تکنولوژی و فناوریفیلم و موزیک

10 تا از بهترین سایت های اشتراک گذاری ویدیو خارجی

خلاصه نوشته
  • سرویس های اشتراک ویدیو، این روزها با جود گسترده تر شدن دنیای مجازی و اینترنت، بسیار محبوب و پر کاربرد شده اند. در سرویس های اشتراک ویدیو خارجی می توانید انواع ویدئوهای آموزشی مرتبط با شغل خود را پیدا کنید و یا ساعت ها با ویدئوهای این سرویس ها سرگرم شوید.

بهترین سرویس های اشتراک ویدیو خارجی در سال ۲۰۲۲ کدامند؟

این روزها اپلیکیشن ها و سایت های مختلفی برای ارائه و دریافت ویدیوها به وجود آمده است که هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارا هستند. با فراگیر شدن اینترنت و اشتیاق کاربران سرویس های اشتراک ویدیو عمده توجه و محتواهای در دسترس مخاطبان را تشکیل می دهد. زیرا دسترسی به ویدیو به سادگی امکان پذیر است و بیشتر مطالب مورد نیاز مردم را می توان در آن یافت. برخی از بهترین سایت های اشتراک ویدیو که در ادامه معرفی می شوند ممکن است ویدیوهایی که به اشتراک می گذارند خود تهیه کرده باشند یا توسط کاربران آن ها ارائه شوند.

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

هم چنین سرویس هایی تحت عنوان پخش مستقیم وجود دارند که بعضی از آن ها بسیار محبوب اند و فارغ از این که خودتان تولید کننده محتوا هستید یا دنبال کننده، شناخت آن ها ضروری است. در گذشته بهترین سایت های اشتراک گذاری ویدیو ایران را به شما معرفی کردیم که مورد توجه مخاطبان عزیزمان قرار گرفت و در این مطلب فهرستی از بهترین سرویس های اشتراک ویدیو خارجی در سال ۲۰۲۲ که برای جذب مخاطب استفاده می شوند را به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه با بست فارسی همراه باشید.

بهترین سرویس اشتراک ویدیو,بهترین سرویس های اشتراک ویدیو,سایت اشتراک گذاری ویدیو خارجی

۱۰. سرویس اشتراک ویدیو ووه | Veoh

سایت اشتراک گذاری ویدیو خارجی ووه از سال ۲۰۰۴ و توسط جان گلدمن تاسیس شد. این پلتفرم سرویس تلویزیون اینترنتی است که برای محتواهای استودیویی، تولیدات مستقل و مطالب تولید شده کاربر میزبان است. برای استفاده از این سایت کافیست وارد سایت شوید و ویدیوهایی با هر حجم را بارگذاری کنید و سپس آن ها را در سایت یا وبلاگ خود جاسازی نمایید.

از ویژگی های مثبت این سایت این است که قابلیت پشتیبانی از صدها فرمت مختلف ویدیو را دارد. شما می توانید از طریق این سایت با افراد دیگر در تماس باشید و به ویدیو های مورد علاقه و فیوریت خود رتبه دهید. همچنین نظرات خود را ارسال کنید و تبادل نظر در کانال و انجمن های مختلف در مورد ویدیوها نیز صورت می گیرد. ویدیو از امتیاز بیشتری نسبت به متن و عکس بهره می برد. همه گیر تر است و توانایی این را دارد که کاربران بیشتری را به خود جذب کند. فیس بوک سرویسی بود که مدت ها قبل این رویا را در سر می پروراند و از آن زمان دنیا درگیر با تحقق این هدف شد.

