سبک زندگی

10 حقیقت شگفت انگیز در مورد دروغ گفتن

افزایش بازدید در گوگل

درباره دروغ گفتن چه قدر می دانید؟

تا حالا چند بار به اطرافیان تان گفتید که خوب هستید در حالی که از درون در حال انفجار بودید یا اصلا احساس خوبی نداشته اید؟

در واقع دروغ گفتن فقط به این معنی نیست که دروغ های شاخدار بگویید یا حقیقت را دور بزنید، بلکه گاهی پنهان کردن واقعیت هم نوعی دروغ گوییست. اگر بخواهیم از دید روانشناسی به این مقوله نگاه کنیم، باید بگوییم که دروغ گفتن روند پیچیده ای در ذهن دارد.

همه ما می دانیم که دروغ گفتن کار بسیار ناپسند و زشتی است اما جالب است بدانید که حقایقی درباره دروغ گفتن وجود دارد که ممکن است تا حالا آن ها را نشنیده باشید.

اگر شما هم در این باره کنجکاو شده اید، با Bestfarsi همراه باشید تا شما را با ۱۰ حقیقت جالب درباره دروغ گفتن آشنا کنیم.

در مورد دروغ گفتن,در مورد دروغگویی,درباره دروغ گفتن

۱۰. دروغ گفتن در زنان و مردان متفاوت است!

همانند همه تفاوت هایی که از نظر روانشناسی بین زنان و مردان وجود دارد، دروغ گفتن هم مکانیسم پیچیده ای در مغز است که به دلایل متفاوتی روی می دهد.

جالب است بدانید که مردها معمولا برای آن که بتوانند خودشان را بهتر جلوه دهند دروغ می گویند اما در مقابل آن زنان وجود دارند که عمده ترین دلیل دروغ گفتن های شان به خاطر این است که فرد مقابل آن ها احساس بدی از صحبت کردن نداشته باشد و راحت تر حرف بزند.

۹. تشخیص حرف راست از دروغ کار مشکلی است!

احتمالا بارها با مقاله ها و مطالبی رو به رو شده اید که آموزش های متفاوتی برای تشخیص فرد دروغگو به شما داده اند.

یکی از اصلی ترین آن ها که ممکن است هر فردی دست کم یک بار آن را شنیده باشد، می گوید که فرد دروغگو نمی تواند به چشمان شما نگاه کند و دروغ بگوید.

طبق این حرف فرد دروغگو باید از زل زدن به شما طفره برود اما متاسفانه باید بدانید که تشخیص دروغ اصلا به این راحتی ها نیست و افراد می توانند به شما خیره شوند و در همان حال سیلی از دروغ ها را به شما روانه کنند.

بنابراین پیش از آن که به این حرف ها باور داشته باشید باید قبول کنید که حرف راست را نمی توان به راحتی پیدا کرد و شاید دلیل ارزشش همین باشد!

دروغ گفتن در رابطه,در مورد دروغ گفتن,در مورد دروغگویی

۸. دروغگویی و خلاقیت!

شاید این تیتر باعث شود فکر کنید که افراد خلاق معمولا دروغگوهای خوبی هستند، اما باید بدانید که منظور ما ابدا این نیست.

در واقع حقیقت این است که دروغ گفتن می تواند به خلاقیت فرد منجر شود، زیرا برای زمان کوتاهی هم که شده باید به دنبال فرار از حقیقت باشد و همین امر باعث می شود که خلاقیت بیشتری نشان بدهند.

بنابراین می توانیم بگوییم که دروغ ها معمولا با کمی چاشنی خلاقیت همراه هستند.

۷. جذابیت و هزار دردسر!

حتما برای شما هم پیش آمده است که در حضور افراد جذاب بیشتر دست و پای تان را گم کنید یا به اصطلاح هول شوید!

در واقع این حقیقت درباره دروغ وجود دارد که معمولا دروغ گفتن به افراد جذاب کار بسیار سخت تری است؛ به خصوص اگر از دسته افراد احساساتی و یا آسیب پذیر باشید، این کار بیشتر منجر به نمایش ضعف های تان خواهد شد.

این حقیقت ریشه ای علمی دارد و بر اساس تحقیقاتی که در سال ۱۹۸۵ انجام شده است، دروغ گفتن به افراد جذابی از جنس مخالف کار بسیار سخت تری می باشد و باعث می شود که راحت تر بتوان آن را تشخیص داد.

در مورد دروغ گفتن,در مورد دروغگویی,درباره دروغ گفتن

۶. دروغ هایی در دل جملات کوتاه!

جالب است بدانید که افراد دروغگو تمایلی به جملات و بحث های طولانی ندارند و دروغ شان را در دل جملات کوتاهی که حتی ممکن است با نیش و کنایه همراه باشد به شما تحویل می دهند.

در واقع جملات دو پهلو هم همانند دروغ، آسیب های روحی به شخص مقابل وارد می کند بنابراین زیاد دور از انتظار نیست که افراد قدرت و توانایی ذهنی شان در دروغ گفتن را این گونه به شما نشان بدهند.

۵. دروغگویی در تعطیلات!

آن طور که تحقیقات نشان می دهد، معمولا انسان ها به طور نرمال در روز ۴ دروغ می گویند اما جالب است بدانید که آمریکایی ها در ژانویه و تعطیلاتش به طور میانگین ۷ دروغ می گویند!

این آمار نشان می دهد که افراد در تعطیلات بیشتر دروغ می گویند، اگر در مورد دلیل آن کنجکاو باشید حتما حدس می زنید که افراد معمولا درباره سفرها و فعالیت های شان در طول تعطیلات شروع به دروغ گفتن می کنند.

در مورد دروغ گفتن,در مورد دروغگویی,درباره دروغ گفتن

۴. دروغ گویی و آسیب به سلامت!

قطعا هیچ چیزی به اندازه سلامتی روحی و جسمی ما اهمیت ندارد و در همین راستا باید بدانید که دروغ گویی طبق تحقیقات و مقاله های روزنامه USA Today برای سلامتی بسیار مضر است.

شاید در ابتدا از خودتان بپرسید که دروغ گویی چه ارتباطی با سلامتی دارد؟ اما باید به شما بگوییم که استرس ها و آسیب های ناشی از دروغ گفتن بسیار بیشتر از چیزی هستند که فکرش را بکنید.

دروغ ها بر زندگی و سلامت شما تاثیر زیادی دارند و می توانند آسیب های بزرگی به آن وارد کنند.

۳. دروغگویی یک ویژگی ذاتی نیست!

احتمالا شما هم شنیده اید که گاهی در مورد شخصی که دروغگوست گفته می شود که او از همان ابتدا و به صورت ذاتی دروغگو بوده است؛ اما باید بدانید که این امر حقیقت ندارد و دروغ گفتن اصلا جزو ویژگی های ذاتی افراد به شمار نمی رود.

برای اثبات آن، در سال ۲۰۰۸ آزمایش ها و تحقیقاتی در این زمینه انجام شد و از افراد در خواست شد تا در طول آزمایش احساسات حقیقی شان را نشان ندهند و آن را پنهان کنند.

جالب است بدانید که در نتیجه این آزمایش همه شرکت کننده ها حداقل بخش کوچکی از احساسات شان را نشان دادند و در واقع می توان نتیجه گرفت که حتی در بین تعداد زیادی از افراد هم این گفته صدق نمی کند و هیچ کس به طور ذاتی با شخیصتی دروغگو متولد نمی شود.

در مورد دروغ گفتن,در مورد دروغگویی,درباره دروغ گفتن

۲. ما در نوشته های مان بیشتر دروغ می گوییم!

بر اساس تحقیقات انجام گرفته توسط نشریه آمریکایی news، بیشتر مردم هنگام ارتباطات نوشتاری راحت تر دروغ می گویند.

احتملا برای ما هم بارها پیش آمده است که در ایمیل ها و مسیج های مان دروغ بگوییم در حالی که در صحبت های حضوری نمی توانیم آن را انجام دهیم.

علتش آن است که شما در ارتباطات نوشتاری نگران این نیستید که طرف مقابل از روی ظاهرتان دروغ را تشخیص دهد، بنابراین نگران این موارد نمی شوید و دروغ می گویید، در حالی که در ارتباطات حضوری همه چیز فرق می کند و شما نمی توانید پشت کلمات تان پنهان شوید.

۱. اعتماد به افراد ریش دار!

یکی از حقایق بامزه و شاید عجیب درباره دروغ گفتن این است که ما انسان ها معمولا به طور نا خودآگاه به افرادی که ریش دارند بیشتر اعتماد می کنیم و کمتر احتمال می دهیم که به ما دروغ بگویند.

این امر احتمالا به این علت است که افراد ریش دار معمولا جذابیت خاصی دارند که به ما احساس امنیت و راحتی بیشتری می دهد و به اصطلاح انسان هایی کاریزماتیک هستند؛ بنابراین باعث می شود که ما آن ها را بیشتر از افراد بدون ریش باور کنیم.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا