
معرفی لیست غذاهای معروف فیلیپین
یکی از پرطرفدارترین بخش های صنعت غذا، توجه به سنت های غذاهایی مناطق مختلف جهان و شناسایی غذاهای خوشمزه ولذیذی است که بر اساس ذائقه مردمان مختلف و با استفاده از مواد اولیه موجود در مناطق گوناگون تهیه می شود.
کشور فیلیپین و غذاهای خوشمزه و منحصر به فرد پخته شده در این منطقه از جمله مواردی هستند که به تازگی به شدت مورد توجه علاقه مندان به غذا قرار گرفته اند. در این مقاله قصد داریم تا با هدف آشنا کردن خوانندگان با غذاهای خاص این کشور، فهرستی شامل ۱۰ مورد از بهترین غذاهای فیلیپین را به خوانندگان معرفی کنیم.
۱۰. سینگانگ | Sinampalukang Manok
یکی از خوشمزه ترین و مشهورترین غذاهای فیلیپین، خوراکی به نام سینگانگ است. این خوراک که در حقیقت نوعی پینوی کلاسیک با مزه ای ترش است که با استفاده از گوشت خوک یا ماهی یا میگو و سبزیجات مختلف و معمولا طبخ می شود.
۹. بولالو | Bulalo
سوپ بولالو از بهترین غذاهای فیلیپین است که خوردن آن به شدت در فیلیپین رواج دارد. این سوپ معمولا با استفاده از گوشت و مغز استخوان گاو، در کنار سس ماهی، سبزیجات معطر و پیاز فلفل طبخ می شود. علاقه مندان به خوردن این سوپ می توانند خوشمزه ترین نوع سوپ بولالو را در جنوب لوزون و در استان باتانگاس پیدا کنند.
۸. آدوبو | Chicken Adobo
آدوبو از جمله خوشمزه ترین و لذیذترین انواع غذاهای فیلیپین است که می توان به خوانندگان معرفی کرد. این غذا معمولا با استفاده از گوشت قرمز یا سفید، یا ترکیبی از این دو گوشت در کنار سرکه، ادویه های خاص محلی، سس سویا و گیاهانی مانند جلبک تهیه می شود. به اعتقاد مردم محلی، برای خوشمزه تر شدن آدوبو باید استخوان های گوشت را در آن جدا کرده و سپس غذا راسرخ کرد.
۷. پاتا ترد | Crispy Pata
یکی دیگر از خوشمزه ترین غذاهای فیلیپین که بسیاری از مردم محلی و گردشگران تمایل زیادی به صرف آن دارند، غذایی به نام پاتای ترد است. این غذا شامل ران خوک سرخ شده ای است که در کنارسیر و سس سویا و فلفل قرمزپخته شده است.
۶. کباب خوک | Pork Roast
کبابی به نام کباب خوک یکی از میان وعده های به شدت رایج و محبوب در میان مردم فیلیپین است. تقریبا تمام غذافروشی های محلی و خیابانی فیلیپین، این کباب را که به دلیل بافت نرم و آبدار آن مشهور است در کنار برنج های خوش عطر و بو به خریداران عرضه می کنند.
۵. کاره کاره| Kare-kare
یکی از بهترین غذاهای فیلیپین که در این فهرست باید از آن نام برد، خورشتی به نام کر – کر است که معمولا در کنار نوعی خمیر محلی به نام باگونگ مصرف می شود. اگرچه بر اساس دستور سنتی، کر – کر با استفاده دم گاو و سس بادام زمینی تهیه می شود اما اکنون آن را با گوشت گاو و برنج هم طبخ می کنند.
۴. سیسیگ | Sisig
سیزیگ از غذاهای فیلیپینی است که طرفداران زیادی در میان بومی ها و خارجی ها دارد. سیزیگ در حقیقت گوشت خوکی است که بر روی تخته سنگ های داغ پخته شده است. اگرچه نوع سنتی سیزیگ در کنار مغز خوک سرخ شده سرو می شود، اما به تازگی آن را در کنار مایونز و تخم مرغ خام هم عرضه می کنند.
۳. پالابوک | Palabok
غذایی به نام پالابوک هم از دیگر خوشمزه ترین غذاهای فیلیپین است که در این فهرست حتما باید به آن اشاره کرد. پالابوک با پرتقال و مربا و سس میگو طبخ شده و از پودر آناتو برای رنگ دادن به آن استفاده می شود. گفتنی است که معمولا در کنار پالابوک ترکیبی از گوشت سرخ شده، تخم مرغ آب پز، تکه های ماهی دودی و پیاز هم سرو می شود.
۲. لچون | Lechon
لچون از جمله غذاهای معروف فیلیپین است که بهترین نوع آن را می توان در جزیره سبو یافت. لچون در حقیق خوک کامل و درسته ای که بر روی آتش کاملا بریان و ترد شده است.
۱. پانسیت گایسادو | Pancit Guisado
یکی از بهترین غذاهای فیلیپین برای توریست ها، غذایی به نام پانکتی گایسادو است که با استفاده از نودل و تکه های خرد شده سبزیجات و گوشت طبخ شده و در مخلوطی از آب گوشت و سس ماهی و سس سویا سرو می شود. گفتنی است که رشته در فرهنگ فیلیپینی، نمادی برای زندگی طولانی محسوب می شود.