برای موفقیت چه باید کرد و دلایل عدم موفقیت چیست؟
برای این که شخصی موفق قلمداد شوید نیازی نیست تا حتما بلندترین کوه دنیا را فتح کنید یا کاشف یک فرمول جدید ریاضی باشید. خودتان بودن و پایبندی به جزئیات برنامه ریزی از شما آدمی می سازد که برخلاف جمعیت کثیری، روزهایش را تلف نکرده است.
بر اساس مفهومی که از پیروزی دارید قدم بردارید. به یاد داشته باشید الگوی زندگی افراد قطعا با یکدیگر متفاوت می باشد و هرگز برای هیچ چیز دیر نیست. گاهی اوقات تصور می کنید تمام تلاش ها بی فایده بوده و نتوانسته اید پیشرفت ملموسی داشته باشید؛ در این لحظه اندکی بایستید و با دقت تر بنگرید.
شاید هنوز دلایلی وجو دارند که از آن ها بی خبر هستید! در ادامه مقاله پیش رو، ۱۰ علت عدم موفقیت را در Bestfarsi بررسی خواهیم کرد؛ دعوت می کنیم که تا پایان همراه ما باشید. همچنین شما می توانید برای کمک به بهترین سایت های موفقیت مراجعه نمایید.
۱۰. یک ذهن منفی باف
بسیاری ازادم ها بدون اینکه کاملا آگاه باشند یا بهتر است بگوییم دقت به خرج دهند؛ مدام در حال منفی بافی و نمی شود و نمی توانم گفتن هستند. از کوچک ترین مسائل تا مهم ترین آن ها همواره با دیواری از نگرش های منفی پر شده و اجازه نمی دهد تا امور را با واقع بینی جایگزین کنید.
قرار نیست که به خود انرژی مثبت های کاذب بدهید اما در مقابل برعکس این حالت هم جایز نمی باشد. به منابع و امکانات در دسترس اعتماد کنید و با تلاش بیشتر رو به جلو بروید.
گاهی اوقات به طور مستقیم، این ذهنیت شخص شما نیست که باعث ناکامی می شود؛ در انتخاب اطرافیان هم ملاحظه بیشتری به خرج دهید. نگذارید تا افکار موهوم و سمی سد راه شوند.
۹. عدم واقع بینی
عدم واقع بینی نه تنها در طول مسیر موفقیت مشکلی جدی به شمار می رود؛ بلکه می تواند از همان ابتدا و برای همیشه یک شکست خورده از شما بسازد. هدف ها را بازنگری نمایید آیا به اندازه کافی منطقی هستند؟
کمی بلند پروازی و جاه طلبی لازمه راه است اما نباید در وهم و رویا غرق شوید. به جای آرزوی اینکه در آینده یک خانه روی کره مریخ بخرید؛ منزل ایده آل خود را در مقیاسی واقعی تر تصور کنید. اطمینان داشته باشید که با دوری از موهومات و بهره بردن از حقیقت خیلی زود به آنچه می خواهید می رسید.
۸. عجله دارید!
حتما شنیده اید که می گویند موفقیت یک شبه به دست نمی آید اما باز هم از عجله کردن دست برنمی دارید. در هر صورت بعضی مسائل باید پروسه طبیعی خود را پش سر بگذارند تا به نتیجه برسند. به همین دلیل بی قراری شما نمی تواند تاثیری جز احساس بد برای تان به همراه بیاورد.
با آرامش و صبوری قدم بردارید و اجازه بدهید تا همه چیز در زمان درست به وقوع بپیوندد. برای مثال تعداد زیادی از هنرپیشه هایی که امروز سودهای کلان به سینما تزریق می کنند تا سال ها، در تئاتر مشغول به کار بودند وعلی رغم استعداد شهرت چندانی نداشتند.
به جای تمرکز مستقیم روی هدف، تنها مسیر خود را با اشتیاق، علاقه و توجه پیگیری نمایید؛ به زودی به بار نشستن تلاش ها را مشاهده خواهید کرد.
۷. زود جا می زنید
یک یا ده یا حتی صد اشتباه مختلف هم نباید باعث شود جا بزنید. صادقانه به خود جواب بدهید که آیا واقعا آن هدف اصلی برای تان مهم و حیاتی است؟ تمام کوششی که می توانستید به کار برده اید؟
در صورتی که پاسخ این سوال ها مثبت باشد تحت هیچ شرایطی نباید از آن چه می خواهید دست بکشید! اشتباهات بدیهی هستند اگر واقعا با همه وجود انرژی می گذارید و بازهم خللی پیش می آید دیگر از خود شرمگین و ناراحت نباشید. فقط به راه پیش رو ادامه بدهید تا کم کم خطاها به صفر برسند.
