پیشنهاد ویژه بست فارسی
اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین
آمریکا یکی از پرطرف دارترین مقصدها برای ادامه تحصیل دانشجویان به شمار می رود که هر ساله متقاضیان زیادی درصدد اخذ پذیرش دانشگاه های این کشور می باشند، در واقع از آمریکا به عنوان کشور فرصت ها معرفی می شود که مقصد مناسبی برای مهاجرت می باشد.
از طرفی متقاضیانی که قصد پذیرش در دانشگاه های آمریکا را دارند باید با تمامی شرایط و مراحل آن به خوبی آشنایی داشته باشند، بر همین اساس موسسه های اعزام دانشجوی بسیاری در سطح کشور مشغول به فعالیت هستند که می تواند اطلاعات مناسبی را در اختیار دانشجویان قرار دهند.
برای پیدا کردن بزرگترین موسسات اعزام دانشجو روی لینک کلیک کنید
در واقع موسسه اعزام دانشجو به آمریکا می تواند تمامی کارهای اخذ پذیرش را به درستی و بدون هیچ گونه نقصی انجام دهد. در این مطلب قصد داریم اطلاعات مناسبی را در مورد نحوه اخذ پذیرش و اخذ ویزای تحصیلی آمریکا، مدارک مورد نیاز، اعزام دانشجو به آمریکا و … در اختیار شما قرار می دهیم.
شرایط اعزام دانشجو به کشور آمریکا
اعزام دانشجو به آمریکا از شرایط و قوانین خاصی برخوردار می باشد که ممکن است متقاضیان با آن ها آشنایی نداشته باشند، به همین علت باید بگوییم که اولین شرط برای گرفتن ویزای تحصیلی آمریکا اقدام برای پذیرش در دانشگاه انتخابی می باشد. از طرفی انتخاب دانشگاه برای ادامه تحصیل در کشور آمریکا به عوامل مختلفی چون رتبه دانشگاه، رشته تحصیلی و شهر مورد نظر بستگی دارد.
یکی از شرایط اعزام دانشجو به آمریکا این است که قبل از انجام کارهای مهاجرتی، کشور مورد نظر باید آینده شغلی و تحصیلی را مورد بررسی قرار دهید و بعد از انجام تحقیقات رزومه خود را برای پذیرش در دانشگاه مورد نظر ارسال کنید، بعد از انجام این مراحل تأییدیه پذیرش توسط دانشگاه صادر خواهد شد که درنهایت می توانید برای گرفتن ویزای تحصیلی خود اقدام کنید.
اعزام دانشجو به آمریکا از مسائلی به شمار می رود که با توجه به مقصد تحصیلی مردمان کشورهای دیگر مورد توجه قرار گرفته و طبق آماری که وجود دارد بیش از هزارها نفر دانشجو از کشورهای دیگر در آمریکا تحصیلات خود را ادامه داده اند.
دانشجویان برای ادامه تحصیلات خود بیشتر شهرهای نیویورک، کالیفرنیا و تگزاس را انتخاب می کنند، همچنین از محبوب ترین رشته ها می توان رشته کسب و کار، مدیریت، ریاضیات و مهندسی را نام برد.
مدارک اعزام دانشجو به کشور آمریکا
متقاضیانی که به موسسه های اعزام دانشجو به آمریکا مراجعه می کنند اطلاعات مناسبی را بدست خواهند آورد که شامل نوع ویزای تحصیلی هم می شود، چرا که ۳ نوع ویزای m1، f1 و j1 را به متقاضیان ارائه می دهند.
دریافت هر کدام از این ویزاها دارای شرایط ویژه ای است، اما به طور کلی می توان گفت شناخته شده ترین نوع ویزا برای تحصیل در کشور آمریکا ویزای f1 می باشد که برای متقاضیان تحصیل در دانشگاه ها و کالج ها ارائه می شود.
ویزای دیگری که با نام ویزای m1 معرفی می شود از شرایطی مشابه با دیگر ویزاها برخوردار است، اما به متقاضیان رشته های فنی اختصاص دارد که دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل باید دوره های کارآموزی را پشت سر بگذارند.
نوع سوم ویزای تحصیلی آمریکا ویزای j1 نام دارد و برای دانشجویانی که قصد دارند دوره های فرصت مطالعاتی را پشت سر بگذارند ارائه می شود. به طور کلی مدارک مورد نیاز اعزام دانشجو به آمریکا شامل مدرک زبان، اصل پاسپورت و کپی آن، نامه پذیرش، انگیزه نامه، اثبات تمکن مالی، عکس و تکمیل فرم های مربوطه و می شود.
هزینه اعزام دانشجو به آمریکا
تحصیل در آمریکا شما را با هزینه های بسیار زیادی رو به رو خواهد کرد، چرا که دانشگاه های این کشور به دو دسته دانشگاهی دولتی و خصوصی تقسیم بندی می شود که هزینه دانشگاه های خصوصی بسیار بالاتر ماست، از طرفی هر دانشگاهی که در رتبه برترین قرار داشته باشد هزینه های بیشتری را هم در بر دارد.
البته دقت داشته باشید با توجه به اینکه هزینه تحصیل در آمریکا بسیار زیاد است برخی از دانشگاه ها شرایط دریافت وام دانشجویی را برای متقاضیان فراهم می آورد، بنابراین دانشجویان به راحتی می توانند در صورت داشتن شایستگی های لازم؛ دولت آمریکا کمک هزینه های تحصیلی را ارائه می دهد.
اگر دانشجویان از نمرات بالایی برخوردار باشند و عملکرد ورزشی خوبی را از خود نشان دهند به راحتی می توانند از بورسیه تحصیلی استفاده کنند. موسسه های معتبر اعزام دانشجو به آمریکا تمامی شرایط را مورد بررسی قرار می دهد و قوانین مربوط به اخذ پذیرش دانشگاه ها را برای متقاضیان کاملا شرح می دهد، بنابراین می توانند با نهایت دقت کار اخذ پذیرش شما را در کشور آمریکا انجام دهند.
اعزام دانشجو در مقطع کارشناسی به کشور آمریکا
همان طور که گفته شود اعزام دانشجو به کشور آمریکا در شرایط و مراحلی برخوردار می باشد، در واقع متقاضیانی که قصد پذیرش در دانشگاه های کشور آمریکا را دارند باید از مدرک زبان انگلیسی برخوردار باشند، چرا که آمریکا کشوری انگلیسی زبان است و تمامی رشته های تحصیلی را به زبان انگلیسی تدریس می کند؛ بنابراین متقاضیان باید در آزمون تافل نمره ۷ و در آزمون آیلتس نمره ۶ را کسب کرده باشند.
در مرحله بعدی اعزام دانشجو به آمریکا متقاضیان باید در آزمون ورودی sat دانشگاه مقطع کارشناسی شرکت کنند. از طرفی دانشجویان متقاضی حتما باید انگیزش نامه خود را ارائه دهند و از تمکن مالی خوبی برخوردار باشند؛ چرا که با تحصیل در این کشور هزینه های سنگینی را متحمل خواهند شد.
از طرفی باید بگوییم که تحصیل در مقطع کارشناسی در این کشور تقریبا به ۴ سال زمان نیاز دارد که دانشجویان برای جبران هزینه های زندگی می توانند به صورت پاره وقت به کار دانشجویی مشغول شوند.
اعزام دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد به کشور آمریکا
دانشجویان متقاضی ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی می توانند تحصیلات خود را در ۴۰۰۰ مرکز تحصیلی ادامه دهند که دانشگاه هاروارد یکی از قدیمی ترین و شناخته شده ترین این مرکزها بشمار می رود.
د واقع در این دانشگاه طبق آماری که وجود بیش از ۹ هزار دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد تحصیلات خود را ادامه داده اند. متقاضیانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه های آمریکا را دارند باید حتما مدرک ۴ ساله کارشناسی خود را از این کشور دریافت کرده باشند.
در واقع تحصیل در مقطع فوق لیسانس به ۲ سال زمان نیاز دارد و دانشجویان می توانند حدود ۲۰ ساعت را در هفته به کار دانشجویی اختصاص دهند تا هزینه های زندگی خود را فراهم نمایند، همچنین باید بگوییم که مدرک تافل متقاضیان باید ۷۹ مدرک آیلتس ۶.۵ باشد.
اعزام دانشجو در مقطع دکترا به کشور آمریکا
دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع دکترای دانشگاه کشور را آمریکا را دارند باید به دنبال پیدا کردن موسسات معتبر اعزام دانشجو به آمریکا باشند تا تمامی مراحل پذیرش آن ها را بی عیب و نقص انجام دهند.
در واقع افرادی که متقاضی ادامه تحصیل در این مقطع هستند باید حتما از معدل ۱۴ برخوردار باشند و از یک استاد راهنما بخواهند که درخواست پذیرش آن ها را در دانشگاه مورد نظر تایید کند.
برای پذیرش در دانشگاه های آمریکا در مقطع دکترا باید از نمره آیلتس ۷ برخوردار باشید و بتوانید مقالات بین المللی ISI خود را ارائه دهید، همچنین برای گرفتن مدرک مقطع دکترا به ۳ تا ۶ سال زمان نیاز دارید.