لیست غذاهای معروف توکیو
ژاپن و آشپزی ژاپنی یکی از جذاب ترین ویژگی های این کشور می باشد که طبق گفته ها همواره بر پنج اصل استوار بوده است، به طوری در هر دستور و غذایی که در توکیو سرو می شود می توانید پنج ترکیب رنگ، پنج چاشنی و پنج متد آشپزی را ببینید.
پنج رنگی که در غذاهای توکیو و در کل آشپزی ژاپنی مصرف می شود عبارتند از سیاه، قرمز، زرد، سبز و سفید که از مواد غذایی مختلفی برای این ترکیب رنگ استفاده می شود.
پنج چاشنی و طعمی که پایه غذاهای ژاپنی را تشکیل می دهند، عبارتند از تند، شور، شیرین، تلخ و ترش که با استفاده از ادویه ها، افزودنی ها و یا مواد غذایی مختلف به غذا طعم می دهند.
و در نهایت توکیو و آشپزهای ژاپنی و اصیل اش از پنج تکنیک و یا متد برای آشپزی استفاده می کنند که به انواع روش های پخت غذا مانند کباب کردن، آب پز کردن، بخارپز کردن، سرخ کردن و یا سرو غذای خام اشاره دارد و در میز غذاهای ژاپنی معمولا تمامی این روش ها را مشاهده خواهید کرد.
اگر شما هم در مورد غذاهای ژاپنی کنجکاو شده اید با ما همراه باشید تا فهرستی از بهترین و محبوب ترین غذاهای توکیو را به شما معرفی کنیم، تا اگر روزی به این شهر زیبا سفر کردید، حتما آن ها را در اولین فرصت امتحان کنید.
۱۰. رامن؛ معروف ترین غذای توکیو! | Ramen
رامن یکی از بهترین غذاهای توکیو است که امروزه به لطف انیمه ها و سریال های مختلف ژاپنی حسابی شناخته شده است و طرفداران زیادی دارد. این غذا در واقع شبیه نودل خودمان است و متشکل از رشته های پخته شده به همراه انواعی از سس ها مانند سس سویا می باشد.
شکل اصیل این غذا کاسه ای از رشته به همراه گوشت خوک، پیازچه، جلبک، و تخم مرغ است که این ترکیب آن را به غذایی با طعم فوق العاده تبدیل کرده است.
۹. تاکویاکی؛ دریایی و خوش مزه! | Takoyaki
اگر شما هم از دسته افرادی هستید که به غذاهای دریایی علاقه مندید، به شما پیشنهاد می کنیم تا در رستوران های توکیو حتما تاکویاکی و طعم بی نظیرش را امتحان کنید.
این غذای محبوب توکیو با استفاده از اختاپوس تهیه می شود و پس از کوبیدن و له کردن آن، به صورت توپی در ظرف یا ماهیتابه ای مخصوص سرخش می کنند و با دورچین های متفاوتی سرو می کنند. این غذا یکی خاص ترین و خوشمزه ترین غذاهای توکیو می باشد که بسیار محبوب است.
۸. گیودون؛ غذای ویژه توکیو! | Gyudon
گیودون از دسته غذاهای معروفی است که به علت طعم فوق العاده و طرفداران زیادش گاهی رستوران هایی تنها برای سرو این غذا وجود دارد. پایه اصلی این غذا گوشت گوساله تازه ای است که با پیاز، ادویه و سس های متنوعی طعم دار شده است و در کنار برنج دم کرده سرو می شود.
غذای معروف توکیو گیودون نه تنها بسیار خوش مزه و خاص می باشد بلکه دیدن آن کافی است تا حسابی هوش از سرتان بپراند و شما را برای امتحان کردنش ترغیب کند.
۷. یاکیتوری؛ نماد فرهنگ ژاپن! | Yakitori
یکی دیگر از غذاهای محبوب و خوش مزه ای که می توانید در توکیو امتحان کنید، یاکیتوری می باشد. برای پخت این غذا از تمام قسمت های مرغ استفاده می شود و هیچ بخشی از آن دور انداخته نمی شود.
در واقع این غذا نمادی از آداب و فرهنگ ژاپن برای جلوگیری از اسراف و هدر دادن غذاست. جالب است بدانید که این غذا در قرن ۱۷ محبوب شد، زیرا دوره خاصی در ژاپن وجود داشت که استفاده از گوشت و خوردن آن امری ناپسند به شمار می رفته است.
۶. تاکو رایس؛ عجیب اما خوش طعم! | Tako Rice
اگر به شما بگوییم که ترکیبی از برنج و گوشت را همراه کاهو و پنیر مزه کنید شاید آنقدر برای تان عجیب باشد که از خوردن آن امتناع کنید. اما باید به شما بگوییم این ترکیب جادویی حسابی هوش از سرتان می پراند و به قدری خوشمزه است که به امتحان کردنش می ارزد.
خاستگاه اصلی این غذا مربوط به اوکیاناوا می باشد اما به قدری محبوب شده است که در توکیو و سایر بخش های ژاپن هم سرو می شود.
۵. سوکیاکی؛ تازه و منحصر به فرد! | Sukiyaki
اگر از دسته افرادی باشید که به غذاهای تازه و گرم علاقه مندید، سوکیاکی یکی از بهترین انتخاب های شما در توکیو به شمار می رود.
این غذا نحوه سرو متفاوتی دارد و شاید یکی از دلایل منحصر به فرد بودن آن هم همین باشد. سوکیاکی به جای اینکه در آشپزخانه پخته شود، به طور مستقیم سر میز شما پخته می شود و متشکل از برش های بسیار ظریف و نازک گوشت است که با چاشنی های متفاوت در آب پخته شده اند و طعم بی نظیری دارد.
خوشمزه و خوش عطر بودن این غذا و طریقه سرو آن باعث شده است تا نزد مسافران بسیار محبوب شود و تقریبا در همه رستوران های توکیو قابل سفارش دادن باشد.
۴. میسو؛ شیرین و خوشمزه! | Miso
میسو از دسته سوپ های ژاپنی محسوب می شود که معمولا به عنوان پیش غذا و در کنار غذاهای اصلی سرو می شود اما طرفداران خاص خودش را دارد.
این سوپ با مزه شیرین و طعم خاصش از لوبیاهای مخصوصی در کنار لوبیا سبز تهیه شده است که با استفاده از سبزیجات مختلف طعم دار شده اند. میسو از دسته غذاهایی است که به شما پیشنهاد می کنیم تا در صورت سفر به توکیو حتما امتحان کنید و از طعم دلنشین آن حسابی لذت ببرید.
۳. برنج کاری؛ ملایم اما متفاوت! | Japanese curry rice
یکی از غذاهایی که می توانید در توکیو سفارش دهید برنج کاری ژاپنی است. به علت وجود نام کاری ممکن است خیال کنید که این غذا خاستگاه هندی دارد اما باید بدانید که استفاده از کاری در غذاها، از قدیم الایام در ژاپن معمول بوده و رواج داشته است.
برنج کاری علاوه بر چاشنی خوشمزه و خوش عطر کاری، به علت استفاده از عسل و سیب در ترکیباتش، طعم بسیار ملایم و شیرینی دارد که برای تان تازه و خاص خواهد بود.
این غذا از محبوب ترین غذاهای ژاپن به خصوص در بین دانش آموزان ژاپنی است. برنج کاری وعده غذایی بسیار پر خاصیتی است که حالتی چسبنده دارد اما به قدری خوشمزه است که معمولا به همراه همه وعده های غذایی در توکیو و ژاپن سرو می شود.
۲. گیوزا؛ لطیف و منحصر به فرد! | Gyoza
اگر به دنبال امتحان کردن غذایی هستید که هر چقدر از آن می خورید باز هم سیر نشوید، گیوزا در خدمت شماست!
این غذا که در واقع کوفته هایی در سایز کوچک هستند به قدری خوشمزه اند که نمی توانید از خوردن شان دست بکشید و در عین حال اندازه و سایز متناسب آن ها باعث شده است تا هر چقدر دل تان می خواهد بخورید، بدون آن که احساس خفگی کنید!
این کوفته ها با گوشت و کلم به همراه پیاز درست شده و با سس سویا و سرکه طعم دار شده اند. این غذا بسیار نرم می باشد و خوردنش هم بسیار راحت است.
اگر می خواهید بهترین گیوزا های موجود در جهان را مزه کنید بهترین جای ممکن توکیو خواهد بود.
۱. سوشی؛ پرچم دار غذاهای ژاپنی! | Sushi
کمتر کسی را می توانید پیدا کنید که نام سوشی را نشنیده باشد. این غذا نه تنها در ژاپن محبوب است بلکه شهرتی جهانی دارد و یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدار ترین غذاهای دنیاست.
غذای مخصوص توکیو سوشی از آن دسته غذاهایی است که اگر امتحان کنید یا کاملا شیفته آن خواهید شد و یا کلا آن را کنار می گذارید. اگر از افراد دسته اول باشید به شما پیشنهاد می کنیم در سفرتان به توکیو حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید.
سوشی در انواع مختلفی سرو می شود که با توجه به ذائقه تان می توانید مدل های متفاوتی از آن را سفارش دهید اما پایه اصلی این غذا برنج است که به همراه ماهی و یا میگوی خام در داخل جلبک پیچیده می شود و پس از برش سرو می شود.
غذاهای توکیو بااینکه قیافه خوبی نداره و چندش به نظر میرسه ولی واقعا غذاهای مقوی و سالمیه!