ترفندهای آشپزی و خانه داری
آشپزی یکی از مهم ترین کارهایی است که هر خانم خانه داری باید بتواند به صورت حرفه ای آن را انجام دهد، از این رو ما قصد داریم برای شما ۱۰ ترفند آشپزی را ارائه دهیم تا هنگام آشپزی نهایت لذت را ببرید.
۱۰. پخت بهتر همبرگر
بسیاری از افراد زمانی که به پخت همبرگر می پردازند معمولا در انتهای کار با غذای خامی مواجه می شوند، چرا که دور همبرگر می پزد و وسط آن خام می ماند به همین علت باید بگوییم برای پخت کامل همبرگر باید با استفاده از انگشت خود در وسط آن ها یک گودی را ایجاد کنید تا کاملا مغز پخت شوند.
۹. ترفند کاربردی چاقو
یکی از ترفندهای آشپزی را می توانید در مورد استفاده از چاقو بکار ببرید، در واقع بسیاری از خانم ها زمانی که از چاقو استفاده می کنند معمولا چاقو از دست آن ها سر می خورد که برای جلوگیری از این کار می توانید چند کیسه پول را بر روی دسته چاقو قرار دهید تا هنگام استفاده از آن برای برش مواد غذایی تسلط بیشتری داشته باشید.
۸. کیک برش خورده تازه
زمانی که شما به پخت کیک می پردازید معمولا در یک وعده غذایی نمی توانید آن را مصرف کنید که در این صورت باید باقیمانده مواد غذایی را درون یخچال نگهداری نمایید، از این رو بهتر است برای تازه ماندن کیک های برش خورده یک تکه نان را با استفاده از خلال دندان به کیک برش خورده بچسبانید تا مزه آن عوض نشود.
۷. پخت تخم مرغ عسلی
از ترفندهای جالب آشپزی می توان پخت تخم مرغ اصلی را نام ببریم، چرا که هنگام آب پز کردن تخم مرغ بسیاری از افراد دوست دارند که زرده آن را عسلی میل کنند، در واقع با توجه به مدت زمانی که تخم مرغ درون آب جوش قرار می گیرد پخت تخم مرغ هم متفاوت می شود، به عنوان مثال اگر می خواهید تخم مرغ را با زرده عسلی میل کنید باید آن را ۳ دقیقه در آب جوش قرار دهید و کمی هم نمک به آب اضافه نمایید تا مانع از ترک خوردن تخم مرغ شود.
۶. نحوه پخت سوسیس و هات داگ
سوسیس و هات داگ از جمله غذاهای است که در مدت زمان کمی آماده می شود از این رو اگر می خواهید سوسیس شما خیلی سریع تر و تردتر شود باید برش های منظمی بر روی آن ایجاد کنید و آن را درون روغن داغ قرار دهید تا طعم واقعی سوسیس ها را بچشید.
۵. انتخاب لیموترش مناسب
از ترفندهای آشپزی و خانه داری می توان به استفاده از لیموهای شیرین و ترش اشاره کرد. اگر در پخت غذاهای خود از لیموترش استفاده می کنید باید حتما متوجه این موضوع باشید که کدام لیمو طعم ترش یا شیرین تری دارد، اگر به پوست این محصول دقت داشته باشید هر چه پوست لیمو ضخیم تر باشد شیرین تر است و به هر اندازه که پوست آن نازک تر باشد ترش تر می باشد، بنابراین می توانید با توجه به ذائقه ای که دارید یکی از انواع آن را انتخاب کنید.
۴. تعیین تخم مرغ تازه
یکی از نکاتی که بسیاری از افراد به آن توجه ویژهای دارند این است که تخم مرغ را در ظرف آب قرار می دهند تا بتوانند تازه بودن آن را تشخیص دهند، اما راه های دیگری هم وجود دارد که می توانید با توجه به آن ها تخم مرغ تازه را کاملا تشخیص دهید، به عنوان مثال اگر تخم مرغ را درون ظرفی بشکنید و سفیده دور زرده حلقه زند و حلقه آن کاملا مشخص باشد می توان گفت که تخم مرغ شما تازه است.
۳. نحوه گرم کردن پیتزا
اگر پیتزایی را سفارش دادید و نتوانستید آن را میل کنید بهتر است برای مصرف دوباره پیتزا را درون یخچال نگهداری کنید و برای این که هنگام قرار دادن آن در فر خشک نشود باید از قبل مقداری آب را بر روی پیتزا اسپری نمایید تا رطوبت خود را همچنان حفظ کند.
۲. نگهداری بهتر از سبزیجات
سبزیجات از محصولاتی هستند که هنگام نگه داشتن آن ها ممکن است خیلی سریع از بین بروند، بنابراین برای اینکه سبزیجات شما تر و تازه باشند می توانید آن ها را درون یک فویل آلومینیومی بپیچید تا در نهایت نتیجه آن را مشاهده کنید.
۱. برش سریع کیک
اگر می خواهید با یک ترفند جالب آشپزی کیک های تولد را خیلی سریع و تمیز برش بزنید باید در مرحله اول چاقو را برای مدت زمانی زیر آب گرم نگه دارید و سریعا کیک را برش دهید تا تکه های کیک به چاقو نچسبد.