سبک زندگی

10 تغییر در سبک زندگی که در دهه سوم بسیار اهمیت دارد

افزایش بازدید در گوگل

ضروری ترین تغییرات در سومین دهه زندگی

زندگی هر شخصی در طول سال های مختلف شرایط متفاوتی را پشت سر می گذارد. برخی از اتفاقات و عادت های روزمره با افزایش سن کم رنگ و یا به طور کامل محو می شوند. همه ما سال های کودکی را صرف بازی و شورو نشاط کرده ایم و در سنین نوجوانی با کمی پرخاش یا برانگیختگی گاها دست به کارهای خطرناکی زده ایم. دوران جوانی زمان سرزندگی و اندیشه های مشترک بین افراد می باشد، و با پا گذاشتن به سنین میان سالی روزهای توام با آرامش و کاهش نشاط را سپری خواهیم کرد.

زنان و مردان در دوره های میانی زندگی شان، بحران های عاطفی و روحی خاصی را پشت سرگذاشته و به اصطلاح با تنش های هورمونی رو به رو می شوند. سن بحران برای زنان ۳۰ سالگی و برای مردان ۴۰ سالگی عنوان شده است. خیلی از ما برنامه خاصی برای دوران متفاوت زندگی خود نداریم و نمی دانیم باید چه کارهایی را انجام داده و کدام فعالیت ها را از برنامه روزمره حذف نماییم. ما در این مقاله سعی بر آن داشتیم تا شما را با ۱۰ تغییر اساسی برای دهه سوم زندگی آشنا کنیم.

تغییر در روش زندگی,تغییر در روند زندگی,تغییر در زندگی

۱۰. اشتباهات خود را ببخشید

به یاد داشته باشید که هیچ انسانی کامل و بدون نقص نیست، پس اشتباهات کوچک و بزرگ در زندگی همگی جزعی از شما هستند. اگر از کار اشتباهی که انجام داده اید پشیمان هستید و سعی در جبران آن دارید، یعنی به تکامل فکرو اندیشه رسیده و نیلزی نیست مدام خودتان را بابت گذشته و اتفاقاتش سرزنش نمایید. خود را ببخشید و اجازه دهید روح شما به آرامش برسد.

۹. خودتان را با دیگران مقایسه نکنید

اگر عادت دارید دائما خود را با دیگران مقایسه کنید، باید بدون تعارف بگوییم، افکارتان همچون موریانه در حال خوردن جسم و روح شماست. اینکه از موفقیت دیگران ایده بگیرید، و راه های پیشرفتی که حاصل تجربیاتشان است را شناخته و طی نمایید، بسیار خوب و شایسته است، اما زمانی که در مقام مقایسه قرار بگیرید نه تنها راه های ترقی را بر خود بسته اید بلکه موفقیت های کوچک را نیز ارزشمند نمی شمارید.

تغییر در سبک زندگی,تغییر در کار و زندگی,سومین دهه زندگی

۸. با داشته های تان شاد باشید

به زندگی نگاهی متفاوت داشته باشید. افکار منفی و نا امیدی را از خود دور نمایید. لیستی از داشته های تان را تهیه کرده و مدام بابت آن ها شکرگزاری کنید. بزرگ کردن نداشته ها یعنی نیمه خالی لیوان را دیدن؛ که قطعا علاوه بر ایجاد احساس یاس، برنامه های بزرگ زندگی شما را نیز به حاشیه برده و از خوشبختی دور می کند.

۷. قرار نیست همه از ما راضی باشند

فراموش نکنید، دوستان و آشنایان قرار نیست تعیین کننده سرنوشت، افکار و آرزوهای ما باشند. هر انسانی اصول مختص به خود را دارد و نمی توان انتظار داشت مطابق سلیقه و خواست ما رفتار کنند، پس شما نیز حق دارید طبق شیوه های دلخواه تان زندگی کنید. اگر بخواهید مطابق علاقه و خوشایند اطرافیان رفتار کنید، قطعا زندگی را باخته اید. اینکه تعداد بیشماری از دوستان را از دست بدهید مهم نیست، چیزی که اهمیت دارد، ارزش قائل شدن برای روزهای تکرارنشدنی عمرتان می باشد.

تغییر در روش زندگی,تغییر در روند زندگی,تغییر در زندگی

۶. یکی از رویاهای بزرگ زندگی خود را دنبال نمایید

برنامه ریزی یکی از بهترین اصول مدیریتی افراد به شمار می رود. اهداف بلند مدت و کوتاه مدت خود را به صورت لیستی تدوین نموده و مدام به آن ها بیاندیشید. یکی از بزرگ ترین هدف های زندگی را که مدت زمان مشخصی برایش در نظر گرفته اید، دنبال کنید. زمانی که ذهن درگیر شیوه های دست یابی به موفقیت ها می شود، به صورت خودکار افکار منفی و حواشی بی فایده را از زندگی شما حذف می نماید.

۵. پس انداز کنید

دهه سوم زندگی زمانی برای اندیشیدن به سال های نه چندان دور کهن سالی به شمار می رود. بهترین کار برای داشتن یک آینده پر از آرامش و تمکن مالی این است، که ضمن حذف خرج های اضافی و غیر ضروری، برنامه ای برای پس اندازهای هرچند کوچک تدوین نمایید. مبالغی که به نظر ناچیز می آیند در بلند مدت رقمی باورنکردنی خواهند شد. پس انداز به عنوان شاه کلید زندگی محسوب می گردد، و به افراد اجازه سرمایه گذاری های نسبتا بزرگ را در زمان بازنشستگی می دهد.

تغییر در روش زندگی,تغییر در روند زندگی,تغییر در زندگی

۴. ورزش کنید

با گذران سن و سپری نمودن نیمه دوم از دهه سوم زندگی، به مرور از حجم عضلات کاسته شده و تعادل هورمون ها کمی دستخوش تغییرات خواهد شد. تحرک داشتن و ورزش کردن، چه به صورت حرفه ای یا آماتور شما را به سرزندگی و نشاط می رساند، انجام فعالیت های که مورد علاقه شما هستند، حس خوشایندی را در ذهن و روح تان پدید می آورد. با ورزش از بحران ۳۰سالگی در بانوان و ۴۰ سالگی در آقایان می توان جلوگیری نمود.

۳. از روزمرگی های زندگی و اتفاقاتش یادداشت برداری کنید

روزهای پر تنش و یا اتفاقات خوشایند زندگی را به صورت روزانه یادداشت کنید. ثبت خاطرات از چند جهت می تواند به شما در داشتن فردایی بهتر کمک بسزایی داشته باشد. به طور مثال یادداشت برداری از یک شکست مالی موجب می شود، پس از سپری نمودن دوره بحران؛ بهتر افکارتان را جمع نموده و به راه حل های طلایی دست پیدا کنید، این ایده ها شما را در سرمایه گذاری های آتی چندین پله به جلو پرتاب خواهد کرد. از سویی دیگر ثبت یک خاطره ناخوشایند، قادر است بار سنگین روانی را در شما کاهش داده و همان حسی را به وجود آورد، که یک فرد پس از همصحبتی با یک دوست دارد.

تغییر در روش زندگی,تغییر در روند زندگی,تغییر در زندگی

۲. ساعات خواب خود را تنظیم نمایید

داشتن یک برنامه منظم خواب می تواند، شما را در برابر افسردگی، کسالت، حس کرختی و ضعف اعصاب ایمن کند. بدن در ساعات اولیه شب شروع به فعال سازی هورمون های حیاتی بدن که برای مقابله با برخی بیماری ها مانند سرطان، پارکینسون، آلزایمر نقشی اساسی دارند، می کند و در ساعات اولیه روز هورمون های نشاط و جوانی تولید و فعال خواهند شد. پس شب ها زود بخوابید و روزها هم زود از خواب برخیزید، تا روند سلامتی در بدن شما به صورت طبیعی اتفاق بیوفتد.

۱. مصرف مواد مخدر و دخانیات را ترک کنید

همه می دانیم سیگار صدمات جبران ناپذیری را به روح و جسم افراد وارد می کند. سیگار با فرسایش بدن به روند پیری در اشخاص سرعت می بخشد، پس با ترک آن روزهای روشن و شادی را برای خود و خانواده تان در آینده فراهم آورید. ضمن اینکه می توانید هزینه هایی را که برای خرید سیگار صرف کرده اید، پس انداز نمایید و یا بابت خرید خوراکی های مفید در نظر بگیرید.

اگه دنبال یه سایت خوب برای خرید فالوور واقعی میگردی؟ اگه میخوای با خرید لایک به اکسپلورر اینستاگرام راه پیدا کنی؟ حتما یه سری به سایت دیجی فالوور بزن

خرید فالوور ایرانی اینستاگرام 100K با 25% تخفیف خرید تیک آبی اینستاگرام خرید فالوور ایرانی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا