آشپزی

10  تکنیک در پخت خورش قیمه خوشمزه

خلاصه نوشته

  • روش پخت خورش قیمه بسیار راحت است، فقط باید یک سری نکات و اصول را در حین پخت این غذای سنتی و خوشمزه ایرانی رعایت کرد تا خورشی خوش طعم و جا افتاده به دست بیاید. تمامی مواد تشکیل دهنده خورش قیمه در کنار یکدیگر، یک ترکیب فوق العاده دارند خصوصا سیب زمینی سرخ کرده که اصلی ترین بخش این خورش می باشد.

روش پخت خورش قیمه خوشمزه

احتمالا همه ما این تجربه را داریم که وقتی نام غذایی مثل خورش قیمه برده می شود، ذهنمان به سمت قیمه های نذری کشیده می شود. قمیه نذری با برنج دودی و سیب زمینی سرخ شده طعم دیگری پیدا می کند. با اینکه در شهرهای مختلف ایران این غذا را با نام های متفاوتی مثل قیمه نخود، قیمه نثار، پیچاق قیمه و قیمه آذری می شناسیم اما دستور پخت خورش قیمه در همه جا یکسان است و پایه ترکیبات انواع قیمه با هم هیچ تفاوتی ندارند. ترکیب اصلی خورش قیمه شامل: لیمو، گوشت، لپه و سیب زمینی های خلال شده است. در نتیجه اگر می خواهیم خورش قیمه مجلسی و بی نظیری را میل کنید نباید دستور اصلی را تغییر دهید.

سوالاتی که اغلب برای خانم های خانه دار پیش می آید این است که چه کار کنیم قیمه ما خوش رنگ تر شده و تلخ نشود؟ چه کار کنیم لپه ها شکل و شمایل اصلی خود را از دست ندهند؟

بهترین دستور پخت خورش قیمه,دستور پخت خورش قیمه,روش پخت خورش قیمه

بهترین دستور پخت خورش قیمه

10 نکته زیر به شما کمک می کند این غذای اصیل ایرانی را با طعم خوشمزه تری میل کنید

1. اگر می خواهید لپه های خورش قیمه شکل خود را از دست ندهند پیشنهاد می کنیم آن را در آب خیس کنید. پس از خیساندن آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید. اگر هنگام جوشیدن کف سیاه مشاهده کردید آن را بیرون بکشید تا بویی که دارد از بین برود. این لپه ها را که به خورش قیمه اضافه می کنید طعم بهتری پیدا می کند. اگر نخواستید این عمل را انجام دهید، لپه ها را باید به همراه گوشت تفت دهید و بعد از آن، آب را درون خورش بریزید تا ترکیبات کنار هم پخته شوند، این عمل باعث می شود لپه ها شکل خود را از دست ندهند.

2. همانطور که می دانید یکی از ترکیبات اصلی در طرز پخت خورش قیمه، گوشت است. هنگامی که برای خرید گوشت به فروشگاه می رویم به فروشنده می گوییم که گوشت خورشی یا گوشت گوساله به ما بدهد. اگر می خواهید این گوشت، خورش قیمه را خوش طعم کند باید از قسمت مغر ران باشد یا از گوشت گوسفند باشد. اولویت بعدی در این مورد گوشت سر دست می باشد.

3. یکی از کارهای دیگری که خانم ها به طور معمول انجام می دهند این است که چیپس خلالی به خورش قیمه اضافه می کنند. شاید به خاطر اینکه وقت کافی برای سرخ کردن سیب زمینی ندارند. اما اگر می خواهید خورش قیمه بی نظیری داشته باشید حتما سیب زمینی های تازه را خلال کرده و خودتان سرخ کنید تازه طعم اصیل این غذا را بچشید.

4. یکی از اشتباهات دیگری که بعضی خانم های آشپز انجام می دهند این است که در خورش قیمه خود آبلیمو می ریزند. این کار باعث نمی شود که خورش قیمه شما خوش طعم شود. اگر می خواهید طعم غذا را لذیذتر کنید پیشنهاد می کنیم با رب گوجه فرنگی ترش یا لیمو عمانی این کار را انجام دهید. برخی رب گوجه فرنگی ها ترش مزه هستند که برای خورش خیلی مناسب هستند.

5. اگر خواستید لیمو عمانی به دستور پخت خورش قیمه اضافه کنید بهتر است آنها را 20 دقیقه قبل از میل کردن به آن اضافه کنید این کار باعث می شود خورش قیمه تلخ نشود.

روش پخت خورش قیمه خوشمزه,طرز پخت خورش قیمه,طرز پخت خورش قیمه خوشمزه

6. پیشنهاد دیگری که ما برای خوش طعم شدن خورش قیمه داریم این است که دو عدد گوجه فرنگی تازه و قاچ شده به خورش اضافه کنید تا هم رنگ بهتری به خود بگیرد و هم خوش طعم شود.

7. حال سراغ برنج می رویم! خورش قیمه را باید همراه با برنجی زعفرانی طعم سرو کرد. ته دیگ برنج هم باید از نوع نان باشد، چرا که ته دیگ سیب زمینی همراه با خلال های سیب زمینی خورش ترکیب جالبی نسیت و تکراری به نظر می رسد. برای چاشنی خورش قیمه می توانید از یک بشقاب سبزی تازه هم استفاده کنید.

این مطلب را از دست ندهید
10 تا از بهترین غذاهای سنتی شهرهای ایران

8. هر کدام از ما نوشیدنی های مورد علاقه خودمان را همراه غذا می خوریم . اما به شما پیشنها می کنیم نوشیدنی هایی مثل دوغ، شربت لیمو و شربت گل سرخ را همراه با خورش قیمه میل کنید تا تجربه ای به یاد ماندنی را در خوردن این غذای لذیذ داشته باشید.

9. ظرفی که برای طبخ خورش قیمه به کار گرفته می شود قابلمه مسی است. توصیه می کنیم وقتی خورش آماده شد آن را در ظرف سفالی فیروزه ای رنگ بریزید و آن را میل کنید تا ظاهر زیبای آن طعم خورش قیمه شما را دو چندان کند.

10. و به عنوان آخرین نکته برای داشتن خورش قیمه ای خوش طعم و خوش مزه بهتر است 10 دقیقه قبل از سرو کمی گلاب و زعفران به آن بیفزایید. گلاب و زعفران باعث می شوند تا طعم و عطر خورش بسیار بهتر شود.

مشاهده بیشتر

نوشته های مشابه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

دکمه بازگشت به بالا
بستن