سلامت

10 ماده غذایی سمی و خطرناک در دنیا

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

معرفی غذایی سمی و خطرناک در دنیا

در سراسر دنیا غذاها و مواد غذایی مختلفی وجود دارد که در صورت روش پخت صحیح و نامناسب می توانند موجب بیماری یا مرگ مصرف کننده ها شوند که البته این غذاها در ایران کمتر وجود دارد. با ما همراه باشید تا با 10 نوع ماده غذایی سمی و خطرناک جهان بیشتر آشنا شوید.

مواد غذایی کشنده,ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین

1. بادام تلخ

یکی از دانه های بسیار مغزی و خوشمزه که طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد بادام است. بادام در دو نوع تلخ و شیرین وجود دارد و برخی از افراد به بادام تلخ علاقه بیشتری دارند در حالی که مصرف آن بسیار خطرناک است، زیرا در آن سم سیانید وجود دارد که می تواند موجب بیماری و مرگ مصرف کننده شود.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

2. قارچ های وحشی

قارچ ها از مواد غذایی بسیار خوش طعمی محسوب می شوند که کمتر کسی پیدا می شود در برنامه های غذایی خود از آن ها استفاده نکند. برخی از افراد علاقه دارند که خودشان قارچ را تهیه کنند. نوعی از قارچ ها که به قارچ های وحشی معروف اند بسیار سمی و کشنده می باشند از این رو در انتخاب و تهیه قارچ ها باید بسیار دقت نمود، زیرا  مصرف قارچ های وحشی سمی می تواند موجب مرگ انسان شود. از علائمی که پس از مصرف قارچ های سمی در انسان به وجود می آید می توان به تهوع و  استفراغ، دردهای شکمی و آسیب دیدن مغز و قلب اشاره نمود.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

3. الدربری (میوه آقطی)

این میوه خواص درمانی بسیار زیادی دارد و معمولا در درمان سرما خوردگی و زخم های پوستی استفاده می شود. علاوه بر جنبه درمانی از میوه های این درخت شربت و مربا نیز تهیه می کنند. باید توجه داشت که حتما از میوه های رسیده این درخت ارغوانی استفاده شود زیرا در صورت استفاده از میوه نارس و برگ یا ساقه آن احتمال ابتلا به اسهال و استفراغ و حتی مرگ وجود دارد.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

4. کاساوا

کشورهای برزیل، تایلند و اندوزی از بیشترین مصرف کنندگان ریشه های کاساوا هستند و این ماده غذایی در این کشورها طرفداران زیادی دارد. در صورتی که پوست کاساوا به طور کامل جدا و جوشانده نشود و به طور خام مصرف گردد می توان موجب مرگ فرد شود، زیرا در کاساوا خام سمی کشنده وجود دارد که در بدن به پراکسید هیدروژن تبدیل می شود.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

5. آکی

این ماده غذایی بسیار سمی از میوه های ملی کشور جامائیکا است و در صورتی که قبل از آنکه به طور کامل برسد توسط شخصی مصرف شود بسیار سمی و کشنده خواهد بود زیرا در آن سم هایپو گلیسیرین وجود دارد که موجب استفراغ بسیار شدید می شود. بیماری استفراغ ناشی از مصرف این سم به استفراغ جامائیکا شهرت دارد. میوه آکی رسیده فاقد سم می باشد و مصرف آن مشکلی ایجاد نمی کند.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

6. ساناکجی

این غذا که با استفاده از هشت پاهای کوچک تهیه می شود فاقد سم است اما در صورتی که در طبخ آن هشت پا را به تکه های کوچکی تقسیم کنند احتمال خفگی فرد به دلیل چسبیدن این تکه ها به گلویش وجود دارد و باید در مصرف آن دقت نمود زیرا می تواند بسیار خطرناک باشد.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

7. هاکارل

در گرینلند نوعی گوشت کوسه طرفداران زیادی دارد اما به دلیل ساختاری که بدن این کوسه دارد باید گوشت آن مدت زمان طولانی در یک شرایط خاص نگهداری شود تا بتوان از آن مصرف نمود در غیر این صورت این ماده به مواد غذایی کشنده تبدیل خواهد شد. این کوسه مجاری ادراری و کلیه ندارد در نتیجه مواد سمی موجود در بدنش تخلیه نمی شوند و در گوشت کوسه وجود دارند و مصرف آن احتمال ابتلا به بیماری های زیادی را افزایش می دهد از این رو باید ابتدا به نحوی این سموم را از بین برد تا آماده مصرف شود.

این مطلب را از دست ندهید
10 تا از مهمترین نشانه های سرطان

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

8. صدف خونی

بیشترین مصرف این صدف ها در خلیج مکزیک، اقیانوس آرام و اقیانوس اطلس است. این صدف ها به دلیل هوموگولبین و باکترهای بسیار زیادی که دارند سیستم بدن را کاملا تحت تاثیر قرار داده و بسیار مضر و خطرناک است و مصرف آن می تواند حصبه، هپاتیت و اسهال خونی را به دنبال داشته باشد.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

9. ریواس

ریواس یه دلیل طعم فوق العاده ای که دارد از گیاهان پر طرفدار محسوب می شود اما در صورت استفاده نادرست می تواند خطراتی را به دنبال داشته باشد. ریواس گیاهی است که تنها ساقه آن قابل مصرف است و در صورتی که از برگ آن استفاده شود می تواند موجب تشنج، نارسایی کلیه و مرگ فرد شود زیرا در برگ های آن ماده خطرناک اگزالات نهفته است که مشکلات تنفسی را برای فرد مصرف کننده به وجود می آورد.

ترکیبات غذایی خطرناک,مواد غذایی خطرناک برای جنین,مواد غذایی خطرناک در بارداری

10. فوگو

فوگو یا همان ماهی بادکنکی از سمی ترین مواد غذایی موجود در دنیا محسوب می شود به طوری که می توان گفت به دلیل وجود سم تترودوتوکسین در کبد و روده آن حدود 1200 برابر از سیانید سمی تر است به همین دلیل مصرف آن می تواند موجب فلج شدن و حتی مرگ فرد شود.

این غذا به قدری خطرناک است که سرآشپزان باید دو سال دوره کامل طبخ آن را یاد بگیرند و کمتر سرآشپزانی اجازه و مجوز پخت آن را دارند، اما با این وجود طرفداران زیادی دارد و سالانه حدود 50 نفر بر اثر خوردن آن میمیرند.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن