سلامت

10 خوراکی خطرناک و کشنده

افزایش بازدید در گوگل

معرفی ده خوراکی خطرناک و کشنده

خوراکی های بسیار متنوعی در جهان وجود دارند که خوردن آن ها می تواند بسیار لذت بخش باشد، اما  هر خوراکی خوشمزه ای لزوما برای بدن ما مفید نیست، بلکه می تواند مضر باشد و سلامت ما را تهدید کنید و حتی موجب مرگ شود. بنابراین در انتخاب خوراکی ها باید دقت نمود. با خوردن غذاهای سالم می توان ویتامین ها و سایر مواد مغذی مورد نیاز بدن را  تامین نمود اما در این میان غذاهایی وجود دارد که سلامت انسان را تهدید می کنند و نباید مرتبا و در حجم بالا مصرف شوند. مصرف مداوم این غذاهای ناسالم می تواند سبب به وجود آمدن انواع بیماری های سخت در فرد و حتی مرگ او شود. اگر می خواهید با ده خوراکی خطرناک و کشنده بیشتر آشنا شوید پس تا پایان با ما همراه باشید.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۱۰. شکلات های مارس | Mars Chocolate

از بی کیفیت ترین شکلات های بار یا شمش های شکلاتی موجود در بازار ایران می توان به شکلات مارس اشاره نمود که دارای بالغ بر ۱۲۰۰ کالری می باشد. این شکلات ها یک خوراکی خطرناک بوده و تهدید بزرگی برای سلامت انسان محسوب می شوند به طوری که کارشناسان تغذیه معتقد هستند پس از مصرف این شکلات ها تا دقایقی بعد احتمال سکته فرد به دلیل کاهش میزان انتقال جریان خون به مغز افزایش می یابد. بنابراین باید از مصرف آن ها خود داری نمود و فقط از شکلات های سیاه یا تلخ استفاده کرد.

ده خوراکی خطرناک و کشنده,۱۰ خوراکی خطرناک و کشنده,خوراکی خطرناک

۹. بادام تلخ | Bitter Almond

بادام تلخ از خوراکی های خطرناک است، این ماده غذایی به حدی مضر است که کشور نیوزلند اجازه خرید و فروش آن را نمی دهد و در صورتی که بادام تلخ خرید و فروش شود مطابق قوانین و مقررات با فرد برخورد می گردد. در بادام های تلخ بر خلاف بادام های شیرین مقادیر زیادی سیانید وجود دارد و تمامی افراد به ویژه کودکان به هیچ عنوان نباید از آن استفاده نمایند زیرا سلامت آن ها را تهدید می کند. معمولا اکثر بادام هایی که در بازار وجود دارند شیرین هستند اما اگر بادام تلخ در آن ها وجود داشته باشد نباید مصرف شود زیرا در افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیفی هستند سبب بروز مسمومیت می گردد.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۸. سیب زمینی سبز | Green Potatoes

سیب زمینی یکی از مواد غذایی است که معمولا در برنامه غذایی همه افراد وجود دارد و مصرف آن هیچگونه منعی نخواهد داشت. اما برخی از سیب زمینی ها سبز رنگ هستند که با مصرف آن ها گلیکو آلکالوئید به نام سولانین که در آن ها تولید می شود وارد بدن انسان یا حیوان شده که ترکیبی سمی و خطرناک می باشد. یک فرد بالغ اگر ۴۵۰ گرم سیب زمینی سبز بخورد به مسمومیت شدید سولانین مبتلا خواهد شد. به طوری که تعدادی از سربازان آلمانی در سال ۱۸۹۹ با مصرف سیب زمینی های سبز به شدت مسموم شده و عوارضی مانند سردرد شدید، اسهال حاد، رفتن به کما و مرگ گریبان گیر آن ها شد.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۷. برنج مانده | Rice Left

توصیه می کنیم که همیشه برنج تازه پخته شده استفاده نمایید و از مصرف برنجی که از شب قبل مانده بپرهیزید. زیرا برنجی که مدتی در دمای اتاق مانده باشد باکتری به نام باسیلوس سرئوس تولید می کند که سمی است و می تواند موجب اسهال، تهوع شدید و حتی گرفتگی عضلات گردد. به میزانی که برنج مدت زمان بیشتری در دمای اتاق نگهداری شده باشد احتمال آنکه با میل کردن آن دچار مسمومیت شوید افزایش می یابد.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۶. نمک | Salt

نمک یکی از چاشنی هایی است که در همه غذاها استفاده می شود و میزان مصرف آن در رستوران ها بیشتر است، به طوری که تحقیقات صورت گرفته در آمریکا نشان می دهد که بالغ بر ۹۵ درصد رستوران ها میزان مصرف نمک به شدت بالایی از طریق قرار دادن نمک در اختیار مسافران خود دارند. در واقع سنگ نمک دارای ۸۰ ماده مغذی است که برای سلامت بدن ضروری هستند اما زمانی نمک برای بدن مضر می شود که سنگ نمک برای تبدیل شدن به نمک طعام تحت دمای بالغ بر ۲۰۰۰ درجه سانتی گراد قرار داده می شود و موجب شود که بخش قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. با کاهش یافتن مواد مغذی میزان پتاسیم یودید موجود در نمک افزایش می یابد و باعث می شود که مصرف زیاد نمک بیماری ها و مشکلاتی را برای فرد به وجود آورد. نمک طعام که خیلی از افراد آن را با نام سم سفید می شناسند سبب بروز بیمارهایی مانند مشکلات حاد کلیوی، افزایش فشار خون، کبد، تیروئید و .. می گردد . به همین دلیل امروزه خیلی از افراد نمک طبیعی را جایگزین نمک طعام کرده اند.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۵. روغن پالم | Palm Oil

روغن پالم به دلیل چربی های اشباع نشده فراوانی که دارد از ده خوراکی خطرناک و کشنده محسوب شده و به شدت برای سلامتی انسان مضر است. البته این روغن به صورت خام در هیچ جایی عرضه نمی شود ولی در روغن های خوراکی مختلفی مانند روغن پخت و پز، کره گیاهی، سوپ های آماده، کیک و شیرینی، شکلات نوتلا و .. احتمال دارد وجود داشته باشد. روغن پالم نه تنها برای انسان ها بلکه برای حیوانات و محیط زیست نیز مضر می باشد. به عنوان مثال فرآیند تولید این روغن به فضای بزرگی نیاز دارد که معمولا فضای مورد نیاز را با تخریب جنگل ها و قطع درختان تامین می کنند و درختان مخصوصی را نیز برای تولید روغن پالم می کارند. انجام چنین کارهایی موجب شده که حیوانات مختلفی مانند ببر سوماترایی و اورانگوتان ها در معرض خطر انقراض قرار بگیرند.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۴. جگر چرب | Foie Gras

اگر به کشور فرانسه سفر کنید و برای صرف غذا به یکی از رستوران های مجلل آن بروید حتما یکی از غذاهایی که در منو آن وجود خواهد داشت جگر چرب Foie gras  است. این غذا هم از ۱۰ خوراکی خطرناک و کشنده می باشد و به شدت برای سلامت انسان مضر است، زیرا برای تهیه این جگر چرب از طریق عبورنوعی لوله در دهان اردک یا غاز کاری می کنند که اردک یا غازبیشتر از حد معمولا مجبور به خوردن غذا شود تا جگر آن بزرگتر و لذیذ تر شود. این کار در نهایت موجب مرگ حیوان خواهد شد و مصرف آن ضررهای فراوانی برای انسان دارد.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۳. تزئینات روی کیک | Cake Decorations

خامه، لعاب و سایر تزئینات روی انواع کیک و شیرینی به علت قند بسیار فراوانی که در آن ها وجود دارد بسیار مضر و از خوراکی های خطرناک هستند، چراکه مصرف مداوم آن ها می تواند موجب مرگ فرد شود. قطعا تمامی افراد می دانند که قند و شکر چه ضررهای فراوانی برای بدن دارد اما این را نمی دانند که میزان شکری در قسمت تزئینات کیک وجود دارد حدود ۴ برابر از شکر موجود در بافت کیک بیشتر است و می تواند موجب افزایش کلسترول خون و چاقی فرد شود.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۲. خوراکی های با رنگ مصنوعی | Foods With Artificial Colors

امروزه مصرف رنگ های مصنوعی به میزان قابل توجهی افزایش یافته است به طوری که این میزان در مقایسه با سال ۱۹۵۵ تقریبا ۵ برابر بیشتر شده است. در حال حاضر بسیاری از شیرینی ها و شکلات هایی که در بازار وجود دارد حاوی رنگ های غیر طبیعی هستند و بسیار مضر می باشند. از جمله مضرات و آثار مخرب این رنگ های مصنوعی می توان به تومور مغزی در اثر مصرف رنگ آبی موجود در خوراکی ها، ابتلا به آسم، رفتارهای خطرناک وبی خوابی در اثرمصرف رنگ زرد، سرطان لنفوسیت و تیروئید در اثر مصرف رنگ قرمز و حتی بیش فعالی و ADHD  و .. اشاره نمود. همانطور که مشاهده می کنید امروزه اکثر کودکان دچار بیماری بیش فعالی هستند که یکی از دلایل آن همین مصرف رنگ های غیر طبیعی موجود در خوراکی ها و تنقلات می باشد.

خوراکی خطرناک,خوراکی خطرناک در بارداری,خوراکی های خطرناک

۱. پاپ کورن تهیه شده در مایکروویو | Popcorn In The Microwave

پاپ کورن هایی که در مایکروویو درست می شوند دارای پرفلوئورواکتانوئیک اسید که ماده ای سرطان زا می باشد هستند. در صنعت نیز بسیاری از کارخانه های تولید پاپ کورن از دیاستیل که ماده ای شیمیایی است استفاده می کنند که موجب ابتلای کارکنان به بیماری ریه کارگران پاپ کورن سازی می شود. بنابراین بهتر است به جای مصرف پاپ کورن های مایکروویوی خودتان در منزل دانه های ذرت را تفت دهید و پاپ کورن درست کنید.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا