک شدن در فضای بیرون از یخچال، آن را در طالبی ریخته و در یخچال بگذارید. پس از حدود 4 ساعت ژله آماده است و می توانید آن را با چاقوی سرد و تیز برش بزنید.

عید نوروز,غذای سنتی شب عید نوروز,بهترین دسرهای عید نوروز,

6. موس شکلاتی، محبوب و خوش مزه

موس شکلاتی دسری بسیار خوش مزه و محبوب به ویژه برای کودکان با موادی همچون تخم مرغ، شکلات تخته ای، شکر، کاکائو، شیر، پودر ژلاتین، وانیل و خامه فرم گرفته تهیه می شود.

زرده تخم مرغ را با وانیل و شکر خوب هم می زنیم، سپس پودر ژلاتین را بن ماری کرده و کم کم به آن شیر و شکلات تخته ای را اضافه نمایید. پس از سرد شدن مایع به دست آمده خامه و سفیده تخم مرغ را هم زده و به سایر مواد می افزاییم. زمانی که به غلظت دلخواه تان رسید در یخچال بگذارید تا خنک شود.

دسر برای شب عید,دسر شب عید,دسر شب عید نوروز,

5. پاناکوتا زعفرانی، شیک و مجلسی

پاناکوتا زعفرانی ظاهری شیک و اشتها آور دارد و میزان سلیقه و ذوق شما را به مهمانان نشان خواهد داد. شکر، خامه، زعفران، ژلاتین و شیر مواد تشکیل دهنده پاناکوتا هستند.

شیر را با ژلاتین، خامه و شکر مخلوط نمایید و روی شعله ملایم خوب هم بزنید. زعفران را در مرحله بعد اضافه می کنیم و به مدت حدودا 12 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا خوب جا بیوفتد.

دسر مخصوص شب عید,عید نوروز,غذای سنتی شب عید نوروز,

4. شیرعسلی؛ خوش طعم و جدید

دسر شیرعسلی نیز یکی دیگر از بهترین گزینه های پذیرایی های شب عید به شمار می رود. شیر، عسل، خامه صبحانه، پودر ژلاتین، کاکائو، نسکافه مواد مورد نیاز ما برای تهیه این دسر لذیذ می باشد.

اول شیر را با عسل مخلوط کرده و خوب بجوشانید تا کمی غلیظ شود. سپس پودر ژلاتین را بن ماری کرده و کم کم به شیرو عسل بیافزایید. خامه را وقتی کمی مایع خنک شد اضافه کرده و خوب هم بزنید. در مرحله آخر پودر نسکافه و کاکائو را ریخته و در یخچال بگذارید تا خوب سفت شود.

بهترین دسرهای عید نوروز,دسر برای شب عید,دسر شب عید,

3. ژله بستنی، ساده و محبوب کودکان

ژله بستنی از رایج ترین دسرهای مهمانی ها و یک دسر مخصوص شب عید محسوب می گردد، که علاوه بر سادگی طعمی خوش و دوست داشتنی داشته و برای کودکان نیز از محبوبیت بالایی برخوردار می باشد.

این مطلب را از دست ندهید
10 وسیله کاربردی تشویق کودکان برای درس خواندن

ابتدا ژله های مورد نظر را در لیوان یا ظرف های بستنی خوری می ریزیم تا ببندد، بعد به همراه بستنی و توت فرنگی، بلوبری یا شکلات رنگی تزئین و سرو می نماییم.

دسر شب عید نوروز,دسر مخصوص شب عید,عید نوروز,

2. سالاد میوه؛ رنگارنگ و چشم نواز

یکی از بهترین و سالم ترین دسرهای عید نوروز سالاد میوه می باشد، که می توان با انواع میوه هایی که در اختیار دارید به راحتی تهیه نمایید.

برای این دسر میوه ها را به اشکال متفاوت و با کم قالب های زیبا برش بزنید و در یک ظرف با هم مخلوط نمایید. برای طعم بهتر از کمپوت آناناس بهره بگیرید.

غذای سنتی شب عید نوروز,بهترین دسرهای عید نوروز,دسر برای شب عید,

1. شله زرد، دسر دوست داشتنی ایرانی

شله زرد یکی از قدیمی ترین دسرهای ایرانی است، که برای تمام مراسمات می توان از آن استفاده نمود. برنج نیم دانه، شکر، هل، زعفران، گلاب و روغن محلی یا کره مواد تشکیل دهنده این دسر لذیذ هستند.

ابتدا برنج نیم دانه را با آب می گذاریم تا بجوشد و دانه ها خوب شکافته شوند، سپس شکر را بیافزایید و اجازه دهید تا قوام بیاید، در مرحله بعد زعفران و کره را بریزید و بعد از حدود نیم ساعت گلاب را افزوده و حدود 5 دقیقه که جوشید شعله را خاموش کنید. شله زرد را در ظروف مخصوص سرو دسر ریخته و بگذارید خنک شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

دکمه بازگشت به بالا