۶. به برنامه ها پایبند نیستید
می خواهید به هدف برسید؟ برنامه ریزی و انجام آن ها را بی قید و شرط در راس قرار دهید. هیچ چیز و هیچ کسی نمی تواند به زور شما را به پایبندی مجبور کند. موفقیت شرطی ساده دارد آن هم مقید بودن به جزئیات ضروری است.
در طول روز یک قدم به سمت هدف بردارید اما آن را درست، منظم و با تمام توان انجام دهید. کمیت را نسبت کیفیت ارجح ندانید؛ پیش بردن پلن ها هرچقدر هم که کم و کوچک باشند؛ اهمیت و تاثیری باور نکردنی دارند که لازم است جدی بگیرید.
۵. یادگیری را کنار گذاشته اید
پیشرفت و موفقیت یعنی تواضع داشتن و میلی بی نهایت برای یادگیری! هرچقدرهم خودتان اطلاعات داشته باشید یا متخصص انگاشته شوید؛ همیشه نکاتی هست که ندانید. غرور را کنار بگذارید و همواره برای یادگیری مشتاقانه رفتار کنید.
به روز کردن آگاهی ها نقش موثری در دستیابی به کامیابی دارد. مانند یک کودک که با علاقه خاصی به دنیای پیرامون نگاه می کند و هر لحظه در حال تجربه و آموختن مسئله ای تازه است؛ با جهان درونی خود و محیط بیرون رفتار کنید.
۴. بی احترامی به زمان!
اگر گذر زمان برای فردی جدی نباشد و مدام وقتش را بیهوده بگذراند بی هیچ معطلی باید با موفقیت خداحافظی کند. وقت و ساعت را به بند بکشید و برای تمام روزها برنامه داشته باشید. بدانید که پس از بیدار شدن قرار است چه کارهایی انجام شوند.
برای زمانی که می گذرد احترام قائل شوید و بیهوده آن را سپری نکنید. اهمیتی ندارد که روزانه چقدر پیش بروید؛ مهم آن است که کوچک ترین کار را درست انجام دهید. نگذارید ساعت ها پشت هم سپری شوند در صورتی که بی تفاوت جایی نشسته اید. ساعت را به بند بکشید و کمی بعد شاهد باشید که چگونه معجزه زندگی خود بوده اید.
۳. قورباغه را قورت نمی دهید!
قورباغه را قورت بده عنوان کتابی از برایان تریسی است که حتما اسمش را شنیده اید. به طور کلی مطلبی که که در این کتاب مورد بحث قرار گرفته به اهمیت فوق العاده الویت بندی مربوط می شود.
سخت ترین و پیچیده ترین کاری که باید انجام شود را اول از همه به سراغش بروید. آن قدمی که خیلی به انجامش مشتاق نیستید یا لذت نمی برید را در آغاز روز و شروع برنامه جای دهید. نخست آن را به پایان برسانید و سپس به موارد دیگر فکر کنید.
۲. به اضطراب دامن می زنید
به جای مانور دادن روی ابعاد دلسرد کننده کمی بهتر به قضایا نگاه کنید. لازم نیست آدمی باشید که هیچ گاه مضرب نمی شود یا احساس ترس و نگرانی ندارد؛ بلکه منطقی و درست با آن ها برخورد کنید.
تنها این شما هستید که می توانید از غرق شدن در دریای استرس ها خود را نجات دهید. منتظر شخص دیگری نباشید تا ابرهای ناامیدی را از افکارتان بیرون بکشد؛ دست به کار شوید و نگذارید جولان بدهند.
نگرانی ها اغلب غیر واقعی هستند و وقتی شروع به کار می کنید؛ می بینید که بیشتر از حد لازم برای آن ها اعتبار قائل بودید. به توانایی ها و تلاش های صادقانه خود اعتماد داشته باشید.
۱. منتقد خود نیستید
آدم های موفق حداقل در یک خصوصیت باهم اشتراک دارند. همه آن ها بزرگ ترین منتقد خود هستند. اگر از آن دسته افرادی باشید که نه به دیگران اجازه می دهند تا عیب های شان را یادآوری کنند و نه خود به ارزیابی امور می پردازند؛ با موفقیت خداحافظی کنید.
در پایان هر روز، هفته، ماه و سال، مدتی که پشت سر نهاده اید را بنگرید و انتقاد نمایید. رسیدن به کامیابی مستلزم کمی سخت گیری و ریزبینی است. اگر کسی حق داشته باشد بی رحمانه از شما انتقاد کند؛ قطعا خودتان هستید؛ زیرا حساب تمام موفقیت ها و شکست ها فقط به پای شما نوشته می شوند!