سایت های اشتراک گذاری ویدیو,سرویس اشتراک ویدیو,سرویس های اشتراک ویدئو

۹. سایت اشتراک گذاری ویدیو لایولیک | LiveLeak

لایولیک یکی از سایت های اشتراک گذاری ویدیو خارجی است که در سال ۲۰۰۶ توسط هایدن هیویت بنیان نهاده شد. لایولیک سایتی برای اشتراک گذاری ویدیوست که در انگلستان مستقر است و به کاربران اجازه نشر ویدیو می دهد. تمرکز لایولیک عموما بر سیاست، جنگ و سایر رویداد های جهانی است اما کاربران معمولا تا جایی که خط مشی وب سایت را نقض نکنند آزادانه به ارسال محتوا می پردازند. اما به اشتراک گذاری رسانه های تبلیغاتی، موسیقی بدون اجازه صاحب حق نشر و همچنین ویدیوهای مجرمانه ممنوع است. ویدیوی مناسب برای این سایت باید حاوی اطلاعات معتبر بوده و ترجیحا از ارزش خبری برخوردار باشد.

سرویس های اشتراک ویدیو,سرویس های اشتراک ویدیو خارجی,اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو

۸. اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدیو پریسکوپ | Periscope

پریسکوپ بهترین اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو دنیاست که از سال ۲۰۱۵ شروع به فعالیت کرد. پریسکوپ یک اپلیکیشن پخش مستقیم است که به توییتر تعلق دارد و برای پخش زنده و مستقیم نحت کنترل کاربر است. این سرویس برای هنگامی ست که شما می خواهید به طور مثال یک رویداد اجتماعی را به اشتراک بگذارید، مهمانی در خانه خود را به دوستان و فامیل نشان دهید و… این ویدیو های زنده می تواند از طریق تلفن هوشمند و تبلت پخش شوند و مخاطبان آن را روی وب یا ازطریق تلفن هوشمند مشاهده کنند. بازخورد ها با هشتگ ها طبقه بندی می شوند و شما می توانید با استفاده از نوار جستجو در بالای صفحه دوستان و افراد دلخواه تان را دنبال کنید. این که می توان ویدیو های زنده خصوصی را نیز مانند چخش زنده عمومی میزبانی کرد این اپلیکیشن را به یک بستر همه کاره برای محتوای تولید شده توسط کاربر تبدیل می کند که بسیار هم مفید است.

تعداد نصب فعال در گوگل پلی: ۵۱۱,۴۹۸
تعداد نصب فعال در اپ استور: ۱۰.۶K

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۷. اشتراک ویدیو با آی جی تی وی در اینستاگرام | IGTV

سرویس IGTV که در سال ۲۰۱۸ توسط اینستاگرام رونمایی شده بین کاربران بسیار محبوب جلوه کرده است. این سرویس به کاربرانی که می خواهند ویدیوی بلند بسازند امکان آن را می دهد که در قالب عمودی و به صورت پرتره ضبط داشته باشند. جامعه هدفی که این اپلیکیشن در نظر گرفته است افرادی است که تلفن های هوشمند دارند و امکانات گوشی هوشمند مانند حرکات آسان و پیمایش و اشاره های لمسی دسترسی راحت را برای آن ها فراهم می کند.

هدف این IGTV شاید نزدیک تر کردن کاربران به تولیدکنندگان و کسب وکارها است و این که این پلتفرم در تلفن همراه جای گرفته است کشف آن را راحت تر می کند. اینستاگرام از این پلتفرم می گوید و طرح هایی که برای کمک به مشاغل از طریق آن دارد اما هنوز طرح های کسب درآمد خود را برا تولیدکنندگان محتوا نگفته است. محتوایی که در IGTV می تونید بارگذاری کنید حداکثر تا ۱۰ دقیقه می تواند باشد.

تعداد نصب فعال در گوگل پلی: ۲۸,۹۸۶
تعداد نصب فعال در اپ استور: ۱.۳K

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۶. سرویس اشتراک گذاری ویدیو توییچ | Twitch

Twitch از بهترین سایت های اشتراک ویدیو برای گیمر هاست که از سال ۲۰۰۶ فعالیت خود را آغاز کرده است. کاربرد این سایت برای کاربران است که علاقه مند هستند تا بازی خود را به اشتراک بگذارند و یا در مورد بازی ها مباحثه کنند؛ در حالی که دیگران به صورت زنده یا افلاین ویدیوها را تماشا می کنند. همچنین می توان گیم پلی شخصی را پخش کرد یا بایگانی و یا گپ و گفت با دیگر گیمرها داشت و به انجمن های بازی ملحق شد. از دیگر ویژگی های این سایت اشتراک گذاری ویدیو خارجی این است که حساب کاربری رایگان، تبلیغات در ویدیوها را نیز دارد و اگر بخواهید تبلیغاتی مشاهده نکنید باید حساب کاربری توربو تهیه کنید.

کاربران رایگان می توانند ویدیوهای زنده خود را فقط تا ۱۴ روز در این سایت ذخیره داشته باشند که برای کاربران توربو این گونه نیست. ممکن است فرایند پخش در این سایت کمی پیچیده باشد اما استفاده از آن برای به اشتراک گذاری ویدیوهای بازی خود ایده خیلی خوبی است. نکته قابل توجهی که وجود دارد این است که Twitch فقط از فایل ضبط شده با فرمت MP4 پشتیبانی می کند و اگر ویدیوهای شما فرمت دیگری دارند باید به این فرمت درآورده شوند.

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۵. سرویس اشتراک ویدیو دیلی موشن | DailyMotion

دیلی موشن از بهترین سرویس های اشتراک ویدیو محبوب فرانسوی است که در سال ۲۰۰۵ فعالیتش را آغاز کرد. سرویس اشتراک ویدیو دیلی موشن این امکان را به کاربران می دهد که برچسب ها، دسته ها، کانال ها یا گروه های ایجاد شده را جستجو کنند و ویدیوی مورد نظر خود را از طریق شبکه مشاهده و آپلود کنند یا به اشتراک بگذارند. محتواهای ویدیویی موجود در دیلی موشن از طیف گسترده ای برخوردار است که گاها تصادفی نیز می باشد. فیلم های حیوانات خنده دار تا گزارش های جدی سیاسی را می توان در این سایت یافت کرد.

این سایت محدودیت ۱۰۰ دقیقه ای برای طول ویدیو و حجم ۲ گیگابایتی برای بارگذاری یکی از بهترین سرویس ها در این زمینه است. برنامه ای با عنوان dailymotiom publishing partner  وجود دارد که کاربران از آن استفاده می کنند و می توانند سهمی از درآمد حاصل از فیلم های پخش شده خود را به دست آورند. تولید کنندگان محتوا درآمد خوبی از این سایت با استفاده از امکانات آن دارند مانند ارائه تبلیغات میان ویدیویی، محتواهای پولی و کسب درآمد از طریق وب سایت خود.

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۴. برنامه اشتراک ویدیو ویوو | Vevo

از ویوو به عنوان پلتفرمی یکپارچه با یوتیوب یاد می شود که یکی از بهترین سرویس های اشتراک ویدیو است که سرگرمی ها و نماهنگ های شخصی سازی شده را ارائه می دهد. سرویس اشتراک ویدیو ویوو در سال ۲۰۰۹ و توسط آلن پرایس فعالیت خود را آغاز کرد.

اگر تا حالا اسم خواننده یا موزیکی را در یوتیوب سرچ کرده باشید بیشترین نتایج، شما را به سایت ویوو هدایت کرده و ویدیو از این سایت برای شما بالا خواهد آمد. شاید شما نتوانید فیلم هایی در Vevo بارگذاری کنید اما می توانید حساب کاربری خود را ایجاد کرده و با دانلود و نصب هر اپلیکیشن اشتراک ویدیوی دیگری که موجود است محتواهای جدیدی که در عرصه موسیقی است را به دست بیاورید.

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۳. سرویس اشتراک گذاری ویدیو اسنپ چت | Snapchat

اسنپ چت، بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید است که این امکان را به افراد می دهد از طرق مختلف مثل تصاویر و فیلم ها با دوستان خود ارتباط برقرار کنند. یکی از مواردی که این نرم افزار را برای مردم جذاب می کند پاک شدن خودکار محتوا پس از چند ثانیه که مخاطب آن را مشاهده می کند است. یعنی هنگامی که شما محتوایی برای شخصی ارسال می کنید چند ثانیه پس از مشاهده آن فرد پاک خواهد شد.

تعداد نصب فعال در گوگل پلی: ۲۲,۳۳۴,۰۵۹
تعداد نصب فعال در اپ استور: ۳۹۱.۳K

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۲. سرویس اشتراک ویدیو ویمئو | Vimeo

ویمئو (Vimeo) دومین سایت اشتراک گذاری ویدیو خارجی در وب است که فعالیت های خود را از سال ۲۰۰۴ آغاز کرده و احتمالا رقیب جدی یوتیوب می باشد. این سایت رشد و پیشرفت سریعی داشته و دارای ترافیک بسیاری می باشد. ویمئو برخلاف یوتیوب ویدیوهای حرفه ای تر و سودمند تر را به اشتراک می گذارد و کاربران آن سه گزینه دارند: حساب پایه رایگان با فضا و امکانات محدود، نسخه حساب پولی با گزینه های پیشرفته و فضای بیشتر.

ویمئو امکان بارگذاری ویدیوهای HD و تا حجم حداکثر ۵۰۰ مگابایت در هفته را برای کاربران در طرح حساب پایه رایگان خود ارائه می دهد که این امر باعث شده یکی ار بهترین سرویس های اشتراک گذاری به شمار آید. بعضی از افراد بر این باورند که انجمن ویمئو خیلی دوستانه تر از یوتیوب بوده و دلیل آن افراد حرفه ای فعال در ویمئو می باشد. جامعه کاربری این سایت معمولا افرادی هستند که مایلند هنر خود را به اشتراک بگذارند مانند فیلم سازان حرفه ای، موسیقی دان ها، انیماتور ها و…

اپلیکیشن اشتراک گذاری ویدئو,بهترین برنامه اشتراک گذاری ویدیو اندروید,بهترین سایت های اشتراک ویدیو

۱. سرویس اشتراک ویدیو یوتیوب | YouTube

بی شک و همان طور که در جریانید یوتیوب (Youtube) که متعلق به شرکت Alphabet است بهترین سرویس اشتراک ویدیو دنیاست و حتی از تلویزیون محبوب تر است. معمولا کاربران وقتی نیاز به اشتراک گذاری ویدیو دارند اولین گزینه ای که به ذهن شان می رسد سایت یوتیوب است.سیاست های این سایت در مورد حق نشر سخت گیرانه است و کاربران مجاز به بارگذاری محتوای تکراری، صریح و یا محتوایی که متعلق به شخص دیگری ست بدون اجازه صاحب آن نیستند.

محدودیتی از منظر تنوع محتوا در این سایت نیست و می توانید از امکان راه اندازی کانال شخصی استفاده کنید و جامعه هدفی از بینندگان و مشترکین خود ایجاد نمایید. می توانید از برچسب های کلیدی در ویدیو ها برای جذب بیننده بیشتر استفاده کنید. این مورد نیز در دیده شدن ویدیوها در ابتدای نتایج جستجوی گوگل و جستجو های داخلی بسیار تاثیر گذار می باشد.

لطفا با نظرات خود و معرفی سایت هایی که در این زمینه فعالیت دارند ما را همراهی کنید.

1 دیدگاه

  1. خیلی خوب بود مرسی من فقط یوتیوب رو از خارجی ا میشناختم:))))))))))))) البته یه نمونه ایرانیزه هم بگیم دیگهههه مثلا ifilo.net یه سرویس اشتراک ویدیو ایرانی خوبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا