اعزام دانشجو

شرایط اعزام دانشجو به ترکیه

پیشنهاد ویژه بست فارسی

اگر دنبال بهترین سایت برای اعزام دانشجو و مهاجرت به ترکیه می گردی بزن رو دکمه پایین

قیمت لیر ترکیهاعزام دانشجوتحصیل در ترکیهمهاجرت به ترکیه

اعزام دانشجو به ترکیه چگونه است؟

امروزه اعزام دانشجو به ترکیه به دلیل شرایط ایده آل و مناسبی که در این کشور وجود دارد رونق زیادی یافته و بسیاری از دانشجویان تمایل دارند که ایام تحصیل خود را در ترکیه سپری کنند. پایین‌ بودن‌ هزینه ها نسبت به سایر مناطق یکی از ویژگی هایی بوده که سبب افزایش ورود دانشجو به این کشور شده است‌. رفت و آمد آسان، عدم احتیاج به ویزا، فرهنگ شرقی‌ غنی، بالا بودن سطح کیفیت آموزش و غیره از دیگر عواملی است که اعزام دانشجو به ترکیه را به میزان قابل توجهی افزایش داده است.

برای پیدا کردن بهترین موسسات اعزام دانشجو به ترکیه روی لینک کلیک کنید

دانشجویان بین‌المللی به منظور ورود به دانشگاه در مقطع لیسانس می بایست در آزمون YOS شرکت کنند و در حقیقت باید گفت که این آزمون یکی از شرایط اصلی ورود دانشجویان به دانشگاه های این کشور می باشد. ذکر این نکته حائز اهمیت خواهد بود که برخی از موسسات و دانشگاه ها بدون نیاز به شرکت در آزمون دانشجویان خود را پذیرش می کنند. بسیاری از متقاضیان در نقاط مختلف جهان و علی الخصوص ایران از دانشگاه های ترکیه که نیازی به آزمون ندارند استقبال زیادی کرده اند. در کشور ترکیه دانشگاه های مختلف و معتبری وجود دارد که همه ساله با دریافت هزینه های مربوط به شهریه دانشجویان زیادی را جذب می نمایند.

اخذ ویزای تحصیلی ترکیه,اعزام دانشجو به ترکیه,اعزام دانشجو به کشور ترکیه

اگرچه برخی از دانشگاه ها جهت پذیرش دانشجو احتیاجی به آزمون  ندارد، اما وجود برخی شرایط دیگر برای آنان الزامی خواهد بود که‌ شامل‌ موارد زیر می ‌گردد.

  • جزو اتباع خارجی باشند.
  • در صورتی که تابعیت کشور های دیگر ‌را داشته باشند، باید شهروند ترکیه نیز باشند.
  • اتباع خارجی که طی سال های اخیر شهروند‌ ترکیه شده اند.
  • افرادی که تحصیلات دبیرستان خود را در ترکیه به پایان رسانیده اند و هم اکنون ‌نیز شهروند ‌کشور های خارجی هستند.
  • اشخاصی که تابعیت ترکیه را دارند اما تحصیلات دبیرستان خود را خارج از این کشور سپری ‌نموده اند.

افرادی که قصد تحصیل در این کشور را دارند می ‌توانند در هنگام گذراندن تحصیلات خود از زبان های انگلیسی و یا ترکی استفاده نمایند و در همین حین نیز تلاش‌ های خود را مبنی بر افزایش مهارت ‌های خود در یک حرفه خاص افزایش دهند. نوع زبان مورد استفاده با توجه به دانشگاه و همچنین مقطع تحصیلی مورد نظر متفاوت خواهد بود، اما لازم است که دانشجویان مدرک زبان معتبر خود را که از طریق آزمون های تافل و آیلتس کسب نموده اند را ارائه دهند. متقاضیان می بایست قبل از ورود به دانشگاه شرایط مختلف جهت نمرات لازم به منظور ورود به مرکز مورد نظر را بررسی نموده و سپس اقدامات لازم را انجام دهند. در صورتی که دانشجو تخصص کافی در زبان‌ های انگلیسی و یا ترکی را نداشته باشد پیش از ورود به دانشگاه می بایست حدود یک سال در دوره های مربوط به این زبان ها شرکت کند.

تحصیل در ترکیه,اخذ ویزای تحصیلی ترکیه,اعزام دانشجو به ترکیه

شرایط تحصیل در ترکیه

همان طور که تا حدودی دریافتید اعزام دانشجو به ترکیه شرایط خاصی دارد. اولین شرط برای ورود به دانشگاه های کشور ترکیه به پایان رساندن دوره دبیرستان خواهد بود و پس از آن متقاضیان با توجه به تسلط خود بر زبان ترکی و یا انگلیسی می توانند در دانشگاه مورد نظر و در رشته دلخواه خود تحصیلات عالیه را آغاز نمایند. افرادی که به زبان استانبولی تسلط دارند می‌ توانند دانشگاه های دولتی این کشور را جهت تحصیل انتخاب کنند. مدارک مورد‌ نیاز جهت ورود به دانشگاه شامل پاسپورت، مدرک دیپلم دبیرستان و ریز نمرات آن و عکس ‌پرسنلی خواهد بود.

وجود دانشگاه های کاملا معتبر در کشور ترکیه و همچنین بالا بودن سطح کیفیت آموزش ها از موارد مهمی است که استقبال جهت تحصیل در این کشور را افزایش داده و از آن جایی که رشته های مختلفی در دانشگاه ها ارائه می شود دانشجویان می توانند طبق علایق خود آن ها را انتخاب کنند. رشته پزشکی به عنوان یکی از بهترین رشته هایی است که دانشجویان می توانند جهت تحصیل انتخاب کنند و از آن جایی که این کشور مراکز درمانی زیادی دارد و همه ساله افراد زیادی جهت درمان به این کشور مراجعه می کنند انتخاب رشته پزشکی جهت تحصیل بهترین گزینه خواهد بود.

رشته نساجی و طراحی یکی دیگر از پرطرفدارترین رشته های دانشگاهی برای متقاضیان خواهد بود و به دلیل این که ترکیه یک کشور تجاری محسوب می شود سالانه دانشجویان زیادی را در این رشته جذب می کند. علوم مهندسی و کامپیوتر و مدیریت کسب و کار از دیگر رشته های پرطرفدار در دانشگاه های این کشور بوده و به همین علت است که سالانه اعزام دانشجو به ترکیه رو به افزایش می باشد.

هزینه تحصیل و زندگی در ترکیه برای دانشجویان بین المللی در این کشور بسیار مناسب خواهد بود. با توجه به این که دانشگاه های ترکیه بورسیه های تحصیلی مختلفی را در اختیار متقاضیان قرار می دهند، سالانه دانشجویان زیادی می توانند به صورت کاملا رایگان در موسسات آموزشی این کشور تحصیل کنند‌. به طور کلی می توان گفت که هزینه تحصیل در کشور ترکیه متناسب با دولتی و یا خصوصی بودن دانشگاه بین ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰۰ دلار متغیر خواهد بود. ذکر این نکته نیز حائز اهمیت خواهد بود که دانشجویان رشته های پزشکی‌ و داروسازی به دلیل تهیه ابزار و لوازم مورد نیاز می بایست هزینه های بیشتری را نسبت به سایر رشته ها پرداخت کنند.

اخذ ویزای تحصیلی ترکیه,اعزام دانشجو به ترکیه,اعزام دانشجو به کشور ترکیه

مقاطع مختلف اعزام دانشجو به ترکیه

همان طور که می ‌دانید اعزام دانشجو به ترکیه در مقاطع گوناگون امکان ‌پذیر خواهد بود. قوانین دانشگاه های ترکیه به منظور اخذ مدرک کارشناسی همانند کشور عزیزمان ایران می باشد و دانشجویان برای اخذ لیسانس خود می بایست حدود ۴ سال در دانشگاه ها تحصیل کنند. تحصیل در برخی از رشته ها مانند پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی طولانی تر بوده و حدود ۶ سال به طول خواهد انجامید. برای ورود به دانشگاه های ترکیه در مقطع کارشناسی ارشد احتیاجی به شرکت در آزمون های جامع نخواهید داشت، بلکه مراکز آموزشی آزمون هایی را جهت ورود به دانشگاه های خود برگزار می‌ کنند‌.

با توجه به این که این آزمون ۲ بار در طول سال برگزار می شود دانشجویان می توانند متناسب با علایق خود در آزمون های مربوط به دانشگاه مورد نظر شرکت نموده و مجوز ورود به آن مرکز را دریافت کنند. از آن جایی که تعداد دانشجویان ورودی در مقطع کارشناسی ارشد در رشته های مختلف دانشگاه های ترکیه محدود است متقاضیان باید بتوانند جزو نفرات برتر آزمون باشند تا به راحتی وارد دانشگاه شوند. اعزام دانشجو به ترکیه در مقطع دکترا در زمان خاصی انجام خواهد شد و معمولا متقاضیان می توانند در ماه اکتبر و ژانویه اقدامات لازم جهت ورود به دانشگاه را انجام دهند.

یکی از مهمترین مواردی که دانشجویان مقطع دکترا پیش از ورود خود به دانشگاه باید به آن دقت داشته باشند تسلط کامل به زبان انگلیسی خواهد بود. آنان لازم است که در آزمون آیلتس شرکت کنند و سپس مدرک زبان خود را ارائه دهند. به طور کلی می ‌توان گفت که نمره آزمون آیلتس بین صفر تا ۱۰۰ خواهد بود و حداقل نمره قبولی ورود و تحصیل در دانشگاه های ترکیه ۵۰ می باشد. در صورتی که دانشجویان به زبان انگلیسی تسلط نداشته باشند می توانند در دوره های آموزشی کشور ترکیه شرکت نموده و مدرک خود را تهیه کنند. دانشجویان مقطع دکترا برای دریافت مدرک خود لازم است که حدود ۲۴۰ واحد را بگذرانند و در این میان نیز می بایست در سمینار ها و آزمون های مختلف شرکت نموده تا در نهایت بتوانند تز دکترای خود را با موفقیت هر‌ چه تمام ارائه دهند. در نهایت باید گفت که دانشجویان برای مهاجرت به کشور ترکیه و گذراندن تحصیلات خود در این کشور باید مدارک مورد نیاز خود را آماده کرده و پس از بیان درخواست خود به دولت این کشور و انجام پذیرش، به ترکیه مهاجرت نموده و تحصیلات عالیه خود را در این سرزمین به پایان برسانند.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

دکمه بازگشت به بالا